Praktinė magija: piniginė, kuri „pritraukia“ pinigus

piniginePiniginė nėra vien tik stilingas aksesuaras. Pirmiausia piniginė reikalinga saugoti pinigus.

 

O pas protingus žmones piniginė ne tik saugo pinigus, bet ir juos “pritraukia”!

 

Norint, kad piniginė netaptu vien patogiu kasdieniu daiktu, o veiktų ir kaip maginis objektas, nešantis Jums sėkmę būtina ne tik išsirinkti tinkamą piniginę, tinkamai ją prižiūrėti, tinkamai ja rūpintis, bet ir įdėti tinkamą “daiktą”, ir, žinoma, tinkamai elgtis su pačiais pinigais. Piniginė, kuri “pritrauktų” pinigus, turi būti:

 

1.Respektabili

 

Pigi piniginė niekaip negalės “pritraukti” pinigų, kadangi ji pati jau turi menką energiją. Jeigu neturite pinigų įsigyti brangiai piniginei,- nusipirkite piniginę už Jums priimtiną kainą. Svarbiausia, kad ji atrodytų respektabiliai, siustų mintis apie turtą ir būtų pakankamai funkcionali.

 

2. Erdvi

 

Pinigai gerai “gyvena” erdvioje piniginėje. Bet kokios, net pačios stambiausios kupiūros turi joje tilpti ištiestos. Jeigu pačios didžiausios į piniginę netelpa, vadinasi jos joje niekada ir nepasirodys! Patogus skyrelis smulkiems pinigams taip pat yra būtinas.

 

3. Iš natūralios medžiagos

 

Pasirinkite piniginę iš natūralios odos ar zomšo – šitos medžiagos puikiai praleidžia pinigų energiją. Reikėtų vengti piniginių iš dirbtinių medžiagų, tokių kaip polietilenas ar jo pakaitalai, kadangi jos savyje neturi jokios materialios energijos. Dar blogiau – kadangi jos dirbtinės, tai užkerta kelią natūraliai energijai. Štai kodėl reikia pirkti pinigines gerose parduotuvėse, o ne turguose, kur Jums už tuos pačius pinigus gali “įkišti” niekalą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4. Pinigų ir turto spalva

 

Pagal Feng Shui tradiciškai renkamasi Žemės ir Metalo stichijų spalvų pinigines. Tai ruda, juoda, viso diapazono geltona, o taip pat aukso ir sidabro spalvos. Reikėtų vengti Vandens stichijos spalvos piniginių – iš mėlynų, žydrų ir žalių Piniginių pinigai “ištekės”.

 

5. Ką įdėti į piniginę, kad “pritraukti” pinigus

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tradiciškai pinigų “pritraukimui” į piniginę dedamos trys perrištos kiniškos monetos, kurias galima nusipirkti ezoterinių reikmenų parduotuvėse. Dar vienas patarimas pagal Feng shui – laikyti piniginėje nedidelį paveikslėlį su vynuogių kekės, mėtų lapelių ar žaliosios arbatos lapelių atvaizdu: šitie vaisiai ir augalai turi savybių pritraukti sėkmę piniginės savininkui. Galima į piniginę įdėti pupų ar gabalelį cinamono lazdelės – prieskoniai pritraukia pinigus, o pupelės juos išsaugo.

 

Didelę pinigų “pritraukimo” energetiką turi niekada neišleidžiama vieno dolerio kupiūra.

 

Galima į piniginę įdėti ir rytietiškus ar šiaurietiškus pinigų pritraukimo simbolius – įvairias runas ar pan. Pagal rusų liaudies paprotį reikėtų į piniginę įdėti gabaliuką krieno šaknies. Šis augalas ypač kaupia materialiąsias energijas.

 

Kaip elgtis su Pinigine, kad ji “pritrauktų” pinigus?

 

– Pinigus piniginėje reikėtų laikyti pagal eiliškumą – nuo mažesnių iki didesnių kupiūrų.
– Niekada nelaikykite piniginės tuščios, tegul joje būna nors viena moneta.
– Niekada neišleiskite visko iki paskutinio cento. Visada turi likti nors keli centai.
– Piniginėje turi visada būti “laiminga moneta” – iš pirmo uždarbio, gauta nuo gero Žmogaus, iš pelningo sandėrio ar pan. Tos monetos negalima išleisti, ji – pertekliaus talismanas.
– Išlošti, uždirbti nesąžiningu keliu, rasti, padovanoti pinigai neatneša laimės ir todėl turėtų ilgai neužsibūti jūsų piniginėje. Išdalinkite juos vargstantiems arba nedelsiant išleiskite.
– Pinigus reikia mylėti ir būtina su jais elgtis atsargiai. Kiekvieną gautą kupiūrą būtinai išlyginkite prieš įdėdami ją į savo Piniginę.
– Atsikratykite šiukšlių! Pinigai “neateis” į piniginę, užgriozdintą nereikalingais popierėliais, senais talonėliais, lapeliais su telefonų numeriais ir kitais niekalais.
– Išimkite iš piniginės savo artimųjų – vyro, vaikų ar pan. – nuotraukas. Nuotraukos užkerta pinigų energijai kelią, o gali būti ir taip, kad piniginės ir pačių pinigų energija gali paveikti per nuotraukas ir jūsų artimuosius. Retais atvejais netgi gali nutikti, kad artimas žmogus gali perdaug tapti priklausomas nuo pinigų.

 

Kokios piniginės reikėtų atsikratyti?

 

Kai tik piniginė praranda savo “prekinę išvaizdą”, jos reikia atsikratyti. Nutrinta, suglamžyta ar su skylėmis piniginė “kalba” pinigams apie jūsų vargingumą,- į tokią piniginę pinigai tikrai neskubės!

 

Ką daryti su sena pinigine? Atsikratyti jos nedelsiant! Tai kaip tik tas atvejis, kada senas draugas nėra geresnis už naują.

 

Inf. šaltinis: www.kartomantija.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Iruna

Turiu seną piniginę ,bet ji labai patogi,kažkada buvo brangi,prieš mane ją turėjo turtinga moteris,nenoriu jos išmesti ,visai užtenka tų pinigėlių kiek turiu ,anksčiau tiek neturėjau

Moteris

Piniginė parodo,kaip jos savininkas elgiasi ne tik su pinigais,Tai tvarkos,atsakomybės ir punktualimo simbolis.Laiku sumokėti mokesčiai,tvarkingai sudėliotos kupiūros tai tarsi veidrodis tavo darbo ir gyvenimo aplinkos.Juk kur karaliauja betvarkė,nesvarbu,ar ant tavo darbo stalo,ar virtuvėje,ar spintoje,nesitikėkit ir piniginės gausos.

Anonimas

gryna nesamone parasyta tie pinigai velnio ismislas ir dar bbz kas kam ju reike zmones niekada nebus pazenge kol pasauli valdys pinigai nes visos blogybes per juos ju protas niekada neissuvalys nuo degtines tabako ka jau kalbet narkotikus kol pasauli valdys pinigai

žmo

kodėl tada reikia sunkiai dirbti jei galima tiesiog beveik be pastangų gauti pinigus? :D

Pastebėjimas

Jeigu galvoji, kad reikia tik gauti piniginę tai klysti. Nieko nedarant pinigai patys neateis, piniginė tik pagalbinė priemonė.

Taip pat skaitykite