Nužiūrėjimas – egzistuoja?

Tikriausiai ir jums pasitaikė, kad ėmus galvoti apie kokį nors artimą žmogų, jis tarsi išgirsta mintis ir paskambina ar ateina. Energetiškai stiprus žmogus gali ir pirmąsyk sutiktam asmeniui nusiūsti savo norą ar prašymą.

 

Tai, kad žmonės sugeba girdėti mintis ir atsiliepti į jas, žinota nuo senovės. XVII a. Oksono miesto vienuolynas pagarsėjo tuo, kad vienuolės ateidavo vos panorėjus jas pakviesti, be to, vykdė dar neišsakytus nurodymus. Dvasingas, pamaldus gyvenimas sustiprino sugebėjimą reaguoti į subtilius dvasinio pasaulio virpesius.

 

Mintis gali tapti pavojingu ginklu. Vienas anglų aristokratas didžiavosi tuo, kad gali užmušti žmogų mintimis. Vienai aukštuomenės damai, ėmusiai jį šmeižti, jis palinkėjo : “Moteris, apdovanota tokiu liežuviu, nusipelno mirties.” Tą pačią dieną šmeižikė – jauna, graži, sveika moteris ūmai susirgo ir po mėnesio mirė.

 

Negeros mintys nuodija. Labiausiai nuo šių nuodų kenčia patys siuntėjai, bet ne jų aukos. Valstietė nusiuntė dvylikametę dukrelę kažko pasiskolinti pas kaimynus. Ši sutiko drauges, užsižaidė, ilgai negrįžo namo. Motina įsiuto. Mergaitė bandė teisintis. Dar labiau susierzinusi motina sušuko : “Kad tu padvėstum !” Tą pačią dieną dukra susirgo, o netrukus ir mirė. Motinai reikėjo vykti į miestą ir pasirengti laidotuvėms. Trejų metų sūnelis ėmė inšti, prašydamas, kad motina paimtų jį kartu. Praradusi kantrybę, ji liepė dingti jam iš akių. Grįžusi iš miesto, rado sūnų sergantį.

 

Basilisko žvilgsnis

 

Jis aprašytas Plinijaus Vyresniojo I amžiuje pr. Kr. Drakonas Basiliskas galėjo užmušti žvilgsniu.

 

“Dažnai siela daro poveikį svetimam kūnui, tarkim, veikdama “bloga akimi”. – rašė Avicena. Tomas Akvinietis teigė, kad stipri dvasinė įtampa sukelia žmogaus kūno elementų pokyčius. Jie daugiausiai reiškiasi per akis, kurios ypatingu spinduliavimu tarsi pakrauna orą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

1553 Kornelijus Agripa savo “Okultinėje filosofijoje” rašė: “Tartarijoje, Ilirijoje ir tarp taribalų yra moterų, numarinančių tuos, į kuriuos jos žvelgia pykčio apimtos. Tos moterys, Rodoso gyventojos, savo žvilgsniu sugeba viską pakeisti į blogą.”

 

Aštuoniasdešimtaisiais XIX amžiaus metais Sicilijoje, Mesinoje gyveno žmogus, kurio akys turėjo žudančios galios. Net netyčiomis, be piktų minčių mestas žvilgsnis galėjo užmušti. Sykį vitrinoje jis pamatė veidrodį ir ilgai į jį žiūrėjo. Netrukus susirgo ir mirė. Veidrodis sugražino jo paties žudantį žvilgsnį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

1890 žurnalas “Light” rašė : “II-osios imperijos epochoje italų imperatoriškosios operos scenoje Paryžiuje dainavo publikos numylėtinis Masalis. Tas žmogus pasižymėjo itin niūriu būdu ir atrodė gana atstumiančiai. Ypač visus stebino nemalonus jo akių spindesys. Dauguma prancūzų aristokratų jo dainavime įžvelgdavo beveik demonišką žavesį. Sykį jis Gatevio operoje “Karolis VI” atliko itin jam tinkamą ariją “Prakeikimas” ir publika vis reikalavo pakartoti. Tuomet atsitiko keistas įvykis. Mesalis dainavo, nukreipęs akis į lubas. Virš scenos dirbęs mašininstas-dekoratorius staiga nuvirto. Kai pribėgo žmonės, jis jau buvo negyvas. Įvykis taip visus paveikė, kad opera buvo ilgai neatliekama. Po kurio laiko ją vėl įtraukė į repertuarą ir Mesalis vėl pasirodė scenoje. Šįkart dainavo nuleidęs akis. Tik sekundę atsitiktinai žvilgterėjo į kapelmeisterį ir tasai pasijuto blogai, o po trijų dienų mirė nuo keisto nervų priepuolio. Po kelių mėnesių Mesaliui pasiūlė dainuoti, žvelgiant į tuščią ložę. Vėliau paaiškėjo, jog toje ložėje atsisėdo pavėlavęs rusų pirklys, kuris po kelių dienų mirė. Operą teko išbraukti iš repertuaro visam laikui, o Mesalis 1858 metais paliko sceną.”

