Rusijoje avariją sukėlė automobilis vaiduoklis?

2-1-ghost_carRusijos vairuotojų automobiliuose įrengtais vaizdo registratoriais nufilmuotos avarijos jau nieko nebestebina. Kasdien internete skelbiama šimtai vaizdo įrašų iš pačių įvairiausių eismo įvykių, tačiau vienas vaizdo įrašas internetinėje erdvėje sukėlė nemažai diskusijų.

 

Automobilis vaiduoklis. Taip skamba vaizdo įrašo pavadinimas. Medžiagoje matosi, kaip sankryžoje automobilis BMW, užsidegus žaliam šviesoforo signalui, suka į kairę.

 

Nors atrodo, kad priešpriešinėje eismo kryptyje visi automobiliai stovi, tačiau BMW pradėjus manevrą tarsi iš niekur išdygsta tiesiai važiavęs automobilis.

 

Avariją užfiksavęs ir vaizdo įrašą išplatinęs Rusijos gyventojas pateikia ir sulėtintą vaizdo įrašo versiją, tačiau ir tai sunkiai paaiškina netikėto automobilio atsiradimo aplinkybes.

 

Įvykį, kuriame dalyvavo automobilis vaiduoklis, galite pamatyti žemiau pateiktame vaizdo įraše.

 



 

Anomalija.lt kažkada jau rašė apie panašią dviejų sunkvežimių avariją, kai vienas iš jų atsirado tiesiog iš niekur. Maža to du sunkvežimiai kurie susidūrė buvo identiški.

 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xxx

Butu tiesa, skalampytu visa ziniasklaida, o ne vien tik youtube … Nors kita vertus kai kam gali butu nenaudinga viesinti tai nes tektu pripazintteleportacija/paraleline visata ar pan. Geriau apie evoliucija pazaunyt negu tokias temas liest

Anonimas

Matosi kad toje ” ghost car” nėra vairuotojo

Lietuvis

Joks čia ne montažas tiesiog kai suko tos mašinos užstojo tą tesiai atvažiuojančia mašina tai ir gavosi efektas kad iš niekur išlenda :) Mašina vaiduoklis o tai ko neparašyta kas poto buvo ?

ttt

Magic, such a magic.

Marciud

Bet vairuotojiu anksčiau matosi masina nai kameroj del to ir stabde .o paskuj ta masinos vaiduokliuj islindus daugiau ir matesi kameroj jau.

chuliganas

aiskus montazas bmso stabdziu zibintai uzsidega anksciau negu atsiranda vaiduoklis )))))

Anonimas

Chuligane, geriau tu i mokykla nueik ir logikos pasisemk. Uzsidege zibintai anksciau del to, kad gal jis anksciau automobili ir pastebejo?

D.W. I know

Kodel jei kas nors neįprsto atsitinka, visada turi but montazas, fotoshopas ir niekas daugiau?

Ishiki

Todel, kad zmogaus dabartinis protas linkes viska aiskinti, pagal tai ka zinojo iki sios sekundes. Ieskojimas logikos, tai nera mastymas, tai yra turimu ziniu panaudojimas dabartinei situacijai, o mastyti zmogus kolkas nemoka.

Sharikovas

Atrodo idomiai, bet turbut montazas

Taip pat skaitykite