Magija – teorija, praktika, rezultatas

Visos magijos knygos yra prikimštos beverčių žinių ir tik mažas procentas teisingos informacijos, kuri yra išreikšta metaforomis. Taip yra elgiamąsi dėl to, kad betkas paėmęs magišką knygą nesužinotų daugiau negu jam reikia, taip įgaudamas galių valdyti už jį patį save galingesnes visatos jėgas, kurių jis nesupranta.

 

Tačiau tokio lygio magiją mažai kas naudoja. Todėl pradedančiąjam užtenka žinoti, kad tokia srytis egzistuoja ir kad jeigu norės ženkti toliau, vartai visada bus atviri.

 

Įspėju, jog tai ką čia aprašysiu gali sugriauti jums gyvenimą, todėl patariu prieš atliekant šiuos veiksmus išmokti nors vieną pranašavimo būdą: Išmesti kortas, Pasidaryt švytuoklę ar bent jau Mesti Monetą su klausimu: Jeigu darysiu tai ką sugalvojau, ar aš kam nors pakenksiu. Negalima klausinėti ar pavyks, nes toks klausimas atspindi nepasitikėjimą savimi, o magijoje tai gali būti pražūtinga.

 

Skaitytojas nusprendęs išbandyti pateiktą informacija yra atsakingas už visus šio sprendimo padarinius. Aš neprisiimu jokios atsakomybės. Bijai – nedaryk. Sakau tai ne dėl to, kad būtinai kažkas blogo atsitiks, ne.. Tačiau žinom, jog kartais perėjimas per gatvę gali būti mirtinas. Todėl pranašavimo technika būtina. Jeigu padarysi kam nors blogai, kad gautum tai ko nori, tikiuosi pats supranti kas bus..

 

Yra 4-ios pagrindinės aplinkinio pasaulio įtakos rūšys: Saulė, Mėnulis, 7-ios Planetos ir Samonės kitimas.
Saulei priklauso paros valanda. Patys galingiausi laikai yra saulėtekis ir saulėlydis, bet palime juos ateities eksperimentams. Šiuo metu apsistokime ties naktimi, nes tamsiu paros metu, smegenys yra pasiruošūsios miegui, o tai reiškia, kad jos yra žymiai aktyvesnes. Miego metu jos suaktyvėja apie keturis kartus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mėnulio fazės yra 4, tačiau mums užteks tik priešpilnio ir pilnaties. Augantis mėnulis simbolizuoja kūrybinę energiją, augimą, gavimą. Mums tai palanku, nes mėginsim kąnors gauti pasitelkę burtus.
Planetos : Pirmadienis – Mėnulis (pinigai, intuicija); Antradienis – Marsas (pinigai, pergalės); Trečiadienis – Merkurijus (dvasinės jėgos); Ketvirtadienis – Jupieris (pinigai, meilė); Penktadienis – Venera (meilė, aistra, pinigai); Šeštadienis – Saturnas (naikinimo energija, mirtis); Sekmadienis – Saulė(pozityvi kūrybinė energija)

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Samonės kitimas: lengva meditacija prieš darbą, tiesiog keletą minučių atsipalaiduot nieko negalvojant, kad samonė pakliūtų į lengvą transą.

 

Tam, kad burtas pavyktų, reikia turėti nors kažkiek dvasinės švieos. Pratimas: atsipalaiduot, atsigulus tiesia nugara įkvėpiant per nosį įsivaizduot, kad su lyg įkvėpimu visas kūnas prisipildo baltos ir ryškios dvasinės šviesos. Šviesa ne fizinė, todėl akimis jos pamatyti neišeis, žiūrėk pro vaizduotę. O jeigu vaizduotė neišlavinta, tiesiog žinoti, jog jeigu ji būtų išlavinta, sugebėtum pamatyti. 10 tokių įkvėpimų pilnais plaučiais. Galima ir sugert šitaip energija iš konors(energetinis vampirizmas-NEPATARIU), geriausiai iš saulės arba iš visatos. Nesvarbu, kad naktis, Saulė vistiek šviečia.

 

Nusiteikimas. Reikia daryti taip gerai, kaip tik sugebi, bet tuo pačiu išlikti atsipalaidavusiam ir susikoncentravusiam ties tuo, ką darai. Tiesiog pasakyk sau: “Šį kartą aš šį veiksmą atliksiu taip gerai, kaip tik sugebu” ir tiesiog laikyk šitą idėją. Taip pat reikia pasitikėti savimi. Nuspręsti ko nori, padaryti burtą ir savo sprendimu neabejoti. Žinoti, kad magija veikia. Jeigu taip nustatysi protą – veiks Pagrindinė magijos užduotis yra įvaldyti protą, tačiau, jeigu tuo pačiu galima ir gauti tai ką nori, tai kodėl tuo nepasinaudoti?

