Užkalbėjimai ir žodžių poveikis

Užkalbėjimai – viena seniausių magijos priemonių, kurios tikslas žodžiais (kurie dažniausiai lydimi tam tikro veiksmo) paveikti aplinką, išgydyti ligas, išvengti nelaimių ir panašiai.

 

Kodėl tai veikia? Vienareikšmiško atsakymo nėra. Bet galima į tai žvelgti iš įvairių kampų ir visi jie vienaip ar kitaip patvirtins užkalbėjimų poveikį.

 

Žodžio galia

 

Žodžiai perduoda mūsų minčių energiją,valią, todėl jais galima sukelti stiprų poveikį. Jeigu savo žodžiams suteiksime pakankamai energijos (kaip ir mintimis vizualizuojant) jie taps įsakymu, kurį visata ar aukštesnės jėgos (kiekvienam pagal supratimą) pasistengs įvykdyti. O galbūt jūs astralinėje plotmėje sukursite įvykį. Juk kaip viduje taip ir išorėje.

 

Mes esame astralinio pasaulio atspindys. Todėl mintimis veikiant galime astralinėje erdvėje suteikti jau esamam (viskas ką mes įsivaizduojame jau egzistuoja) įvykiui energijos, arba sukurti lervą, kurią šeriant jums pavyks ją materializuoti. Juk žodis,mintis virsta kūnu. Taip pat žodžiai skleidžia ypatingas vibracijas…

 

Turbūt kiekvienas esame girdėje jog garsai paveikia vandenį. Gražūs žodžiai priverčia vandenį kristalizuotis į žvaigždutės formą, o paliepimai, negražūs žodžiai (tarkime žodis velnias) suformuoja netvarkingą kristalą. Daugelis mano, kad žodžiai gali paveikti visatą,suvirpinti ar pajudinti ją. Juk žodis materialus. Todėl taip pat vyrauja įsitikinimas, jog tariant burtažodį ar užkalbėjimą reikia teisingai pasirinkti intonaciją.

 

Traukos dėsnis

 

Panašus traukia panašų. Tai ką tu jauti, ką mąstai, tą ir pritrauki. Čia vėlgi į tai galima žvelgti įvairiai. Žmogus yra kaip magnetas. Jis į savo aplinką pritraukia tokį dažnį, kurį pats skleidžia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Jeigu nori suprasti visatos paslaptis, mąstyk energijos, dažnio, vibracijos kalba” – Nikola Tesla.

 

Dažnai galvojant apie įvykius, juos kartojant, gali juos pritraukti. Juk senieji užkalbėjimai buvo lydimi ir veiksmų, kurie simbolizuodavo norimą iššaukti rezultatą. Pavyzdžiui, norint iššaukti lietų, reikia pilti vandenį ant žemės.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Pasąmonė

 

Mūsų pasąmonė gali būti labai galingas įrankis. Jeigu jai ką nors įsakysime, ji atsižvelgs į mūsų norą ir padės mums jį pasiekti. Todėl tardami užkalbėjimą, turime jį tarti teiginio forma. Tarkim jeigu jums nesiseka darbe, o jūs norite priešingo rezultato, teiginys – man darbe sekasi, ne visada bus teisingai pasirinktas. Nes jūs iškarto galite susikurti pasąmonėje darbo vaizdą, kuris jums sukels neigiamas emocijas ir primins problemą. Tuo atveju būtų geriau teigti – aš kylu karjeros laiptais.

 

Atkreipkime dėmesį į kaimuose paplitusius užkalbėjimus, jie dažniausiai net nėra susiję su veikiamu objektu. Tarkime, kaip jus nuteikia šis užkalbėjimas padedantis numalšinti danties skausmą: “džiovinto vėjo, pernykščio sniego, šių metų ledo, rupūžės kraujo”? Taip pat prisiminkime afirmacija. Nuoširdžiai kartojant tą patį sakinį, mes sau į galvą įsikalame tą teiginį.

 

Mūsų realybė

 

Mes galime paveikti savo realybę, kadangi mūsų protas ją sukuria. Pakeitus požiūrio tašką, pasikeičia ir stebimas objektas. Juk mes patys pavienius veiksmus sulipdome į vieną ir interpretuodami nusprendžiame kodėl ir kaip tai įvyko. Atlikę užkalbėjimą jūs tiesiog įtikite jog rezultatą jūs pasieksite. Net nėra būtina tarti užkalbėjimą žinant jo reikšmę, reikalingas tik tikėjimas.

 

Yra vienas įdomus viduramžių vienuolių užrašytas užkalbėjimas meilei, teigiama, jog reikia prieš merginą sugiedoti tam tikrus žodžius, ir ji jums negalės atsispirti. Žinoma, turbūt viskas vyksta dėl tikėjimo, jūs atkreipiate merginos dėmesį (prisiminkime satanistų mėgiamą manipuliaciją nuostaba)… Jūs įgaunate pasitikėjimo, nes tikite jog užkalbėjimas pasisekė, o ji atkreipia į jus dėmesį, galbūt net išsigąsta.

 

Yra ir kitoks, panašaus užkalbėjimo aiškinimas, būnant šalia mylimosios įsipjauti ranką ir kraujui tekant tarti užkalbėjimą. O aiškinimas toks, jog valios pastangomis būrėjas sukuria lervą, kuri pasimaitina kraujo energija. Ir pati scena išjudina merginos vaizduotę, atima iš jos energiją, paverčia lengvu laimikiu.

 

Kaip reikia užkalbėti?

 

Užkalbėjimas sakomas pašnibždomis, greitai, nes jį reikia ištarti neatsikvėpus, netgi jei formulė kartojama keletą kartų. Burnoje kaupiama maginė galia, o baigus užkalbėjimą staiga išpučiama į užkalbėjimo objektą. Taip pat yra dar vienas būdas ištarti užkalbėjimui jeigu jis yra trumpas. Reikia tiesiai atsistojus kaupti energiją pėdose (energija turi būti tokia stipri, kad ją pajaustumėte – tai bus šiluma), o tada ją kelti į viršų ir vienu metų paleidžiant į aplinką energiją galingai, kone išriaumoti žodžius (tai labiau taikoma burtažodžiams ar kvietimams, siekiant pritraukti materialius/nematerialius objektus, duodant įsakymus).

 

Dažnai pasirenkamas užkalbėjimo laikas priklauso nuo mėnulio fazės. O ypač mėgiamas laikas yra saulei leidžiantis ar tekant. Jeigu bandoma užkalbėti kitą žmogų, geriausias laikas yra tada, kada tas žmogus miega (tada daug lengviau, paveikti žmogų). Taip pat patogu tai daryti matant tam žmogui. Jis patirs šoką, ims bijoti, išeikvos energiją ir taps lengva auka.

 

Straipsnio autorė: Master

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dzabas

Tu dabar skaitai šį komentarą, nes aš užkalbėjau savo astralą, kad kiekvienas, atėjęs į šį straipsnį, perskaitytų šį komentarą. O kadangi tu šį komentarą perskaitei, tai šitai įrodo šio straipsnio teisingumą.

deivis

nu visai nieko straipsnelis idomiai cia su tais uzkalbejimais

ttt

Manau reaiktu neatskleisti kaip reikia uzkeikti zmogu. Nes dar ir uzkalbes nekaltus zmones. Siam straipsniu truksta ir atkeikimo. :-)

Šešėlis

Ne bet kas norintis sugebės užkeikti :) Ne vaikų žaidimas :)

kablys

Anomalija, noriu pagirti, kad pradėjote kelti realius straipsnius o ne pasakas. :)

Taip pat skaitykite