Smegenų užkalbėtojai: mitas ar tiesa?

Pasaulis sukurtas taip, kad gyvi organizmai turi žudyti vieni kitus.

 

Skirtumas tas, kad gyvūnija žudo vardan išlikimo ir turi stiprų savisaugos instinktą. O žmogus tai daro sadizmo ir malonumo vedinas.

 

Jausmas, kurį mes, žmonės, patiriame nuo mažens: vaikas, suspaudęs skruzdę delnu, smalsiai stebi, kas
vyksta. Jis supranta, kad užmušė gyvą būtybę, bet žino ir tai, kad niekas jo nekontroliuos ir už tai ir nebaus.

 

Mes visi esame potencialūs žudikai. Tai mumyse slypintis instinktas be jokių išimčių. Tačiau, dažniausiai tai valdome ir sakome sau – „niekada to nepadaryčiau.“ O kaip yra iš tikrųjų?

 

1975 metais Vengrijoje Tiboras Szabas nužudė šešias moteris. Suimtas žudikas tyrėjams pasakė, kad šio nusikaltimo mintį jam pakišo Bendžaminas Gorka. Teisėjai Szabo nekaltumu nepatikėjo ir nuteisė jį
iki gyvos galvos.

 

1984 metais Argentinoje neraštingas darbininkas Edoardas Konstantinis nužudė keturias moteris, o po to pareiškė, kad jį įtakojo kitas žmogus, pasirodo vėlgi Bendžaminas Gorka. Psichiatras, sekęs šią bylą prisiminė 1975 metų įvykius ir išsiaiškino, jog Konstantinio kolega (kuris visiškai negirdėjo šios istorijos) iš tikįųjų buvo Bendžaminas Gorka, 1975 metais gyvenęs Vengrijoje.

 

Smegenų užkalbėtojai dažnai yra serijiniai žudikai, turintys talentą: jie žudo pasitelkdami kitų žmonių protus, paversdami marionetėmis; pažadina juose nuo seno tūnantį troškimą žudyti. Toks noras yra susijęs su malonumu, kurį kiekvienas iš mūsų jautė būdamas vaikas, suspaudęs delne skruzdėlę.

 

Vienas didžiausių ir populiariausių visų laikų smegenų užkalbėtojų – Čarlzas Mansonas. Bet žinoma, tokių žudikų buvo ir yra žymiai daugiau. Jie sunkiai susekami ir dažniausiai lieka šešėlyje. O jų dalyvavimo žiauriuose nusikaltimuose niekada neįmanoma įrodyti, belieka tik spėlioti…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Florencijos monstru“ buvo vadintas nusikaltėlis, 1968 – 1985 metais įvykdęs šešiolika identiškų žmogžudysčių, kurios buvo atliktos tuo pačiu ginklu. Ar šis žudikas taip pat buvo smegenų užkalbėtojas? Įdomu, ar galėjo kaimo ūkininkas, paštininkas ir eilinis darbininkas vieni padaryti tiek žiaurių žmogžudysčių, kurios buvo tiriamos dvidešimt metų?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sprendžiant iš šių faktų, smegenų užkalbėtojai – nesustabdomi. Šie žmonės turi talentą hipnotizuoti, kurstyti, manipuliuoti per atstumą, tokiais būdais įtikindami nekaltus žmones žudyti. Jie žino, kaip paveikti žmogaus pasąmonę ir pažadinti jo tamsiąją pusę, kurią giliai viduje turi kiekvienas iš mūsų…

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Inkstinktas

Tikrai ne visi žmonės turi/paklūsta “žudymo inkstinktui”.

Vaidak

Bet visi ji turi

Taip pat skaitykite