Jau galima pasiųsti žinutę kitiems pasauliams

Prisijungus prie „Lone Signal“ svetainės, bus galima įkelti savo pranešimą kitiems pasauliams – tekstinę žinutę, nuotraukas, garso ir vaizdo įrašus. Tai galima padaryti jau dabar.

 

Birželio 18-tą dieną startavęs projektas turi prieigą prie Džeimsburgo (JAV, Kalifornija) radijo teleskopo, kuris siųs šias žinutes nusitaikęs į arčiausiai nuo Žemės esančias žvaigždes, turinčias savo planetų sistemas, kuriose bent viena planeta patenka į vadinamąją „gyvybės zoną“ – sritį, kurioje yra sąlygos vandeniui išlikti skysčio būvyje.

 

„Lone Signal“ teigimu, tai bus pirmasis pranešimų protingai gyvybei siuntimo (angl. messaging to intelligent life, METI) eksperimentas, paversiantis Žemę tarsi švyturiu, nuolat siunčiančiu prasmingus signalus.

 

Idėjos autorių vertinimu, iki šiol METI signalai buvo siunčiami nereguliariai, juos, užgožtus galingesnių radijo šaltinių, kaip karinių radarų, įvairių kitų radijo signalų ir triukšmų turėjo būti sunku užfiksuoti.

 

„Lone Signal“ neatmeta ir tam tikrų grėsmių galimybės, tačiau tiki, kad galima kontakto su nežemiškomis būtybėmis nauda turėtų nusverti pavojus.

 

Siųsti žinutę galima čia: http://www.lonesignal.com/

 

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
andamin

BUKIT PROTINGI IR NIEKO NESIUSKIT! o kodel??? patys pasimastykit!!!!!!!!! ar esam tokie galingi, kad atlaikytume ir apsigintume nuo to nuo ko net patys nezinom??? ar isivaizduojate, kad tik Zemeje geris ir blogis egzistuoja, o kituose sistemose …vien geris……!!!!!!!!!???? zmones!!!

pasikartosiu uzsiregistravusiam missteriui

mano aiskinimai riboti kaip n! informacija.
mano pasamone uzblokuota nuo zombizmo?.
manes nera, bet esu, galima pasitaisyciau as-siela.
geru straipsniu-anomaliesiems fanam, mokiniams.

illuminati

Aferistas , labai nerisliai destai mintis , gali paiskint smulkiau apie kokius ten genus kalbejai ir ka norejai pasakyt …?

aferistas to illuminati

ir puikai aiskiai matau ateity, zemieciam be atejunu, nes turime originalius genus, tai konepripazins atejunai ir visada busyme klaidinami iki degradacijos, ne atvirksciai..

martin

bet yra zemei sventykla 3kartus senesne uz egipto piramides

Paulius

Raganius, naivu galvoti, kad bus viešinama visa inforimacija ;) Gi ir su maistu tas pats, kol nebuvo ištirta maisto sudėtis visi valgėm ir džiaugemės tuo kas skanu, o dabar kas nutiko? ant kiekvieno produkto “ekologiška” ir pan.. Manau kosmosas pakankamai ištirtas, kad būtų atrasta kita gyvybė ir su ja kontaktuojama, tačiau kaip minėjo ILLUMINATI, mes tam nesame ir greitu metu nebūsime dar pasiruošę..

illuminati

Zmones yra pacios nedraugiskiausios ir sadistiskiausios butybes ( vieninteles pasaulyje zudo vien del smagumo ir sporto ) tai gi net jei ir yra visatoi protingu butybiu jos manau greiciau begs nuo zmoniu negu nores kontaktuoti su jeis , beje jeigu zmones budami vienos rases naikina patys saviskius tai turedami galimybe sunaikintu kitus be jokios priezasties – taigi jeigu visatoi is ties yra protingu butybiu jos vengs kontakto su zmonemis , cia zinoma mano nuomone

aferistas pries kureja

nezynomasis! – jums zydam, pasiusciau ne savo asmenini N! mena, o fekaliju su sventuoju vandenio suderinamus garsus – garsu hormonijos extaze..

aa

nejaugi jus tikrai tikit kad kazkas issius i kosmosa jusu belekaip parasyta zinute? ir rizikuos kad tie pranesimai nepradetu floodinti TKS radiju ar kokiu palidovu? atsigaukti jus , reklama cia ir tiek…

Aivis

Kaip manot kas pastatė egipto piramides ? Patys zmones? tikrai ne.

aa

ateivei su moderneis kosminiais laivais atskrido , pastate egiptieciams piramides , bet kaip sumontuot paprasciausia rata pamirso ismokyt , teko patiems egiptieciams dar 1000m mokintis … jau nekalbant apie modernesnius irenginius…

Taip pat skaitykite