 

Mirė policijos skyriaus viršininkas. Skrodimas parodė, kad mirties priežastis – širdies nepakankamumas. “Ėmė ir netikėta sustojo. – skėsčiojo rankomis medikai. – Tarsi kažkas būtų ją sustabdęs”. Tas “kažkas” – tai jo pavaduotojas. Labai sunkaus būdo žmogus, nekentęs savo viršininko. Nepatiko jis ir tardytojui. “Žiūri taip, kad net galūnės šąla”. Viršininko mirtis buvo tikrai keista – pavaduotojas įėjo į kabinetą, pažvelgė į šefą ir tasai susmuko.

 

Fiziologiškai akis – materialus objektas. Yra elektrinis 0,01V potencialas, tarp priekinės ir užpakalinės tinklainės dalių. Galima užregistruoti jo sukeliamą magnetinį lauką, didesnį už smegenų, bet mažesnį už širdies laukus. Akis dar skleidžia infraraudonuosius spindulius (10 mVt į cm²), tačiau tą patį daro ir mūsų oda.

 

Tačiau kalboje akims visada skiriamas aktyviojo prado vaidmuo. Kalbame apie išraiškingas ir tuščias, dėmesingas ir abejingas akis, o juk fizinė akių būklė ir spalva tarsi nesikeičia. Apie žvilgsnio įtaigą žinome nuo mokyklos laikų, kai nuo mokytojo žvilgsnio nuščiūva net didžiausi neklaužados. Patyrę dresiruotojai žino, kad gyvūnus galima sutramdyti vien žvilgsniu, be žodžių.

 

“Nužiūrėjimo” eksperimentui buvo pasirinkta Pamaskvėje gyvenanti juodoji ekstrasensė Tamara (senoviškai – ragana), išgarsėjusi tuo, kad už tam tikrą mokestį galinti nužiūrėti gyvulius ir žmones. Linksma, apvalaina, rausvaskruostė močiutė.

 

– Ne kiekvienas gali kitam ligą užtraukti. – pasakojo. – Moterims, ypač piktoms, tai paprasčiau. Didelio mokslo čia nereikia, svarbu įsivaizduoti objektą sergantį ar mirusį, su visomis detalėmis, o po to įdėmiai į jį pasižiūrėti. Tačiau tam reikia įgimto talento.

 

Mokslininkai nutarė patikrinti savo pačių “įgimtus talentus”. Žinomas fizikas bioenergoterapeutas Olegas Dobrovolskis ir Liono eksperimentinės laboratorijos ekspertė Ana Fušon pabandė žvilgsniu pakrauti užlituotą ampulę su distiliuotu vandeniu. Rezultatas nustebino : pasikeitė molekulių judrumas bei vandens elektrolaidumas. Beje, moters žvilgsnio poveikis buvo stipresnis. “Pabandėme akimis aktyvizuoti, išjudinti deguonies atomus. – pasakojo mokslininkai. – Įsivaizdavome jų branduolius lyg mažyčius šviesulius, aplink kuriuos sukasi kibirkštys- elektronai. Nuo pakaušio išilgai stuburo pirštų link į elektronus tarsi pasiuntėm sidabrinį energijos srautą ir tuomet vandens ypatybės pasikeitė.”

 

Taip buvo įrodyta, kad žmogaus energija gali pakeisti net šiurkščios materijos fizines ypatybes. Taip ir gydo ekstrasensai. Mokslininkų išvada : akys – tai išorinis smegenų skyrius, skleidžiantis ir pagaunantis elektromagnetinius spinduliavimus.

