Paranormalūs išlošimai

Jeigu ir tesybė, kad dar niekas nesugebėjo praturtėti, statydami ir laimėdami žirgų lenktynėse su paranormalių pojūčių pagalba, vis dėlto yra nemažai pranešimų apie atskirus nedidelius išlošimus, kurie pasisekė dėka žmonių ekstrasensorinių sugebėjimų. Kai kurie įdomūs duomenys buvo surinkti Editos Litelton, kuri vėliau tapo britų atstove Jungtinėse Tautose ir labai domėjosi anomliais reiškiniais.

 

Po to, kai 1934 metais pasisakė BBC laidoje apie prekognicijos fenomeną, ponia Litelton buvo tiesiog užversta klausytojų laiškais, kur buvo aprašomi tokie atvejai. Anglas Frimenas iš Šiaurės Leičesterio tvirtino, pavyzdžiui, kad jo niekad nedomino arklių lenktynės, bet kartą, 1913 metų lapkritį, jam prisisapnavo keistas sapnas, kuriame jis neva įėjo į Linkolno katedrą, staiga pažvelgė į laikrodį ir nedelsdamas išdūmė į hipodromą, kad suspėtų į lenktynes „Linkoln hendikep“. Jis visgi nesuspėjo ir jau hipodrome išgirdo, kad laimėjo žirgas, vardu Utranas. Kovo mėnesį Frimenas sužinojo, kad tose lenktynėse 1914 metais išties dalyvavo žirgas Utranas ir, nors už jį niekas nestatė – laimėjo.

 

Kitame laiške Filisė Ričards iš Londono rašė, kad pakeliui į Londono hipodromą, kur vyko Didžiosios nacionalinės 1932 metų lenktynės, jai pasirodė, kad laimėjusio žirgo vardas prasideda K raide ir baigiasi žodelyčiu „džek“. Jis laimės, nors finišą pasieks antras. Kaip paaiškėjo, nugalėjo žirgas Kelborojus Džekas, ir jis išties pasiekė finišą antras – po žirgo, kuris pametė raitelį ir dėl to buvo diskvalifikuotas.

 

Dar vienai moteriai prieš savaitę iki 1932 metų derbio atsirado keista nuojauta. Ji girdėjo, kaip kažkoks balsas aiškiai pasakė, kad lenktynėse nugalės žirgas Balandžio Penktoji. Ji ryžosi surizikuoti ir pastatė už žirgą nedidelę sumą. Kartu su šeima ji sekė per radiją lenktynes ir kai Balandžio Penktoji išsiveržė į priekį vidury distancijos ir galiausiai nugalėjo, moters akyse pasirodė ašaros. „Tai buvo toks keistas jausmas, kad vos neapalpau“, – prisiminė ji laiške.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Saltinis: visokybes.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
CypherPol

Ir man taip yra buve. Gal pries kokius 4 metus uzejo didelis noras nusipirkti bilieta ”VL”. Atspejau 4 pagrindinius, o kiti du skyresi tik per viena skaiciu. Idomiausia tai, kad skeptiskai belaukdamas jauciau stipru laimejimo jausma. Negaliu to paaiskinti, bet gali buti tik sutapimas, taciau kiek kartu bandes ir vel pakartoti nors ir itikint, kad ir vel pasiseks iskart galiu nuspeti, kad nuojauta netikra, nes ta karta jausta jausma atpazinciau iskart. Kazkokios nepaaiskinamos nuojatos anomalijos tikrai egzistuoja.

Taip pat skaitykite