Kur dingsta lėktuvai? Nuo 1948 m. mįslingai dingo 80 lėktuvų

“Bloomberg” skelbia, kad kovo 8 d. mįslingai dingęs ir iki šiol nesurastas Malaizijos skrydžių bendrovės keleivinis laineris nėra vienintelis. Nuo 1948 m. nepaaiškinamai dingo 83 lėktuvai, kiekviename iš kurių skrido ne mažiau kaip 14 keleivių.

 

2-1-dinge

Dingę: visi nuo 1948 m. mįslingai pražuvę lėktuvai

 

Iki šiol pavyko rasti tik 3 dingusių lėktuvų nuolaužas ar avarijos vietas. Likę 80 lėktuvų ir toliau laikomi dingusiais be žinios.

 

Žemėlapyje geltonais taškais žymimos vietos, kuriose lėktuvai buvo užfiksuoti paskutinį kartą. Raudonais taškais – tų trijų rastų sudužusių lėktuvų avarijos vietos.

 

2009 m. birželio 1 d. dingo 228 keleivius ir įgulą reisu AF477 per Atlantą skraidinęs laineris. Keletą lėktuvo nuolaužų gelbėtojai rado po dingimo praėjus 5 d. Kritimo vieta buvo surasta po 2 m.

 

Daugiausiai žmonių skrendant iš JAV mįslingomis aplinkybėmis dingo 1957 m. kovo 22 d. JAV karinių oro pajėgų lėktuvu “Boeing C-97C-35-BO iš Kalifornijos į Tokiją skrido 57 keleiviai ir 10 įgulos narių. Lėktuvas pradingo iki Tokijo likus 200 mylių. Jokių dingusio lėktuvo pėdsakų nerasta iki šiol.

 

2006 m. į Ilimanio viršukalnę (antroji aukščiausia Bolivijos viršukalnė) kopę alpinistai netikėtai rado lėktuvo “Boeing 727” nuolaužas. Lėktuvas sudužo 1985 m. sausio 1 d. Žuvo 29 juo skridę žmonės.

 

Užsakomuoju Urugvajaus karinių oro pajėgų skrydžiu keliavo 45 žmonės – taip pat ir Urugvajaus regbio komanda.1972 m. lėktuvas sudužo Andų kalnuose. Gelbėtojai avarijos vietą surado po 72 dienų. Neįtikėtina, tačiau ten rasta ir gyvųjų, kurie kone tris mėnesius maitinosi sniege sušalusiais avarijoje žuvusių bendrakeleivių palaikais.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Keletas įdomių faktų

 

– Dažniausiai nuo 1948 m. yra pradingęs lėktuvas DC-3. Per 66 metus dingo 19 šio modelio egzempliorių.
– Garsiajame Bermudų trikampyje mistiškai pradingo 5 lėktuvai.
– Vidutinis dingusių žmonių skaičius – 13.
– Per metus vidutiniškai nesurandamai dingsta po 1,2 lėktuvo.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zipphead

Šiuo atveju absoliučiai didžioji dauguma lėktuvų paskutinį signalą siuntė ir dingo virš vandens ar sausumo ruože betarpiškai netoli vandens. Peršasi išvada, kad neranda, nes nuskendo nuolaužos, o ptvyniai/atoslūgiai ar povandeninės srovės pabaigė savo darbą sukurdami mistikos aurą.
PS. tas vienas vidur Afrikos pradingėlis ar tik nebus radęs prieglobščio džiunglių tankumynę.

Ateiviai

Tikriausiai grobia.,

panta

norejau ta pati parasyt :DD

Taip pat skaitykite