 

Senovėje buvo net sudarytas nužiūrėjimo ligų sąvadas. Suaugusiems tai – liesumas, augliai, paralyžius, traukuliai, melancholija, aklumas, impotencija, pasiutimas, ėdrumas. Vaikams – nemiga, pykinimas, galvos skausmai, epilepsija, džiova. Nužiūrėti suaugusieji jaučia nesąmoningą baimę dar iki tol, kol pasireiškia kokia negalė. vėlIau oda įgauna gelsvą ar pilkšvą atspalvį, prasideda skrandžio skausmai, žmonės dažnai automatiškai trina rankas, juos nuolat verčia vemti. Vaikų nužiūrėjimo simptomai – staigus išbalimas, suliesėjimas, silpnumas, nelygus ar silpnas pulsas, karščiavimas, prakaitavimas, apetito stoka.

 

Nužiūrėjimo simptomai – nėra fiziologinių organų pakitimų, bet žmogui nuolat ką nors skauda, jis blogai jaučiasi, medikai neranda konkrečios ligos ir pan.

 

Pirmiausiai derėtų sau optimistiškai įteigti: “esu įsitikinęs, kad mano sveikata būtinai pagerės”. Tai daroma ryte ir vakare. Tik neverta ieškoti potencialių jums bloga palinkėjusių priešų – net jeigu tokių ir būtų, patariama juos pamiršti. Antra – reikia gauti daugiau energijos, kad būtų palaikytas organizmo aktyvumas. Geriausiai tinka toks pratimas : atsigulti ar atsisėsti, įsivaizduoti, kaip energija įsilieja, įsigeria į kūną, užpildydama organizmą, kiekvieną jo ląstelę. Tai tarsi aukso lietus ar saulės spinduliai. Kuo ryškiau įsivaizduosit, tuo daugiau gausit energijos. Reikia tai kartoti kasdien ir netrukus pasijusit gyvybingi bei sveiki.

 

Jeigu įtariat, kad jus kažkas nužiūrėjo ar pajutot nemalonų pašalinį poveikį, daug nelaukę panaudokit energetinę gynybą. Sėskit patogia poza, dešinę pėdą uždėkit ant kairės. Sunertas rankas padėkit ant kelių. Po to lėtai, padėdami galvos judesiais ir pamažu kildami spirale nuo padų galvos link, mintimis aplink save sukurkit laikrodžio rodyklės kryptimi besisukantį energijos srautą. Virš galvos jį suspauskit, kol energetinis langas visiškai užsidarys.

 

Padeda ir įsivaizduojamas stovėjimas ant metalinio disko. Paskui mintimis save uždenkite metalo stikline, kurios apatinis kraštas stipriai prisispaudžia prie disko. Viskas – jūsų nepasieks jokie elektromagnetiniai laukai geras dvi valandas.

 

Viskas, ko imiesi, krinta iš rankų. Gyvenimas slysta iš po kojų, nors ir kiek jėgų jam praskaidrinti skirtum. Atrodo, kovoji su nematomu priešu, kuris anksčiau, nei suspėji įgyvendinti savo planus, pasirūpina, kad jie niekad neišsipildytų…

 

Netikintys ezoterika, tokius dalykus vadina juodais gyvenimo periodais, atsitiktinumų virtine, o tai – nužiūrėjimas. Apie tai galima rasti užuominų ir tautosakoje. Ne viename pasakojime minimas piktas kaimo pakraštyje gyvenantis žmogus, kurio namus, bijodami nužiūrėjimo, visi lenkia iš tolo.

 

Jeigu žmogų ilgą periodą lydi nesėkmės, tikėtina, kad jis nužiūrėtas. Patikrinti, ar taip yra iš tiesų, paprasta, tereikia susitarti su artimu bičiuliu, kad šis tam žmogui nematant ir nežinant nusižiovautų žmogui už nugaros. Jeigu netrukus po to ir tas žmogus nusižiovaus – tai rimtas signalas, kad jis nužiūrėtas.

 

Kiekvieną nužiūrėjimą galima nuimti, tai padaryti gali tik patyręs užkalbėtojas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

Aš tai nelabai ir tikiu tik pamenu kai mane nužiurėjo ir pradėjo man nesisekti ir niekas su manimi nebedraugavo

Setulge

Manau, jog žmogų nužiūrėti yra visiškai įmanoma.
Panašus įvykus buvo mano šeimoje. Dėdė, kuris gyvena Rusijoje, buvo nužiūrėtas kaimyno. Jo sveikata blogėjo ir blogėjo, nors daktarai nerado priežasties sveikatai blogėti. Galiausiai dėdienės mama susirado vietinę burėją, kuri panaikino nužiūrėjimą. Kitą dieną išsiaiškino, jog tas kaimynas, kuris nužiūrėjo, staiga mirė.

Taip pat skaitykite