11.11.11 – Tegul Jūsų noras išsipildo!

Šiandien penktadienis, kurio data – 11-11-11. Ta proga siūlome įsileisti į savo pasaulį šiek tiek transerfingo praktikos. Net jeigu renkatės tuo netikėti, pažiūrėkite į tai kaip žaidimą, kuris pakenkti negali, tuo tarpu galbūt padės prisišaukti į gyvenimą mažą arba didelį stebuklą.

 

Manoma, kad šią dieną – 11-11-11 – planetoje aktyvuosis galingi transformaciniai procesai. Taip pat ir žmogui atsivers beribės galimybės ir begalė jo Tikslo realizavimo variantų. Be abejo, mes prisijungsime prie šio vyksmo ir siūlome pamėginti tądien realizuoti savo Tikruosius Ketinimus.

 

DĖMESIO! Dovanojame Jums 11-11-11 datos praktiką – galimybę atverti SAVO duris į NAUJĄ realybę.

 

Pirmiausia suformuokite savo Ketinimą. Išsirinkite tikslą, ketinimą, gyvenimo šventės vaizdą, kurį norėtumėte matyti savo gyvenime. Pasirinkite vieną SVARBIAUSIĄ ketinimą, kuris savaime pritrauks ir visa kita.

 

Tokią datą smulkintis neverta – drąsiai ketinkite gauti iš Visatos maksimumą. Pasirinkite patį slapčiausią, patį svarbiausią savo Tikslą.

 

Iš anksto suformuokite savo Ketinimo vaizdą. Įsivaizduokite, kad tai, ko norite iš gyvenimo, jau turite. Pajauskite savo Ketinimą savo Siela. Ji turi atsišaukti! Jauskite, kad ketinimui pritaria jūsų širdis.

 

Galite Ketinimą užsirašyti, nupiešti ir t.t. Tinka visi būdai, padėsiantys nuo aiškiau ir tiksliau suformuoti vaizdą.

 

Praktika trunka lygiai 11 minučių ir prasidės lygiai 11:00, 11-11-11.

 

Jei įmanoma, rekomenduojame praktiką atlikti gamtoje, švarioje ir harmoningoje vietovėje – miškelyje arba parke. Svarbiausia, kad jaustumėtės komfortabiliai ir galėtumėte susikoncentruoti į savo Tikslą. Praktiką sudaro dvi dalys – pagrindinė (pirmosios 10 minučių) ir baigiamoji (11-toji minutė).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pirmąsias 10 minučių formuojame savo Ketinimą

 

1-a minutė. Vizualizuokite savo tikslą (peržiūrėkite tikslinę skaidrę). Susitelkite į ją. Matykite ją aiškiai ir ryškiai.

 

Kitas 3 minutes jauskite savo ketinimą ŠIRDIMI! Išjauskite jį, pajauskite savo Ketinimo skleidžiamą komfortą, šilumą ir džiaugsmą. Jūsų Širdis turi džiaugtis Jūsų ketinimu. Jeigu Širdis pasufleruos, kad reikia šį tą pakeisti ketinime – darykite tai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kitas 3 minutes apžvelkite savo Ketinimą PROTU. Tarkite savo Protui, kad viskas, ką norite pasiekti savo Ketinimu – visiškai realu ir įgyvendinama! Nuraminkite Protą, paaiškinkite jam, kad jam nebūtina niekuo rūpintis ir ieškoti sprendimų – Visata pati pritrauks reikiamus variantus ir parodys teisingą kelią.

 

Kitas 3 minutes pajuskite savo Ketinimą visu KŪNU! Pajuskite kaip į Jūsų Ketinimą reaguoja Kūnas. Ar jam gera? Ar jaučiatės lengvai? Ar esate pasiruošę judėjimui, veiksmui, pirmiesiems žingsniams Ketinimo link?

 

Dabar pripildykite Kūną galinga kosmine transformacine energija. Įsivaizduokite iš Kosmoso sklindantį šviesos srautą, pratekantį jūsų stuburu ir nusidriekiantį gilys į Žemę. Pabūkite šioje srovėje. Pajuskite ją savo kūnu.

 

Jūs jau pasirengę judėti į savo Ketinimą

 

11-a minutė. Įsivaizduokite, kaip Siela, Protas ir Kūnas susivienija Jūsų Ketinime. Jūs – vientisas! Dabar Siela, Protas ir Kūnas veikia vieningai. Pajuskite šią vienybę! Pabūkite šioje būsenoje.

 

O dabar atverkite sau Visatos galimybes! Įsivaizduokite priešais save Duris. Už jų yra visos Jūsų galimybės. Jūsų Ketinimas laukia ten, už tų durų. Tereikia jas atidaryti. Atidarykite Duris ir ženkite pirmą žingsnį į Savo Ketinimą. Žingsnį būtina žengti fiziškai!

 

Idealu, jei jis nutiks 11 val. 11 min. 11 s., tačiau nenusiminkite jeigu nesuspėjote. Šią praktiką galitė atlikti iki dienos pabaigos, t.y. iki 2011.11.11 23 val. 59 min. 59 s.

 

Štai ir viskas! Procesas prasidėjo! Jūs – naujoje būsenoje!

 

Padėkokite Visatai, pasidalinkite informacija su draugais ir laukite dovanų!

 

Autorius: Saulius Krulickas

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
atsakovas

čia savitaigą įkišt nori.

Minde

Siaip tai nebutinai reikia laukti 11.11.11, kiekviena diena ta pratima zmogus gali daryti :)

Saule

Pozityvus straipsnis ;) As tai tikrai rytoj koki nors nora sugalvosiu ir zengsiu ta fiziska zingsneli i prieki ;)

Taip pat skaitykite