Daiktai turintys blogą aurą

blogi-daiktaiDaiktai gali nemėgti žmogaus ir jį atstumti. Gali netgi piktybiškai jam kenkti, lyg norėtų pakeisti savininką. Kodėl vieni daiktai yra mums draugiški, o kiti ne?

 

Tikriausiai esi girdėjęs patarlę apie šokėją, kuriam viskas trukdo. Taip ir yra! Žmogus, kuris yra nuolat piktas, susiraukęs, amžinai nepatenkintas bambeklis, augina savyje negatyviosios energijos klodus. Ši energija persiduoda jo aplinkos daiktams, taip pat ir žmonėms. Destruktyvi atmosfera auga, stiprėja, dabar jau ir kiti žmonės „užsikrečia“ – tampa pikti, pasimetę, irzlūs.

 

Ratas užsidaro. Dabar pykti ir bambėti yra dėl ko, bloga nuotaika yra pateisinama, todėl pakeisti požiūrį (nusistatymą) į aplinką ir gyvenimą tampa labai sunku, beveik neįmanoma.

 

Tokio bambeklio nuodai veikia ypač stipriai. Jei važiuojate kartu tavo automobiliu – žymiai padidėja jo gedimo tikimybė – valytuvai stringa, radijas negroja ir dar būtinai perdegs lemputė. Jo neigiama, destruktyvi energija veikia ir tave, tampi išsiblaškęs, tavo energetinis laukas išsiderina, todėl gali netgi pakliūti į avariją. Gali nujausti, kad kažkas yra ne taip, pajusti įtampą. Kai toks žmogus ateina į svečius, tu „lygioje vietoje“ gali sudaužyti mylimiausią puodelį, susižeisti šukėmis, tavo televizorius ar kompiuteris gali sugesti, o užuolaida – nukristi.Vyksta keisti dalykai. Tu, žinoma, susierzini, pyksti ant savęs ir viso pasaulio. Būtent taip veikia neigiama žmogaus energetika – sėja chaosą aplinkoje, atneša nelaimes ir nesėkmes. Blogai energetikai ypatingai lengvai pasiduoda smulkūs daiktai, kurių nuosava energija yra itin silpna.

 

Ar daiktai turi “sielą”?

 

Tikriausiai esi girdėjęs žmones sakant, kad štai šis ar anas daiktas turi sielą. Paprastai į daikto sielą atkreipiame dėmesį tada, kai daiktas yra mums brangus, naudojamas seniai ir dažnai. Tačiau iš tikrųjų daiktų siela priklauso tik nuo jų šeimininkų energijos!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pozityvios žmogaus mintys saugo ir „gydo“ net senus, daug metų naudojamus daiktus. Kita vertus, tokie daiktai moka atsidėkoti – tai mūsų pačių susikurta patikima apsauga nuo blogos energijos. Viskam, kas egzistuoja žemėje, yra reikalinga teigiama energija. Pozityviai „nuteikti“ daiktai ilgiau ir geriau tarnauja žmogui. Jų ilgaamžiškumo ir patikimumo garantas – teigiamos aplinkinių žmonių mintys.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jei myli, vertini ir gerbi savo automobilį, šis tarnaus tau ilgai, taps patikimu tavo partneriu, o jei suges – tai atsitiks tokioje vietoje, kur galėsi be vargo jį sutaisyti ar atiduoti į meistrų rankas, ir tokiu metu, kai niekur neskubi. Saugiai įveiksite kartu tūkstančius kilometrų, galbūt net šis automobilis išgelbės tau gyvybę.

 

Ir atvirkščiai, jei tavo mintyse yra bent vienas „juodas“ grūdas, netrūkus pajusi, kaip šis grūdelis auga, dauginasi ir užvaldo tave. Pasekmės gali būti tragiškos. Jei važiuodamas automobiliu galvoji apie tai, kad kitų mašinos yra geresnės, naujesnės, gražesnės, nesistebėk, jei tavo automobilis netrukus suges. Išleisi krūvą pinigų nuolatiniams remontams, o automobilis nuolat ges – nes tavęs nemėgsta, lygiai taip pat, kaip tu nemėgsti jo. Tavo automobilis verčiau norėtų būti parduotas, atiduotas į kitų žmonių rankas – žmonių, kurie jį pamils, gerbs ir pasitikės juo.

