Senovinis atominis karas

Prieš daug tūkstančių metų mūsų planetoje gyveno asurai – gigantiško ūgio žmonės, kurie galėjo tapti mūsų protėviais, bet…

 

Pasak vedų, asurai buvo dideli ir stiprūs, tačiau juos pražudė patiklumas ir paprastumas. Dievai apgaule nugalėjo asurus ir suvarė juos po žeme ir į okeano dugną. Piramidės, išsibarsčiusios po visą planetą (Egipte, Meksikoje, Tibete, Indijoje) liudija apie tai, kad kultūra buvo vieninga ir tarp žemiečių nebuvo priežasties tarpusavio karams. Tie, kuriuos Vedos vadina dievais, atsirado iš dangaus, tai – ateiviai iš kosmoso. Tarp asurų ir „dievų“ kilo branduolinis karas, kuri sukėlė ekologinę katastrofą ir pakeitė gyvenimo planetoje sąlygas.

 

Yra daugybė duomenų, patvirtinančių šią hipotezę. Žemėje aptikta labai daug radiacijos veikimo požymių. Žmonėms ir gyvūnams vyko mutacijos, sukeliančios ciklopizmą (viena akis virš nosies). Iš įvairių tautų legendų galima sužinoti apie tai, kad egzistavo ciklopai, kariavę su žmonėmis. Žinoma, kad radiacija sukelia ir polivaisingumą – sudvigubintą chromosomų rinkinį, kuris sukelia gigantizmą ir organų sudvejinimą: dvi širdys arba dvi eilės dantų. Mokslininkai laikas nuo laiko aptinka Žemėje gigantiškų skeletų su dviem dantų eilėmis liekanas. Trečia radioaktyviosios mutagenezės kryptis yra mongoloidiškumas. Nors dabar ši rasė gausiausia, anksčiau mongoloidų buvo dar daugiau – jų būta ir Europoje, ir Šumeruose, ir Egipte ir net Centrinėje Afrikoje. Dar vienas radioaktyviosios mutagenezės patvirtinimas – išsigimėlių ir vaikų su atavizmais gimimas.

 

Žemėje aptikta daugiau kaip 100 kraterių, kurių skersmuo 2-3 km ir du superkrateriai – pietų Amerikoje (40 km) ir Pietų Afrikoje (120 km). Jei jos būtų susidariusios paleozojaus eroje, kaip teigiama, tai iš jų seniai nebūtų nieko likę, kadangi paviršiaus storis padidėja maždaug per 1 metrą per 100 metų. O krateriai iki šiol aiškūs. Tai leidžia daryti prielaidą, kad brandulinis smūgis vyko prieš 25-35 tūkstančius metų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tokie faktai patvirtina, kad branduolinio karo būta. Ugnis „liepsnojo tris dienas ir tris naktis“, kaip pasakoja majų tautos „Rio kodeksas“, ir sukėlė branduolinius lietus – kur nekrito bombos, ten praniko radiacija. Dar vienas baisus reiškinys, sukeltas radiacijos – kūno nudegimai. Jie paaiškinami tuo, kad smūgio banga sklinda ne tik palei žemę, bet ir viršun. Pasiekusi stratosferą, ji sugriauna ozono sluoksnį, ginantį planetą nuo pražūtingo ultravioletinio spinduliavimo. Ultravioletas, kaip žinia, apdegina neuždengtas odos vietas. Atominiai sprogimai gerokai sumažino slėgimą ir apnuodijo atmosferos dujinę sudėtį, šitaip žudydami likusius gyvus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Asurai bandė gelbėtis savo požeminiuose miestuose, tačiau liūtys ir žemės drebėjimai sugriovė slėptuves ir išvijo gyventojus atgal į paviršių. Anksčiau mokslininkai manė, kad mūsų laikais veikiantys „vamzdžiai“, einantys iš urvų link žemės paviršiaus, turi natūralią prigimtį. Iš tikrųjų jie padaryti lazerinio ginklo pagalba, kad būtų išrūkyti asurai, slėpęsį požemiuose. Šie „vamzdžiai“ turi taisyklingą apskritą formą, kuri nebūdinga natūraliems dariniams.

 

Dabar suprantama, kodėl visoje planetoje iškasti tuneliai, kurių ilgis siekia šimtus kilometrų ir kurie rasti Altajuje, Urale, Tian Šanyje, Kaukaze, Sacharoje. Gobyje, Šiaurės ir Pietų Amerikose. Galbūt lazeriai buvo naudojami ne vien asurų „iškrapštymui“. Kai tik lazerio spindulys pasiekdavo skystą požeminį sluoksnį, magma išsiverždavo, laikui bėgant sudarydama dirbtinės kilmės vulkanus.

 

Likusieji požemiuose prarasdavo regėjimą, asurų palikuonys mažėjo ūgiu iki nykštukų, apie kuriuos egzistuoja daugybė legendų. Žemaūgės būtybės išgyveno iki šių dienų, be to, turi ne tik juodą odą, bet ir baltą (Gvinėjos menechetai, dopa ir chama tautos, ugio sulig metru, gyvenančios Tibete).

 

Ю.Молчанова “Интересная газета. Невероятное” ir Anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
svajus

fail apie nuclear war…

milzinas

nebuvo jokiu milzinu,straipsnyje vieni priestaravimai,kaip ir visose samokslo teorijose,jei taip buvo bombarduota Amerika,kodel ten nera mongoliodu,jau dabar genetiskai irodyta,kad siaures amerikos indenai yra ateja is sibiro.jokie cia dar bombardavimai??? pigus triukas!

Epic Brutal Deat Metal

Negalima teigti, jog “milžinų nebuvo”, nes žodį milžinas žmonės tais laikais suvokė kitaip nei mes – t.y. jie vadindavo milžinu tą padarą, kuris buvo daug didesnis už juos pačius. Taigi remiantis tuo, kad, pavyzdžiui, prieš apytiksliai 1000 metų vikingai buvo apie 150cm aukščio (tai skaitėsi aukštas žmogus), galima drąsiai teigti, kad jie milžinais vadintų mus ( nes įsivaizduokit, taigi mes nuo 30cm iki 40cm už juos aukštesni).Viso šito išvadoje galiu pasakyti, kad milžinas nereiškia 3km ūgio čiūvelis.

HellSing

pas mus lietuvius tai milzinais vadino didingus zmones o ne didelius. o taip dar apie didelius zmones tai pvz Karolis Didysis pavadintas ne del savo nuopelnu o del ugio.

aa

del dievo meiles… nebuvo jokiu milzinu…

mister evil

nors ir kaip kvailai atrodo sita hipoteze vistiek kazkas sugebejo ja paaiskinti

Taip pat skaitykite