Skaitytojų informacija: Mano bute atsirado nerami dvasia (II)

Šiandien gavome 2 Nikolajaus laišką. Kaip ir vakar, pateikiame Jums neredaguotą laiško versija kuria jis mums atsiuntė:

“Sveiki. Kas skaite mano pirma laiska (https://anomalija.lt/2011/07/skaitytoju-informacija-mano-bute-atsirado-nerami-dvasia/) tas zino apie ka as kalbesiu.

 

Siandien gavau savo draugo video kamera. Viskas puiku. Kameros talpa yra tikrai nemaza (60Gb kiek pamenu), taigi ji be perstojo galetu irasineti daugiau negu visa para. Beda yra kita, baterijos uztenka apie 7 valandoms. Bet manau turetu uztekti. Si vakara eisiu svesti i kluba vieno pazystamo bernvakari. Is namu iseisiu apie 20 val, taigi kamera fiksuos ivykius iki mazdaug 5 val. ryto.

 

Sianakt miegojau ramiai. Jokiu garsu ir kitu ivykiu nebuvo. Kazkas man komentaruose rase, kad palikciau rasteli. Taip ir padariau, bet deja be jokio rezultato (net parkeri buvau padejas salia popieriaus :D).

 

Nufotografavau savo virtuve (Red.pastaba: nuotraukos sumažintos. Norėdami padidinti, spragtėlėkite ją):

 

 

 

Fotkinau su telefonu, taigi kokybe prastoka. Kaip matote ji nera labai didele, taigi dbar didziausias mano galvos skausmas kur padeti savo kamera, kad butu matoma kuo didesne virtuves dalis. Stovo kamerai neturiu, taigi reikes pasitelkti fantazija.

 

Zemiau dar nufotografavau kamera su kuria tikiuosi pavyks kazka uzfiksuoti:

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tai tiek ziniu kol kas. Pasistengsiu linksmintis su saiku, kad rytoj tureciau galimybe perziureti tai ka irase vaizdo kamera ;)

 

Nikolajus.”

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vaidas

Daug Vaidu

Nikolajus

Takai zinau, kad tai butu idealiausia vieta, taciau ten nieko nera :) Ten tiesiog as stovejau tame kampe kuris matosi 1 nuotraukoje. Ten tiesiog siena, nera kur prikabinti tos kameros ;/ Vis dar nzn kur ja geriausia butu padeti ;/

Takas

Antroj nuotraukoje matomas vaizdas man atrodo tinkamesne pozicija kemerai.

Benamis

Linkiu sekmes uzfiksuoti kazka neiprasto! Nors gerai pagalvojus tu to sekme tikriausiai nepavadintum ;D

Vaidas

o dar viens vaidas…

Vaidas

Kas del kameros vietos tai tiesa ;/ Kaip matau kazkuri virtuves dalis bus nenufilmuota. Patarciau tau pastatyti ja taip, kad matytusi spinteles.

mistikas

sekmes klube. Daug negerk ;D Nes norisi paziureti ryt. video :)

Taip pat skaitykite