 

Negatyvioji minčių energija tai ne tik nepasitenkinimas turimais daiktais. Daiktus veikiame neigiamai ir tada, kai pernelyg didžiuojamės tuo, ką turime, jaučiamės geresni, pranašesni už kitus žmones. Važiuodamas savo automobiliu, galvok apie tai, kaip tau jame patogu ir saugu. Jei mintis nukryps į tai, kad kitų automobiliai yra daug prastesni – lauk nelaimės. Neturėtum išaukštinti savęs ar savo automobilio – tai gali baigtis liūdnai. Daug žmonių, vairuojančių puikius ir saugius automobilius patyrė avarijas, patys prisišaukdami nelaimę nesaugiu ar pernelyg greitu vairavimu.

 

„Piktieji“ daiktai

 

Kiekvienam daiktui reikalinga teigiama energija. Daiktai yra linkę priešintis, kenkti žmogui, kurio mintys yra tamsios. Iš vienos pusės, tokiu elgesiu daiktai suteikia progą pasitaisyti, įspėja. Iš kitos pusės – jei žmogus nenori arba nesugeba perskaityti jam skirto įspėjimo, „nusivylęs“ daiktas, nesulaukęs teigiamų pokyčių, tampa autodestruktyvus, taigi – nebenaudingas. Jei nesugebi suvaldyti blogų minčių, daiktai, kuriuos turi jau daugybę metų ir kurie atrodė „amžini“, vieną dieną gali tau nebepaklusti.

 

Jei ateini namo blogos nuotaikos, piktas, gali namus paversti pavojaus zona. Užtenka tiesiog prieš įeinant apie namus pagalvoti apie juos gerai, meiliai ir blogoji energija neperžengs tavo namų slenksčio, o tu greitai atgausi jėgas ir gerą nuotaiką.

 

Beprasmiška laikyti pyktį ant gendančių daiktų, nes tai būtent žmogus yra kaltas dėl visų gedimų, dėl to, kad daiktai nenori jam tarnauti. O juk jie gali netgi gelbėti gyvybes – gera energija maitinami daiktai atsiranda po ranka būtent tada, kai yra reikalingi, gali patraukti žmogaus dėmesį, priversti žengti į priekį, jų link, būtent tada, kai šis žingsnis gali išgelbėti gyvybę. Kartais užtenka ir kelių centimetrų.

 

Taigi, tariamai negyvų daiktų piktybiškumas tai mūsų piktų minčių projekcija. Tai žmogus dominuoja, valdo savo aplinką ir padaro ją tokią, kokiu yra jis pats. Dažnai naudojami daiktai perima žmogaus energiją. Energetiškai išsiderinusio žmogaus rankose jie gali staiga sugesti, pasimesti ar netgi pakenkti jam – vieni greičiau, kiti lėčiau.

 

Blogoji energija – naikina ir įspėja

 

Kartais žmogus, bijodamas pamesti kokį nors daiktą, stengiasi jį saugiai paslėpti ir dažnai pamiršta, kurgi yra ta geroji slėptuvė. Ši situacija parodo, kad baimė ką nors prarasti veda į praradimą. Dažniau vagiami yra tie automobiliai, kurių savininkai bijo vagystės ir stengiasi savo turtą apsaugoti visomis įmanomomis priemonėmis. Tačiau jų baimė atveria energetinį kelią vagims. Panašiai veikia ne tik baimė, bet ir net trumpiausias pykčio blyksnis, liūdesys, pesimistinės mintys. Žmogaus minčių kryptis yra itin svarbi. Atmink tai ir stenkis suvaldyti savo neigiamas emocijas.

 

Ta pati taisyklė galioja mažiems ir didesniems daiktams. Tušinukas vieno žmogaus rankoje puikiai rašo, tuo tarpu jį paėmęs kitas žmogus negali priversti jo rašyti – lyg pats daiktas maldautų, kad jo neliestų. Tokiu būdu daiktai ginasi nuo neigiamos energijos. Daiktai puikiai supranta, kaip ši energija gali jiems pakenkti, nenori jos priimti, atstumia. Taip elgiasi namai, mašinos, kompiuteriai ir visi kiti daiktai mūsų kasdienėje buityje. Daiktai nesugeba kurti savęs, tačiau gali save sunaikinti. Jų egzistavimui reikalinga teigiama žmogiškoji mintis, negavę teigiamos energijos daiktai priešinasi ir galiausiai genda.

