Moters gyvenimo etapai pagal numerologija

numerology-660x330Vaikystė, jaunystė, branda, senatvė. Kiekvienas moters gyvenimo laikotarpis žavus savaip – jį reikia mokėti priimti ir paleisti… Ką apie tai sako numerologai? Jie moters gyvenime išskiria tris svarbiausius etapus.

 

Pirmasis – gyvenimo kelio vystymasis, plėtotė. Jis apima laiką iki 28-erių metų, kai stojamės ant kojų, mokomės, ieškome savo gyvenimo po saule.

 

Kaip sužinoti, ką jis mums atneš? Labai paprastai. Jeigu gimėte nuo sausio iki rugsėjo, jūsų pirmojo etapo skaičius sutampa su gimimo mėnesio skaičiumi. Tarkime, vasario mėnesį gimusios moters skaičius būtų 2. O štai spalis, lapkritis ir gruodis sudaryti iš dviejų skaitmenų, tad juos pagal numerologijos taisykles reikia sudėti tarpusavyje, pavyzdžiui, gruodžio mėnesio skaičius – 12, o 1 + 2 = 3.

 

Antrasis etapas apima moters gyvenimą nuo 28-erių iki 56-erių metų. Tai žydėjimo ir klestėjimo metas: kuriame šeimą, siekiame karjeros, keliaujame ir mėgaujamės gyvenimu.

 

Šio laikotarpio skaičių apskaičiuosite pasitelkusios gimimo mėnesį. Jeigu gimėte, pavyzdžiui, 26 dieną, sudėkite šiuos skaičius tarpusavyje: 2 + 6 = 8. Tai antrojo etapo skaičius.

 

Trečiasis moters gyvenimo laikotarpis nuo 56-erių iki… – ne mažiau svarbus. Šiuo metu dažniausiai ji jaučiasi stabiliai, nudirbusi svarbiausius gyvenimo darbus, turi galimybę skirti daugiau laiko sau, apmąstyti, ką nuveikė, ko dar trokšta, kas tenkina, o ko norėtų atsikratyti.

 

Apskaičiuokite savo trečiojo etapo skaičių, sudėdamos gimimo datos skaičius, tarkime, gimėte 1977 metais. Taigi 1 + 9 + 7 + 7 = 24; 2 + 4 = 6.

 

O dabar metas išsiaiškinti, ką šie skaičiai reiškia…

 

Skaičius 1

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Šiuo metu pasitikite savimi, savo nuomone ir, svarbiausia, ją turite. Jums netrūksta nei ambicijų, nei ryžto. Nenustygstate vietoje ir esate tikra, kad padarysite viską, kas jūsų galioje: Dinamiška ir avantiūrizmas – kasdieniai jūsų palydovai. Trumpai tariant, gyventi jums ne nuobodu: rutina seniai papustė padus, o jūs mėgaujatės šlove ir garbe.

 

Skaičius 2

 

Emocingas ir dvasiškai svarbus momentas. Visa, ką jūs darote stengiatės gerai apgalvoti, kad pasiektumėte harmoniją ir dvasinę ramybę. Nuojauta šiuo laikotarpiu jums nesvetima, todėl padės priimti reikiamus sprendimus. Esate pasiruošusi bendradarbiauti su aplinkiniais, kurie įvertins jūsų objektyvumą ir gebėjimą bendrauti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Skaičius 3

 

Kūrybinis ir kupinas artistiškumo, vaidybos metas. Nesistebėkite, jeigu jus dabar tiesiog gerąja prasme apsėdo entuziazmas, optimizas ir gyvenimo džiaugsmas. Turite puikią galimybę atskleisti savo gabumus, pasinaudodama savo energija, susirasti sąjungininkų, draugų, bendraminčių… Užkariausite naujus, dar neatrastus plotus! Mėgaukitės naujais atradimais, bet nepersistenkite ir išlikite budri.

 

Skaičius 4

 

Metas pasistengti. Tik užsispyrimas ir kantrybė padės judėti į priekį ir už uodegos pagauti laimės paukštę. Galite pasiekti puikių rezultatų karjeros srityje! Tiesa, gal darbas ir nėra toks, kuriame iki galo atsiskleidžiate, tačiau sugebėsite nustebinti save. Nesustokite! Judėjimas į priekį ir gebėjimas pailsėti bei atsipalaiduoti – puikūs sąjungininkai. Nepamirškite, kad konservatyvumas ir nesugebėjimas rasti kompromiso gali jums pakišti koją.

 

Skaičius 5

 

Jeigu jūsų skaičius penki, tuomet verta žinoti, kad laukia sėkminga karjera, smagios kelionės, nuotykiai ir visapusis tobulėjimas. Visos aplinkybės susiklostys taip, kad turėsite galimybę pasijusti svarbia, laiminga ir visiems reikalinga. Tik neskubėkite! Kuo ramiau reaguosite į aplinką, tuo geresni rezultatai laukia.

 

Skaičius 6

 

Tai – šeimos laikas. Tiksliau sakant, sužėrėsite visais įmanomais būdais, jeigu šalia jūsų sukiosis artimas ir ištikimas žmogus. Nesvarbu, ar tai būtų verslas, ar kūryba, ar kokie nors sunkūs išgyvenimai. Puikiai jausitės galėdama su artimaisiais pasidalyti ne tik sėkmės ir laimės vaisiais, bet ir nusivylimais ar nesėkmėmis. Būtent tai pakylės jus į kitą emocinį lygmenį.

 

Skaičius 7

 

Sėkmė visose srityse. Šis skaičius simbolizuoja tikrą sužydėjimą, puikius ateities planus ir jų įgyvendinimą. Įžvelgsite sėkmę, kiaurai matysite žmones, atrasite save naujose, netikėtose srityse. Svarbiausia šiuo metu tobulinti intuiciją, analizuoti ir pasiekti dvasinę harmoniją.

 

Skaičius 8

 

Šiuo metu turite puikią galimybę pasiekti valdžios ir sužėrėti nauju amplua. Gali būti, kad teks vadovauti ir nukreipti žmones tinkama linkme. Jūsų sprendimai bus deramai įvertinti ir gerbiami. Nebūtinai vadovausite didžiulei kompanijai, bet būkite pasiruošusi pokyčiams.

 

Skaičius 9

 

Turėsite daug energijos ir jėgų, kai norėsis padėti visam pasauliui. Tam skirsite didelę savo gyvenimo dalį – jūsų altruizmas bus neišmatuojamas. Svajoklė ir romantikė spręs rimtus reikalus, tačiau tegul aplinkiniai neapsigauna – neribotos jūsų galimybės suteiks jums dar daugiau jėgų.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite