Kosmoso Dievai grįžta

Senovės mitai mini, kad ateiviai iš kosmoso, aplankę mūsų planetą, grįždami į savo “žvaigždę”, žadėję žmonėms dar aplankyti Žemę. Galbūt tas laikas jau atėjo…

 

“Aš niekada nesijuoksiu iš žmogaus, kuris tvirtins, kad matė skraidančią lėkštę, nes ir aš ją mačiau.” Taip teigė savo laiku būsimasis JAV prezidentas Džimis Karteris Oklahomos valstijoje komisijai, tyrinėjusiai NSO. „1969 m. spalio mėn. buvau Džordžijos valstijoje kartu su dešimčia “Lajons” klubo narių ir turėjau sakyti kalbą. Netikėtai pamatėme didelį švytinti Mėnulio dydžio daiktą.

 

Iš pradžių jis švietė mėlynai, o paskui – raudona šviesa. Jis priartėjo prie mūsų per 300 m., o po 10 min. dingo.” Tada Dž.Karterio pranešimas sukėlė daug ginčų. Manoma, kad jo pažadas išslaptinti informaciją apie NSO padėjo jam surinkti daugiau rinkėjų balsų. Vėliau jis savo pažado neįvykdė.

 

Dž.Karteris, kaip ir jo pirmtakai, pabijojo, kad duomenys apie skraidančias lėkštes sukels žmonių paniką, nes NSO – tai kito proto, kitos kultūros, kitos civilizacijos reiškinys. Be abejo, daugiausia duomenų apie skraidančias lėkštes yra slepiama. Faktus renka CŽV, šis klausimas yra labai svarbus nacionaliniam saugumui. Skraidančiosios lėkštės, anot CŽV darbuotojų, gali priklausyti nežinomam priešui, todėl informacija slepiama tol, kol neišsiaiškinama, ar ji nepakenks šalies saugumui.

 

Daugiausia žinių yra apie paprastus skraidančius objektus. 1388m. virš Sicilijos praskrido keli ryškiai šviečiantys daiktai. 1520m. imperatorius Karolis V Erfurte matė dvi spindinčias saules, iš kurių viena į Žemę paleido ugnies srautą. 1976m. naktį Ispanijoje Alglnesino miestelio gyventojai išvydo du keistus skrendančius daiktus, skleidusius gintarinę šviesą. Šiuos paslaptingus objektus atsitiktinai matė pašaliniai žmonės, o patys objektai nekreipė jokio dėmesio į stebėtojus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kitas reikalas, kai NSO aktyviai ieško kontaktų su žmonėmis, patys stengiasi stebėti žmones. 1976m. keistas oranžinis objektas, panašus į suplotą 300m. skersmens gaublį, maždaug 10 min. lydėjo Chosės Martineso Olivos automobilį. Oliva važiavo su žmona ir draugais į Madridą. Smarkiai švytintis daiktas skrido 20m. aukštyje ir staiga dingo. Tą patį objektą netrukus virš Madrido matė aviakompanijos “Iberija” lakūnai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ateiviai iš kitų planetų bando ir tiesiogiai bendrauti su Žemės gyventojais. 1979m. kovo 4d. rytą studentas Aleksandras Podkopajevas Cerniachovske pamatė du paslaptingus kupolus už 600m. nuo tėvų namo. “Aš nubėgau prie jų, bet likus 100m. iki tų objektų, kupolas nušvito violetine šviesa, vertikaliai pakilo aukštyn ir dideliu greičiu dingo iš akiračio.

 

Prie kitos lėkštės stovėjo keturi keisti ilgarankiai ir trumpakojai žmogeliai. Jie vilkėjo pilkais kombinezonais, ant galvos mūvėjo šalmus su dideliais akiniais, jų burną ir nosį dengė kvėpavimo kaukės. Vienas iš jų pakėlė ranką draugiškai sveikindamas mane. Tada žmogeliai suėjo į kupolo vidų. Laivas nušvito violetine šviesa ir tuojau dingo.”

 

Jei aukštesnė nei Žemės civilizacija bando užmegzti su mumis kontaktą, tai nesiribodama vien tik draugiškais rankų mostais, ji turėtų tirti žmonių psichiką ir jų fizinę būklę. Pasitaikė atvejų, kai NSO sąmoningai stengėsi sukelti žmonėms paniką. 1950m. virš Farmingtono miesto JAV staiga pasirodė 500 keistų objektų. Šį reiškinį matė 5000 žmonių, juos apėmė baimė, kilo panika. Visi suprato, kad jie stebi baisų reiškinį. Staiga objektai persirikiavo ir dideliu greičiu nudūmė į vakarus.

 

Panašių NSO eskadrilių antplūdžių būdavo ir seniau, pasitaiko ir dabar. Kai Alberto Einšteino paklausė, ką tokiu atveju reikėtų daryti, mokslininkas atsakė: “Kol kas negaliu paaiškinti. Tik, dėl Dievo, neleiskite į juos šaudyti”. NSO, matyt, stengiasi sudaryti ekstremalią situaciją, kad galėtų tirti žmonių elgesį ir įvertinti jų kultūrinį lygį ir intelektą.

 

Pasitaikė, kad skraidančiosios lėkštės grobdavo žmones. 1978m. lenkas valstietis Janas Volskis, būdamas už 130km. nuo Varšuvos, buvo keisto įvykio dalyviu. “Staiga ant kelio miške pamačiau du žmogelius. Jie nebuvo karlikai, kaip man pasirodė iš pradžių, bet nepanašūs ir į žmones, o tiesiog pabaisos. Jų veidai buvo žalsvos spalvos su dviem didžiulėmis įkypomis akimis.” Šios būtybės įšoko į valstiečio vežimą ir gestais parodė, kur juos vežti. Atvažiavęs į miško aikštelę, Volskis pamatė keistą autobuso dydžio daiktą, pakibusį keletą metrų virš žemės.

 

“Karlikai pagriebė mane ir nuvilko prie aparato. Iš jo išlindo platforma ir šaižiai švilpdama nusileido ant žemės. Mes trise sulipome ant jos ir pakilome į labai tamsią patalpą… Karlikas judesiais parodė, kad aš turiu nusirengti. Kai nusirengiau, jie pridėjo savo aparatus prie mano odos ir ištyrė. Aš turėjau ištiesti rankas, kojas, atsiklaupti. Paskui jie nuėmė savo aparatus, ir aš galėjau apsirengti.”

 

Pasitaikydavo, kad ateiviai, pagrobę žmogų, jį užmigdydavo ir iš jo atminties ištrindavo viską, ką su juo darydavo pagrobę. Tik hipnozė tokiam žmogui padėdavo prisiminti įvykius. Ateiviai ne tik nuodugniai tirdavo pagrobtus žmones, bet juos ir gydydavo. Jie stebi Žemę, tiria augmeniją ir gyvūniją. Atrodo, kad jie mėgina padėti žmonėms, kai gresia pavojus jų gyvybei. Likus kelioms minutėms iki Černobylio AE avarijos, virš jos pasirodė NSO. Neatpažintas objektas skraidė virš atominės elektrinės dar po kelių dienų ir buvo nufotografuotas.

 

Ką rodo šie faktai? Negalime atsakyti, kol nesužinosime tikrosios NSO kilmės. Kas jie? Kaimyninių pasaulių išeiviai, Antikristo pasiuntiniai ar nežemiškų civilizacijų atstovai? Aišku, kad šie objektai planingai tyrinėja mūsų Žemę ir žmonių elgesį. Jų tikslų nežinome. Gal jie ieško su mumis nuolatinių kontaktų, gal nori mus užpulti? Nostradamas pranašavo: “Ateivis iš liepsnojančio dangaus bus Žemės valdovas”. Tikriausiai tokiu būdu grįš į Žemę kosmoso dievai, žadėję žmonėms padėti, kai mūsų planetai grės mirtinas pavojus.

 

AHA ir ateiviai.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kakadu

oi laukėm laukėm brangių svetelių laukėm

bumbum

jus suda malat ir tiek :D Linksma pasijuokti is nevykeliu tokiu kaip jus ale blt tikrai pavarot dedami i kelnes savo suda :D mano teorija yra paprasta kad mes atsiradome ne is tu dabaljobu ateiviu ar ten bezdzioniu mus sukure velnias kas zino bet zeme buvo bezdzioniu planeta o musu laivas suduzo taip ir gyvename tokio lygio :D nso yra buvo ir bus o gyvybe yra tikrai kosmone :D ir be to mes ne vieni esame atrodome kaip kvailiai sakome vieni kol neisitikinome patys o kai isitikinsime tai bus per velu kazka daryti nes musu protas ir technika atsilieka 100mlrds… Skaityti daugiau »

Sirijus

Tai turetu ivykt mazdaug pr 10-15 metu. Pakolkas zmones dar neitin pasiruose tam. Pagalvokite kas butu, jei jie atskristu? Butu sukelta ant koju VISA karine tarnyba, atseit juos pult. Juk si enhartu planeta kariauja is priimties, paranojikams pasirodytu, kad arteja ale gresme

Nso

Tai kad didžioji dalis NSO yra JAV bei kitų šalių sugalvotas mitas . Jau nevienas politikas yra prasitares kad NSO gandą paleido JAV specialiai siekdami nuslėpti slaptus savo vokiečių pagrobtų technologiju skraidančios lėkštės bei sparno lėktuvo bandymus . Iš sparno išėjo puikus bombonešis B1 atrodo . O kas iš skraidančiu lėkščiu neaišku . Beje lenko pasaka tai prajuokino . Jai pas normalų žmogų i vežimą būtu išoke tokie pabaisos jis butu arba nualpes arba pabėges :D O jis dar sugebėjo vežimą valdyti . Nebutu Lenkai :D

opc

“Iš sparno išėjo puikus bombonešis B1 atrodo”

B2

Liutas_karalius

tai kad uzfiksuoja,vien lietuvoj ju per nakti buna geras tuzinas ))

linda

pati maciau NSO pora kartu labai aiskiai.pirma karta 1979 metais,o antra karta 2000 siais,tai buvo ryte,ruosiau vaikus i mokykla ir pro langa pamatem blizganti diska,ji stebejau apie pora valandu,po to jis eme tolti ir dingo.Tas sidabrinis diskas buvo pakibes visai neaukstai…Ir kiti zmones mato nso,tai kaip gi ju neuzfiksuoja radioantenos ar lokatoriai…….

Aušra

Žmogui nepatinka..,kad tenka suklupti prieš galingą nežinomybę . JIE pasirodo ir nesitekia pasakyti …- LABAS ? Reiškia.., ne tas lygis.

Jaunelis

Tie ateiviai tikri gangsteriai,negana to,kad pagrobe valstieti,tai dar susoko i vezima ir priverte pavezeti iki pagrobimo vietos !

jo

respektas!

deep space

Mes zmones ,gyvunai ir panasiai esame tu ateiviu kuriniai, sukure ir stebi sau kaip tobulejam . Gal dar vis galvojat ,kad is bedzioniu issivystem ?:D

aa

tu tai tikrai is marsiecio…

Fanas

Tikiuosi greitai visiems zmonems ateivei pranes zinute ir nemanau kad kas skaite si puslapi supanikuos. Juk jus apsidziaugtumete (bent jau as taip manau) :)

Taip pat skaitykite