Žemėje vis dažniau pastebimi nepaaiškinami blyksniai

Neįprastas vaizdo įrašas kuriame buvo užfiksuotas nepaaiškinamas blyksnis sukėlė didelį sujudimą tarp internautų.
Žmonės iš viso pasaulio pradėjo spėlioti ar tai nėra dar vienas apokalipsės ženklas.
Keistas incidentas įvyko Rusijoje, Novgorode, lapkričio 27 dieną. Keliose srityse po ryškaus blyksnio danguje, mieste net buvo dingusi šviesa.

 

Iš pradžių buvo manyta, kad tai buvo viso labo žaibas, tačiau meteorologijos tyrimo institutas šią versiją paneigė. Tą dieną mieste nebuvo nei lietaus nei atitinkamų sąlygų žaibams susiformuoti.

 

Neįprastą įvykį kamera užfiksavo ir keletas liūdininkų. Siūlome jums pažiūrėti liudininkų užfiksuotą filmuotą medžiagą.

 

 

“Važiavau iš darbo namo, kai staiga dangus nušvito ryškia šviesa. Žinau kaip atrodo žaibai, tačiau tai toli gražu nebuvo žaibas. Kas man buvo keisčiausia, kad tuo momentu, net radijas išsijungė mano automobilyje.” – pasakoja antro vaizdo įrašo autorius.

 

 

Kaip vėliau paaiškėjo, tokie blyksniai buvo užfiksuoti ne tik Rusijoje, tačiau ir kitose Žemės rutulio vietose.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
25 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Shaman

Žiemą tiksliai nepamu 2008 metais dar, ėjau su drauge ir staiga sužibėjo lyg prieš akis ryški balta šviesa. Visur dingo šviesos. Kas keisčiausia mano šuo pradėjo loti baisiai garsiai.

:)

Jo Klaipėdoje 2010 rugsėjo pradžioje kažkur . 3 val nakties dar telika žiurėjau tik staiga už lango labai ryškiai sužibėjo ryškia mėlina šviesa išsijungė telikas ir lauke pradėjo kaukti mašinu signalizacijos nors nebuvo net jokio garso (ta prasme griaustinio ar kažko). Pribėges prie lango pamačiau kad visas miestas tamsus nedegė nei gatvės žibintai nebuvo nei šviesų languose . Po kelių sekundžiu šviesos pradėjo po truputi atsiradinėti atsirado ir pas mane :) Negi aš vienas tai tą naktį mačiau ?

mynde

tai gal apsiles buvai?

~~

Plungėj neseniai panašus atvejis buvo 2013m vasarą. Liepą berods, gerai nepamenu. Dingo elektra ir įsijungė mašinų signalizacijos. Griaustinio tikrai nebuvo, buvo gražus ir ramus vakaras. Po pusės valandos gavau iš draugės sms, jog pas ją nutiko tas pats. Kitą dieną kalbėjomės su dar keletu žmonių, tai elektra dingo ir įsijungė mašinų signalkės ir kitose miesto vietose, skirtingu metu. Keista:)

Ūla

Ne vienas

Centurionas

Tokie begarsiai šviesos žybsniai vadinami amalais. Tai žaibas be griaustinio. Didesni reiškiniai-pašvaistės.

op op

jo as kai vaikas buvau su draugais matem kaska panasaus…

Jaunius

Pagivensim suzinosim kas ten buvo :D

GhosT3

Pagal viska paziurejus pagal visus komentarus liudijimus ir visa informacija. kaip rasoma komentaruose HAARP ar EMP negalimi nes kaip rasoma kad uzfiksuota visuose zemes rutulio vietose tai negali buti kad visos salys bando EMP ginkla ar HAARP testavima tai greiciausiai kokie nenormali anomalija ar dar koks keistas reiskinys.
Gal kaip buvo Anonymo rasoma – {plejadieciu laiko suoliai,kitaip tariant laiko vartai,jie i juos ieina milzinisku greiciu,neina net nieko suprast} galimibe yra bet irgi neitiketina :D

VJ

norit tikekit norit ne bet siandien buvom su draugaislauke ir prie buvusios mano mokyklos ivyko visiskai tas pats dalykas.. ir stulpai ir sviesos daugiabuciuose namuose esanciuose priesais uzgeso tada danguj blykstejo stipri sviesa (lygiai taip pat kaip ir video) ir vel viskas gryzo i savas vezias… su draugais buvom 4iese masinoj ir aplink mus buvo bent 4 masinos ir mes tylejom apsale apie 15min.. girdejom ir burbejimus is stovejusiu lauke… skambinau tevam i namus jie gyvena netoli tai sakie kad pas juos namie irgi buvo dingus elektra trumpai bet jie to taip nesureiksmino galvojo gal taip kokia elektrines iskrova o… Skaityti daugiau »

Didiesiems "skeptikams"

Durneliai, taigi radijos klausosi tuose dviejuose video, tai ir groja ta pati daina. Matyt vairuotojai klausesi tos pacios radijo stoties, jie abu uzfiksavo ta pati sviesos blyksni, tik is skirtingu vietu, bet esme tame, kad daina ta pati groja del radijos!

Mačiau

Pats mačiau tokius blyksnius prieš dvi dienas…

xshadow

Zmonės, negąsdinkit savo buku intelektu o_O norite pasakyti, kad pažiūrėjus į 2 video nekyla nė menkiausios minties, kad prieiti išvados, jog tai žaibas? Come on…. Toks jausmas kad čia malalietkos ir mokyklinukai tik renkasi….

Taip pat skaitykite