 

Žvakės: Raudona – aistringai meilei; Rožinė – jausminei meilei; Žalia – pinigai, materialūs turtai; Balta – dvasinė energija, apsauga, tyrumas.

 

Apsauga. Tokia paprasta maldelė kaip “Dieve, kreipiuosi į tave prašydamas apsaugoti šį vakarą mane, Ačiū, kad išklausei, Aš jau saugus, Amen” tiks..

 

Burtažodžiai: nėra tokio dalyko, tai viso labo paprasti žodžiai, kuriems suteikiama labai didelė svarba ir tada jie virsta burtažodžiais. Jėgos žodis – įkvėpta dvasinė energija išleidžiama per visą iškvėpimą ištariant vieną žodį (čia tik taip, kad žinotumėt). Burtažodžiai gali rimuotis, gali ir ne, tačiau rimuotas tekstas labiau įsirašo į pasamonę. Galima kreiptis į Planetas, Dievus, Gamtos Jėgas arba tiesiog į Pasaulį aplink. Užbaigti su kuom nors panašiu į “Amen”;”Visatos/Dievo vardu skelbiu tai padaryta” ir t.t…

 

Labai svarbu prieš tai atliekant įsisavinti ketinimą, kad tu padarysi tai taip gerai, kaip tik įmanoma tai padaryti. Kartoju antrą kartą, nes mes norime, kad tai veiktų, ar ne?

 

Tuomet atsisėsti, atsipalaiduoti ir įsivaizduoti norimą dalyką jau virtųsį tikrovę. Būtinai jausti tai ČIA ir DABAR. Taip daryti 2 – 5 minutes ir kai baigi pasakyti “tebunie tai virsta tikrovę”…
Užpūsti žvakę ir ją išmesti arba pakartoti burtą tiek kartų kiek tik norisi.

 

Taigi pakartojam. Sugalvoji ko nori, užsirašai burtą, atsirenki sau palankią dieną, palankią žvakę, jeigu diena toli, kasdieną kaupi energijos atsargas, jeigu šiandien, pasistengi iš visų jėgų kaupiant energiją, suskaupi, pamedituoji, nusiteiki labai rimtai, pasimeldi apsaugai, tada uždegi žvakę, pasakai savo burtą, gali ir ne vieną kartą jį sakyt, aišku pilnai savimi pasitikint ir t.t., tada jausdamas įsivaizduoji tai jau įvykdytą, pasakai labai didelį “IR TEBUNIE TAI VIRSTA TIKROVĘ”, užpūti žvakę ir išmeti arba kartoji burtą kitą dieną.

 

Straipsnio autorius: Kaduceus

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Pagal viska blogai parasyta kad zvake reik uzpusti, bet to daryti negalima jokiu budu nes tada nupuciama zvakes energija ir reikes ja per nauja ikrauti. Ir dar neparasyta, kad reikia zvakes nuplauti ir apvalyti.

nnnnn

na tikiu kad veikia as bandziau kita varianta ir pavyko,,,na pakolkas nieko su manimi nenutiko,,,o nutinka ir baznycios davatkom:))

Bla bla bla

Del Dievo meiles , nereikia JOKIU burtu . VISI BURTAI yra jusu sirdyje , jusu samoneje . Visa Jusu TEIGIAMA energija ir yra viso Pasaulio BURTAI.

gabija

tikrai cia viskas veikia. kai pabandziau tai… galvojau kad cia netikra bet istikro viskas tikra. ant durniaus pabandziau nes vistiek galvojau kad netikra bet vos neapalpau kai vskas kas cia buvo parasyta buvo tiesa ;o

to aciu

pagooglink The Library Of Knowledge, ten lygtais pats pirmas puslapis pilnas panasiu dalyku.

Anonimas

Ka galima tokios magijos pagalba padaryti, ar gauti? Kodel tai yra pavojinga ir kodel tai turetu veikti? Beje, ar yra bent vienas zmogus, kuriam tai pavyko ir panasiai? Del idomumo klausiu.

Nibide

1. Viska ka tik nori. Nesvarbu, kad ir kas tai bebutu. Bet nepatariu prasyti ko nors blogo, magija atiduos tau tris kartus stipriau. 2. Nes jei prasysi blogu dalyku kiti gali nkenteti. Gali nukenteti ir pats. 3. Pilna. Ekstrasensai, burtininkai, raganiai, juodosios magijos vergai.. Krikscionys ir visi kiti Tiketojai :) Seip pats svarbiausias dalykas tai yra tyket, nes tykejimas, ta pati viltis daro tikrus stebuklus :)

Mindaugas

bandysime

Aciu

Labai idomus straipsnis. Aciu. Daugiau tokiu apie magija ;)

Taip pat skaitykite