4 paveikslai kamuojami paranormalių reiškinių

Istorijų pasakojančių apie namuose apsigyvenusius vaiduoklius apstu, tačiau apie apsėstus paveikslus, kur kas mažiau. Atrodo, jog dauguma vaiduoklių nori didelių dvarų ar erdvių kapinių, bet tik ne būti įrėminti į paveikslą. Tačiau yra keli meno kūriniai, kurie išgarsėjo būtent dėl juose apsigyvenusių antgamtinių jėgų.

 

Bernardo de Galvez portretas

 

Kalbama, kad Teksaso valstijoje (Jav) esančiame Galveston viešbutyje „Hotel Galvez“, vaidenasi. Tačiau labiausiai žmones šiurpina viešbučio svečių pasakojmai, apie viešbučio koridoriuje kabantį Bernardo de Galvez portretą.

 

bernardo-de-galvez-apsėstas-portretas

 

Bernardo de Galvez (Malaga, Ispanija Liepa 23, 1746 – Lapkritis 30, 1786), buvo ispanų karvedys ir kolonijų administratorius, kuris tarnavo Luizianoje ir Kuboje kaip kolonijų gubernatorius, o vėliau kaip Naujosios Ispanijos karaliaus padėjėjas.

 

Bernardo de Galvez portretas kabo viešbučio pirmojo aukšto menės gale. Pasakojama, jog svečiui praėjus pro paveikslą, jį palydį nutapytas Bernardo de Galvez žvilgsnis. Taip pat žmonėms, kurie artėja link paveikslo darosi šalta, bei apima nerimo jausmas. Daugumai žmonių nepavyksta kokybiškai nufotografuoti paveikslo, nebent jie paprašo Bernardo leidimo. Paranormalių reiškinių tyrimų grupė bandė nufotografuoti paveikslą, bet fotografijoje, vietoje karvedžio portreto matosi tik kažkoks skeletas:

 

Bernardo-de-Galvez-paveikslas

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

The Hands Resist Him

 

Bill Stoneham paveikslas The Hands Resist Him, yra labiausiai apsėstas paveikslas pasaulyje. Paveiksle vaizduojamas berniukas ir šiurpi lėlė stovintys už stiklinių durų. Stoneham šį paveikslą nutapė 1972 metais, o vėliau jį nupirko filmo krikštatėvis (The Godfather) aktorius, John Marley. Galiausiai 2000 metais, paveikslas buvo parduotas ebay aukcione. Nors šis meno kūrinys ir atrodo šiurpinančiai, jo istorija yra dar baisesnė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

hands-resist

 

Pasak pardavėjo, paveiksle esančios figūros naktimis judėdavo ir netgi buvo dingusios iš drobės. Berniukas ir lėlė buvo įėję į jiems už nugarų nutapytą kambarį. Kaip teigiama, kūrinio savininkai neigiamų emocijų dėl paveikslo nepatyrė, kadangi jiems nebuvo padaryta jokios žalos. Kai kurie žmonės teigė, jog jiems pamačius paveikslą pasidarė silpna. Dar pasakojama, jog maži vaikai pamatę paveikslą pradeda verkti.

 

Meno galerija įsikūrusi Grand Rapidse (JAV, Mičigano valstija) įsigijo paveikslą vos už 1000 dolerių. Vėliau galerija susisiekė su kūrinio autoriumi, kuris buvo nustebęs dėl paveikslo apsėdimo istorijų. Praėjus keleriems metams, Bill Stoneham nutapė dar du panašius paveikslus: “Resistance at the Threshold” ir “Threshold of Revolution.”

 

The Crying Boy (Verkiantis berniukas)

 

Italų tapytojas Bruno Amadio, nutapė stulbinančią paveikslų seriją The crying boy. Paveiksluose vaizduojami raudojantys berniukai. Paveikslai buvo pradėti gaminti nuo 1950 metų iki pat 1985m, kol pradėjo apie šiuos kūrinius plisti keistos istorijos.

 

crying-boy

 

Interneto dienraščiui The Sun, gaisrininkas pasakojo, jog kelios šio paveikslo kopijos, nepaaiškinamai išgyveno ne vieną namo gaisrą. Gaisrininko kolegos net neabejoja, kad paveikslas yra prakeiktas.

 

Iš karto po šio The sun straipsnio paskelbimo, dauguma žmonių suskubo atsikratyti šio paveikslo kopijų. Bulvarinis žurnalas tais pačiais metais netgi suorganizavo Halloween’o laužą, kuriame šie paveikslai buvo deginami.

 

The Anguished Man

 

2010 metais, vyras vardu Sean Robinson pranešė apie neįprastus reiškinius savo namuose. Sean dėl keistų dalykų vykstančių jo namuose kaltina paveikslą “The Anguished Man”.

 

angushed

 

Pasak Robinson’o, jis paveikslą paveldėjo iš savo močiutės, kuri manė, jog paveikslas yra apsėstas. Jo močiutė pasakojo, kad šalia paveikslo ji yra mačiusi stovint keistas juodas figūras, bei naktimis gretimame kambaryje kur kabėjo paveikslas girdėdavo dejones ir raudas. Ji taip pat pasakojo, jog šio paveikslo autorius dažus maišė su savo krauju, o pabaigęs šį kūrinį iš karto nusižudė.

 

Robinson’as paveldėjęs paveikslą teigė, jog jam taip pat yra tekę patirti ir išvysti neįprastus dalykus būnant šalia paveikslo. Durų girgždesys, dūmų kvapas, ar nuo sienos krentantis paveikslai jo jau nebestebina.

 

Inf. šaltinis: Metrastis.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
sleephaker

Mano grupiokės draugas parsivežė verkiantį berniuką iš užsienio, tai laiko tik mašinoj. Mašinoj signalizacija junginėjasi, lempos šviečia, namų signalizacija iš niekur nieko įsijungia.

andreja

istikruju savo krauja maisto tik psychopatai

Anonimas

idomu ar prasidetu panasios nesamones jei uzsideciau toki paveiksla kaip kompiuterio uzsklanda :DD

nesvarbu

Va čia tai prajuokiniai :D

Anonimas

jie visi tikrai siurpus maciau lietuvoje, turguje kaskokiam pardavinejo 2 ar 3 paveiksla nepamenu kuri tiksliai

Vyc

Paskutinis paveikslas labiausiai stulbina. Jeigu dailininkas iš tikrųjų maišė dažus su savo krauju, o po to nusižudė, viskas atsispindi kūrinio pavadinime. ,,The Anguished Man ” – kenčiantis žmogus. Visa autoriaus kančia sutelpa tame paveiksle.

Vaidas

Kas noretu kabinti ant sienos paveiksla kuris buvo dazomas su tapytojo krauju. As net stovet prie jo nenoreciau.

Taip pat skaitykite