Ateivių implantantai

Nors NSO dažnai būdavo paprasčiausiai pastebėti ir tik retkarčiais įvykdavo kontaktai su ateiviais, su pagrobimais tai nesusiję. Kiek žinoma, dar niekas negrįžo iš NSO su kokiu nors daiktu, kurį būtų iš ten pasiėmęs. Todėl galima daryti prielaidą, kad tie įvykiai yra ne realūs, o įsivaizduojami.

 

Tačiau per keletą paskutiniųjų metų po pagrobimų irgi atsirasdavo daiktinių įrodymų. Vis daugiau gaunama pranešimų, kad tuo metu, kai liudininkai praleisdavo laiką su ateiviais, į jų kūnus būdavo implantuojami apvalūs kamuoliukai, kurie veikdavo kaip tam tikri kontrolės prietaisai.

 

Tik retkarčiais pasitaiko išgirsti, kad dėl jų atsiranda kokių nors nepatogumų, o dauguma liudininkų net nežino, kur jų kūne tokie įtaisai yra. Jie daugiausia įvedami pro nosį, todėl jeigu naktį kam nors ima taip smarkiai iš jos kraujuoti, kad ryte net būna sutepta pagalvė, tai, anot kai kurių ufologų, yra simptomas, jog liudininkas buvo pagrobtas, tik nieko neprisimena.

 

Tiesą sakant, pirmą kartą apie implantacijas užsimenama aštuntojo dešimtmečio pradžioje, bet tik po dešimties metų liudininkai vienas per kitą ima pasakoti, kad ateiviai jų kūnuose prikaišiojo tokių daikčiukų. Beveik visais atvejais prisiminimai sugrįžta užhipnotizuotiems.

 

Pasakojimai, aišku, ir lieka pasakojimais, bet mokslas taip sparčiai rutuliojasi, kad dabar tie vadinamieji implantantai negali būti neprieinami mokslininkams. Mes galime jų paieškoti. Viltys tikrai pasiteisins, ir dabar mes turėtume aptikti bent vieną.

 

Iš tikrųjų kai kas jau net aptikta, bet tokie atradimai iškelia daugiau klausimų negu pateikia atsakymų.

 

Moteris, gyvenanti Pietų Australijoj, Adelaidės mieste, kreipėsi į Keitą Basterfyldą’ir papasakojo, kad daugybę metų susitikinėjo su ateiviais. Prasidėjo tai maždaug 1971 metais, kai ji buvo dvidešimtmetė mergaitė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

 

Tos būtybės — tai vienas aukštesnis ateivis ir keli žemesni pilkieji. Jų visų bruožai įprasti — didelės akys, oda visai be plaukų ir plyšys vietoj burnos. Aukštesniosios būtybės ūgis buvo beveik 7 pėdos, ji atrodė prižiūrinti žemesnius, o šie atlikdavo medicininius bandymus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Moterį pagrobdavo tiesiai iš miegamojo, ten ji po to ir sugrįždavo. Tai įprastas scenarijus. Dauguma šio įvykio detalių buvo nustatytos per hipnozės seansus.

 

Įvykis pasirodė esąs neįprastas, kai užhipnotizuota moteris pasakė, kad ateiviai, atlikdami medicininį bandymą, į jos veidą implantavo kažkokį daiktą.

 

Nors šio įvykio prielaidos sudomino tyrinėtoją ir jis atkreipė dėmesį į tai, kad su moterimi nuo mažens buvo blogai elgiamasi, be to, ji sakėsi daugybę metų galėjusi sukelti poltergeisą ir patirti levi-taciją, bet šis įvykis buvo visiškai kitoks. Ar galima aptikti implantą?

 

Peršvietus jos veidą Rentgeno spinduliais, skirtais tirti dantis, vieną kartą burnos kampe buvo pastebėtas kažkoks daiktas. Deja, kai ekspozicija buvo padidinta ir tiksliau nustatyta, tamsi ir neaiški anomalija dingo. Po to jos daugiau nebesimatė.

 

Kitaip sakant, ėmus nuodugniau tyrinėti, dar vienas, atrodytų, reikšmingas atradimas sprogo kaip muilo burbulas. Tačiau kas tuomet buvo nufotografuota pirmą kartą? Ar tai buvo tik šešėlis ant Rentgeno aparato plokštelės? Taip įrodinėja kai kurie specialistai.

 

Jeigu iš tikrųjų taip, tai ar ne sutapimas, kad jis atsiranda ten, kur turėtų būti implantantas? Tačiau kaip toje vietoje gali būti realus daiktas, jeigu nuodugniai tiriant nieko nepavyksta aptikti?

 

Beveik kiekvienu atveju, kai Jungtinėse Valstijose buvo ieškoma į kūną implantuotų įtaisų, nieko nepavykdavo rasti. Tomografu dabar galima kiaurai peršviesti ir nufotografuoti žmogaus galvą. Tada matosi viskas, kas yra jos viduje. Deja, tai labai brangu, todėl retai galima to imtis. Gydytojai nesigrūs eilėje, laukdami, kol pavyks prieiti prie ligoninės prietaisų ir panaršyti kieno nors galvą, tikintis ten surasti ateivių sukurtą įtaisą.

 

Iš užsienio kalbos vertė exlab.lt komanda.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
AlienLab

Pas mane irgi rutuliukas yra uz ausies apacioj, tik desinej pusei :)

ZeimeriS

parodik daktarui kokem gal ispjaus :D juk nepaliks po oda kazkokio neaiskaus daikto

lialia!

man atrodo jog as irgi aptikau implanta :D viena diena draugas paskambino prikisau tel. prie ausies ir isgyrstu silpna zvimbima. toks kjp kada padeti tlf prie koloneles ir kzkas skambina ir tas garsas garsus is koloneliu :D nu tj po pokalbio apciupinejau kaire ausi ir aptikau kazkoki rutuliuka uz ausies apatines dalies po oda ir tjp visada tas tylus zvimbimas :DD

Taip pat skaitykite