Pasaulinis karas jau ant slenksčio?

Kyle Bass, Larry Edelsonas, Charles Nenner,is Jimas Rogersas ir Marcas Faber prognozuoja didelio masto karą kaip neišvengias dabartinės pasaulio ekonominės padėties pasekmes, rašo washingtonsblog.com.

 

Larry Edelsonas savo elektroniniame laiške, pavadintame „Ką karo ciklai sako apie 2013 metus“, rašo: „Nuo praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio aš tyrinėju taip vadinamus „karo ciklus“ – natūralius ritmus, kurie skatina visuomenes nusiristi į chaosą, neapykantą ir pilietinius ar net tarptautinius karus.

 

Aš, žinoma, nesu pirmasis, kuris tyrinėja šiuos savotiškus dėsningumus istorijoje. Buvo daug tyrėjų ir iki manęs, o pats žinomiausias tarp jų yra Raymond Wheeler, kuris paskelbė labiausiai dėmesio nusipelnančią karų kroniką, apimančią 2600 metų laikotarpio duomenis. Tačiau mažai kas yra pasirengęs net paprasčiausiai aptarti šį klausimą. Ir remdamasis tuo, ką aš matau, galiu teigti, kad pasekmės 2013 metais gali būti tiesiog milžiniškos“.

 

Buvęs „Goldman Sachs“ techninis analitikas Charlesas Nenneris, kuris yra pateikęs kai kurių svarbių ir tikslių prognozių, sako, kad „didelis karas prasidės 2012 metų pabaigoje, 2013 metais“, ir prives prie Dow indekso kritimo iki penkių tūkstančių punktų.

 

Kodėl šie ekonomikos guru prognozuoja karą? Visų pirma, daugelis įtakingų žmonių klaidingai mano, kad karas yra gėris ekonomikai. Be to, tarptautinis investuotojas Jimas Rogersas 2011 metais, komentuodamas JAV ir Kinijos santykius, teigė: „Jeigu viskas baigsis prekybiniu karu, tai bus svarbiausias dalykas 2011 metais“ . Ir pridūrė: „Prekybiniai karai visuomet veda prie karų. Prekybiniuose karuose nebūna nugalėtojų, išskyrus generolus, kurie kaunasi tikruose karuose, kai šie prasideda. Tai labai pavojinga“.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Jis taip pat sakė, kad nenutraukus gelbėjimo priemonių Europoje, galų gale gali kilti naujas pasaulinis karas. „Pridėkite skolas, ir situacija taps dar blogesnė, viskas paprasčiausiai grius. Ir tada visi ims ieškoti atpirkimo ožių. Politikai kaltins užsieniečius, ir štai mes jau dalyvaujame Antrajame pasauliniame ar dar kokiame nors pasauliniame kare“.

 

O Marcas Faberas sako, kad JAV vyriausybė pradės naujus karus kaip atsaką į ekonominę krizę: „Kitas dalykas, ką padarys vyriausybė, norėdama nukreipti žmonių dėmesį nuo blogos ekonominės padėties, tai pradės kur nors karą“. „Jeigu pasaulio ekonomika neatsikuria, žmonės paprastai eina kariauti“. Jis taip pat mano, kad JAV, Kinija ir Rusija gali pradėti karą dėl Artimųjų Rytų naftos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kamila

Jei :D

universal soldier

Nes metas apsivalyti nuo tokiu kaip v-98*gq ir tokiu kaip aa !

heinas

bet pirma girdejau,kad nuo tokiu asilu kaip tu prades valyma

v-98*gq

ko cia taip visi karo ir pasaulio pabaigos laukia,kaip kokios atrakcijos

opc

panasu kad karas ar jo uzuomazgos jau vyksta, tik kolkas tai nera garsiai ivardyjama

Taip pat skaitykite