Veidrodžiai: magija, prietarai ir energetika

old-mirrorApie veidrodžius nėra kalbama atsitiktinai,- jie svarbi detalė namuose.

 

Jų reikia visur – koridoriuje ir vonios kambaryje, gyvenamajame kambaryje ir miegamajame, dažnai net virtuvėje, rašo tinklalapis apie magija kartomantija.lt.

 

Deja, nedaugelis žino, kad šis nuostabus išradimas gali neigiamai paveikti asmens sveikatą arba atnešti apčiuopiamą naudą, atsižvelgiant į jo vietą namuose.

 

Kokius veidrodžius geriausia yra pirkti, ir kokia jiems tinkamiausia vieta?

 

Pirma, jie turi būti pakabinti taip, kad galėtumėte pamatyti šiek tiek erdvės virš galvos – tai idėjų vystymosi vieta. Geriausi veidrodžiai yra apvalios ir ovalios formos. Veidrodžiai visada turi būti švarūs ir poliruoti.

 

Venkite veidrodžių miegamajame. Manoma, kad jei miegantis lovoje žmogus atsispindi veidrodyje, tai prisidės prie šeimos nesantaikos, nerimo ir santuokinės neištikimybės. Negalima miegoti tiesiai prieš ar po veidrodžiu. Visiškai netinkamos veidrodinės lubos ar miegamojo spinta su veidrodinėmis stumdomosiomis durimis. Geriausia, kad miegamajame išvis nebūtų veidrodžių.

 

Jei Jums jis tikrai ten būtinas, tai miego ir geros sveikatos sumetimais bent jau įsitikinkite, kad lova neatsispindi veidrodyje. Veidrodis kabantis prieš Jus, grąžins jums visą negatyvą, sukauptą per dieną, kurio Jūs turėjote atsikratyti naktį. Ypač šių patarimų reikėtų laikytis labiausiai jautriems ir pažeidžiamiems žmonėms namuose, tuo labiau – vaikų miegamuosiuose.

 

Įskilusius veidrodžius geriau išmesti. Veidrodžiai neturėtų atspindėti nemalonių vietų namuose: nešvarių skalbinių, šiukšlių dėžių, klozetų, elektros laidų ir lizdų.

 

Namuose nereikėtų naudoti veidrodinių plytelių. Jos “suskaldys” į fragmentus Jūsų atvaizdą ir gali “sudaužyti” Jūsų gyvenimą ar gyvenimus tų, kurie dažnai ateina pas Jus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ypač negerai kabinti veidrodį tiesiai priešais duris. Faktas yra tai, kad per jas į namus eina pagrindinis energijos kiekis, kuris neša sėkmę savininkams. Susidūrusi su atspindinčiu paviršiumi ši energija negalės plisti į namus, bet bus “grąžinta” atgal.

 

Atspindys veidrodyje tamsiame prieškambaryje gali sukelti paniką. Gali taip atsitikti, kad kiekvieną kartą pareidamas į butą, žmogus patirs stresą, galiausiai gali nutikti taip, kad jis tiesiog nenorės eiti namo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nepatariama statyti veidrodžio prieš veidrodį. Ir verčiau jam šypsokitės, net jeigu šiais prietarais ir netikite.

 

Veidrodis jau seniai turi magiško atributo reputaciją. Taip pat, jeigu pažvelgtume į mūsų tradicijas, papročius ir burtus, dauguma ateities spėjimų susiję būtent su veidrodžiais. Manoma, kad jeigu veidrodis suduš, gali nelaimės tęstis septynerius metus. Rekomenduojamas toks ritualas: meskite saują druskos per kairį petį, apsisukite tris kartus prieš laikrodžio rodyklę, o tada padekite veidrodžio šukes.

 

“Nukenksmintos”, pajuodusios šukės turėtų būti nuošaliai suvyniotos ir paslėptos laikomos bent jau vienerius metus, po to – užkastos. Tada nelaimės gali persekioti tik vienus metus, ne septynerius.
Kitas būdas išvengti bėdos – priėjus iš šono, kad nematytum savo atvaizdo, kruopščiai surinkti visas veidrodžio skeveldras ir stropiai jas nuplauti po tekančiu vandeniu. Taip mes nuo jų nuplausime visą informaciją apie save.

 

Paskui duženas geriausia užkasti ir nebijoti pasekmių. Ypač reikia vengti senų veidrodžių. Sukaupta neigiama energija tokie veidrodžiai gali veikti žmonių psichiką, savijautą ir protavimą. Nepatariama pasilikti atminimui mirusio giminaičio veidrodį. Manoma, kad visi, kurie atsispindėjo veidrodyje, gyvena ten ir toliau, ten gali būti įkalintos mirusiųjų sielos. Jie gali prišaukti bėdas.

 

Jeigu jau tokį seną veidrodį įsigijote, tai jo “švarumą” patikrinkite: uždekite priešais veidrodį bažnytinę žvakę. Jeigu jame kankinasi kokia nors siela, kiekvieną kartą uždegta žvakė vėl užges. Pasistenkite juo kaip galima greičiau atsikratyti – geriausia būtų jį sudaužyti: taip ne tik atsikratysite bėdos, bet ir išlaisvinsite ten besikankinančią būtybę.

 

Sugebėjimas namuose tinkamoje vietoje pakabinti veidrodžius laikomas tikru mokslu. Keli patarimai, kaip išdėstyti veidrodžius, kad namuose tinkamai pasiskirstytų energija.

 

Prieškambaryje veidrodis yra būtinas: jis sugeria neigiamą energiją, kurią gali atnešti ateinantys į namus. Išėjus iš namų nemaloniems svečiams būtinai nuvalykite veidrodį, taip nutrinsite visas neigiamas jų energijas.

 

Rekomenduojama pakabinti veidrodį prie stalo kambaryje ar virtuvėje – jis pritrauks į namus turtus. Valgomajame galite pakabinti veidrodį taip, kad ji atspindėtų viską, kas bus ant jūsų pietų stalo. Tai būdas pritraukti į savo namus nuolatinę maisto gausą.

 

Jei norite padvigubinti savo pinigų skaičių, padėkite keletą stambių kupiūrų prieš veidrodį. Patartina, kad veidrodis atspindėtų ką nors gražaus, kas simbolizuotų turtus ir finansinę gerovę, pavyzdžiui, paveikslą su vandens peizažu, fontanu ar žuvimis, taip pat gandrų, elnių ar drakonų figūrėles.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
yutu

Karta lankiausi sendaikciu parduotuveje, ir pazvelgus i viena labai sena veidrodi, apeme negeras jausmas, tiesiog negalejau i ji ziureti, atrodo, kad energija mano kazkas siurbte siurbia…

Tomas

Yra tisos, bet viskuom tiket nesinori…

totalus

bull shit…

Taip pat skaitykite