Sutapimų mistika

Galima ginčytis su tais, kas tvirtina, kad likimas yra aklas, galima ir sutikti su jais. Bet vargu ar žmogus nutuokia, kas jo laukia rytojaus dieną, po valandos ar net kitą minutę.

 

Jaunos Tverės gyventojos sutuoktuvės su anglu, kurios įvyko penktadienį, 13 dieną, buvo palydėtos ištisos keistų nutikimų grandinės.

 

Jau prieš sutuoktuves po mašina pakliuvo neblaivus bomžas, prašęs išmaldos prie šventyklos. Jis nenukentėjo, bet kelios mašinos krantinėje susidūrė ir sudarė kamštį, dėl ko vestuvinis kortežas ilgai negalėjo pasiekti šventyklos.

 

Kai sutuoktuvės pagaliau prasidėjo, į Tverę užlėkė milžiniška audra, kuri išdaužė visus cerkvės kupolo stiklus, į šventiką ir chorą pasipylė stiklų skeveldros ir pliūptelėjo vandens srautai, o viesulas užgesino cerkvėje visas žvakes.

 

„Nežinau, kas čia per žmonės, bet vestuves jie prisimins ilgai“ – pratarė po sutuoktuvių popas.

 

Profsajungų veikėjas iš Sasekso Džonas Blekmanas atkakliai atsisakinėjo mokėti alimentus savo žmonai, su kuria neseniai išsiskyrė. Buvusi žmona padavė jį į teismą ir tas nubaudė Blekmaną mėnesiui kalėti. Kai tik jis iškeliavo į kalėjimą, teisėjas, vedęs jo bylą, mirė.

 

Išlaisvinus Blekmaną, jam buvo iškeltas tas pats reikalavimas – išmokėti alimentus arba grįžti į kamerą. Stojęs prieš naują teisėją, profsajungų veikėjas vėl atkakliai atsisakinėjo. Naujas nuosprendis – 3 mėnesiai. Blekmanas vėl už grotų, o jo antrasis teisėjas žūsta katastrofoje.

 

Atlikęs bausmę, Džonas Blekmanas padėjo gėlių ant savo teisėjų kapų, bet vis tiek atsisakė mokėti. Tačiau teisėtvarka, kaip žinia, yra atkakli. Ir piktybinis alimentininkas stojo prieš trečią teisėją, kuris trečią kartą pasiuntė jį į kalėjimą. Tiesa, po savaitės nuo nuosprendžio paskelbimo, jis mirė miegodamas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ketvirtas dramos veiksmas: kai tik Blekmeną išlaisvino, jį tučtuojau pasikvietė ketvirtas teisėjas ir nuteisė nepalaužiamą recidyvistą eiliniam kalėjimo laikui. Jis mirė taip pat keistai, kaip ir jo kolegos.

 

Anglų teisėsaugos laimei, buvusioji ponia Blekman mirė dar iki to, kai Džonas stojo prieš penktą teisėją, kitaip britų teismas rizikavo likti apskritai be teisėjų.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Lemtingais sutapimais gali būti pažymėti ne tik teismo nuosprendžiai ir juos paskelbę žmonės, bet ir tam tikros vietos. Štai britė Liza Poter nusprendė pagaliau nugalėti panišką baimę, kurią jai kėlė geležinkelio ruožas, kuriame prieš 11 metų žuvo jos vyras. Moteris atsistojo ant bėgių ir laukė traukinio, kuris turėjo ateiti kiek vėliau pagal tvarkaraštį, bet būtent tuo momentu kitas lokomotyvas, vėluojantis pusantros valandos, pasirodė iš už staigaus posūkio ir nušlavė vargšę Lizą nuo bėgių.

 

Dar keistesnė grandinėlė persekiojo amerikiečių Besindžerių šeimos vyriškius.

 

1957 metais Ričardas Besindžeris buvo numuštas automobilio ant vieno kalifornijos tilto. Po dviejų metų toje pačioje vietoje žuvo jo sūnus Hiramas: ant jo užkrito rąstas iš pro šalį lėkusio miškovežio. Po 6 metų ten pat atsisveikino su gyvenimu 14-metis anūkas – ieškodamas aštrių pojūčių, jis laipiojo po tilto konstrukcijas ir nukrito. Paskutinis šeimos vyriškis – jaunesnis Ričardo brolis mirė po penkių metų. Jam sustojo širdis tuo momentu, kai važiavo savo mašina vis tuo pačiu prakeiktu tiltu.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
DrunkCat

Tai tikrai nesutapimai,tai kažkas daugiau…

Anonimas

Idomu,idomu.TIKIU:)

Saule~

Labai idomu buvo skaityti :)

Taip pat skaitykite