Gyvenimas narve: sergantį kiną motina izoliavo nuo pasaulio

Gyvenimas narve, į kurį jį uždarė jo paties motina. Norėdama apsaugoti aplinkinius ir patį 42-ejų sūnų, moteris jį tarsi gyvūną laiko narve, skelbia „Bild“.

 

Kai kinui Wu Yuanhong buvo 15 metų, jam buvo diagnozuota šizofrenija. 2001 metais jis mirtinai sumušė 13-metį paauglį ir atsidūrė kalėjime, tačiau dėl psichinės negalios vėliau buvo išleistas. Grįžęs namo jis buvo prirakintas, tačiau sugebėdavo pabėgti ir baugindavo savo Šangfano kaimo žmones.

 

Jo mama Wang Muxiang ieškojo pagalbos, ji norėjo sūnų apgyvendinti narve, iš kurio šis pabėgti negalėtų. Vietos kalviai atsisakė pagelbėti 74-erių moteriai. Manoma, kad jie bijojo, jog pabėgęs psichiškai nesveikas vyras iš keršto gali juos užpulti.

 

 

Moteris nusprendė pati sukonstruoti narvą. „Narvą stačiau verkdama. Net sirgdamas psichine liga ir nužudęs žmogų, jis tebėra mano sūnus“, – teigia Wang Muxiang.

 

Daugiau sūnus pabėgti nebesugebėjo. „Vos pagalvodavau, kad statau narvą, kuriame uždarysiu savo sūnų, mano širdis apsipildavo krauju“, – neslepia nelaiminga moteris. Narve vyras laikomas grandine surakintomis kojomis.

 

 

Šeima kiek galėdama bando rūpintis sergančiu savo nariu. Tris kartus per dieną jam nunešama maisto, kai reikia, jis palydimas į tualetą. „Kaskart, kai nešu jam valgyti, prisėdu prie narvo ir verkiu, tačiau jau išverkiau visas ašaras“, – teigia 74-erių kinė. Narve jos sūnus gyvena jau vienuolika metų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Muuuhh

O kodėl jo neuždarė į psichiatrinę ligoninę?

shin

galejo bent koki kambari su grotuotom durim ir langu jam duot su tuliku ar dusu, o cia nieko, sadizmas kazkoks…. seip sizofrenija ir vaistais gydyt galima na arba operacija (kazka girdejau kad jei smegenu ten kazkuria dali ispjauna tai zmogui biski geriau pasidaro, bet ar tai tiesa drasiai teigt negaliu)

To pusiauŽmogus

Įdomu ką pats darytum atsižvelgiant į padėtį Kinijoj?

Anonimas

Sakyk ką nori, bet tame narve net atsistoti negali. Ar ne paprasčiau grotas ant langų uždėti?

PusiauŽmogus

Durnė ta motina.

Taip pat skaitykite