 

Jei pastebėjai, kad tavo aplinkoje pradėjo masiškai gesti smulkūs daiktai, metas susirūpinti. Jei nesustabdysi savyje slypinčios neigiamos energijos, nerasi teigiamų minčių ir jausmų, tavo aplinka gali pavirsti tikru pragaru. Daiktai apkartins tavo gyvenimą, kliudys sėkmei, įtakos sveikatą ir visas tavo gyvenimo sritis. Ir tik tu esi dėl to kaltas!

 

Smulkios „avarijos“ buityje tai įspėjimas, kurio negalima ignoruoti. Metas gelbėti savo namus, negalima delsti. Pataisyk arba išmesk sugedusius daiktus, nes jų destruktyvi energija gali prišaukti ir didesnes nelaimes.

 

Daiktai prisiriša prie savininkų

 

Kai džiaugiesi turimais daiktais, gerbi juos ir saugai, tarp jų ir tavęs susidaro energetinis prisirišimas. Šį ypatingą ryšį gali sunaikinti praradimo baimė bei kiti neigiami jausmai. Būk atsargus, skolindamas savo daiktus bet kam ir bet kada, ypatingai turėtum vengti skolinti tuos daiktus, kurie tau veikia ilgai ir patikimai. Juose slypi energija, kuri gali „sukilti“ energetiškai nestabilaus asmens rankose.

 

Šis sukilimas ir kova gali pasibaigti liūdnai tiek daiktui, tiek jo naujajam naudotojui. Tikriausiai esi susidūręs su tokiomis situacijomis. Draugė, pasiskolinusi iš tavęs tavo mylimiausią suknelę, su kuria visada atrodai puikiai ir taip pat jautiesi, grąžina tau ją suplėšytą ar dėmėtą, nepaisant didelių pastangų ją išsaugoti. Kodėl? Tiesiog tave ir tavo suknelę sieja ypatingas ryšys. Suknelė nenorėjo ir neturėjo būti skolinama net geriausiai draugei.

 

Viskas, kas tave džiugina, ką mėgsti ir kas gerai tau tarnauja, yra tampriai su tavimi susiję. Šie daiktai neatneš laimės ir naudos niekam kitam, net artimiausiems žmonėms. Pats tai jauti. Paskolinęs mėgiamą daiktą jauti slaptą nerimą dėl jo – tau juk rūpi, ar su šiuo daiktu bus tinkamai elgiamasi.

 

Žinoma, paskolintas tušinukas galbūt ne itin pakenks jį pasiskolinusiam asmeniui. Tačiau didesni daiktai, tokie, kaip automobilis, gali ir užmušti. „Supykęs“ automobilis privers sugesti tas savo dalis, kurios iki šiol veikė kuo puikiausiai.

 

Apie tai atmink ir tada, kai pats nori ką nors pasiskolinti. Daikto, stipriai susieto su šeimininku skolinimas tai energetinė vagystė, kuri niekam neatneš naudos. Neverta skolintis kitų žmonių mėgstamiausių daiktų, jie greičiausiai prišauks mums nelaimę, suges, o jų tikrąjį šeimininką nuliūdins.

 

Ši taisyklė galioja ir pinigų skolinimui. Yra žmonių, kurie nėra prisirišę prie savo pinigų, tarp jų nesusidaro energetinis ryšys. Iš tokių žmonių gali drąsiai skolintis pinigus – jie atneš tau sėkmę ir skolą galėsi nesunkiai grąžinti. Tačiau yra ir tokių žmonių, kurie padės, paskolins pinigus, nes nemoka atsisakyti, tačiau širdies gilumoje bijo dėl savo pinigų, nenori jų prarasti. Tokiu būdu, šie žmonės savo neigiamų minčių jėga energetiškai blokuoja tavo galimą naudą iš paskolintų pinigų. Šie pinigai netinkami investavimui, juose yra sukaupta neigiama savininko energija.

 

Visi daiktai kaupia savyje žmonių mintis. Net gamta paklusta žmogui, nors nuo negyvų daiktų ją skiria gebėjimas augti, vystytis. Todėl mintys, kurias nešioji savyje, atsispindi tavo aplinkoje, sukurdamos rojų žemėje arba tikrą pragarą. Pagarba aplinkai, net mažiausiems tavo aplinkos daiktams gali būti be galo naudinga tau pačiam. Žmogus, suvokiantis, kaip ir kodėl valdyti savo energiją, valdo savo realybę, funkcionuoja taisyklingai, o aplinka atsilygina jam tuo pačiu.

 

Inf. šaltinis: draugas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite