Vyras gydo kojomis?

Vyras, gyvenantis rytų Indijoje, buvo suimtas už netradicinius ir protu nesuvokiamus metodus, gydant vaikų peršalimą.

 

Penkiasdešimtmetis Jamunas Yadavas, mano, jog yra indų tikėjimo pusdievis, kuris gali nukreipti ir perleisti savo dieviškąją energiją kojomis. Tai privedė prie to, kad vyras atsistoja ant mažų sergančių vaikų kaklų ir gerklių tam, kad išgydytų peršalimą.

 

Policijos atstovas teigė, jog tėvai, leisdavę tokiais metodais gydyti savo vaikus, nieko nežinojo apie gydymo metodus. Parašytas paaiškinti, penkiasdešimtmetis teigė vykdęs Dievo valią.

 

Šis incidentas tik parodo, kokios pavojingos religinės tradicijos Indijoje. Įdomu tai, jog tokie ritualai vykdomi, norint išgydyti vaikus. Vienas pavyzdžių – vaikų metimas iš penkiasdešimties pėdų aukščio bokšto – tradicinis būdas gyvenimo laimei prišaukti.

 

Vaikai yra metami nuo bokšto tiesiai ant tamprios medžiagos, kur jie saugiai atšoka ir tuomet yra perduodami motinoms. Šis keistas ir kartu pavojingas ritualas, vykdomas jau 500 metų, aukų dar neskaičiuoja. Tradicija būdinga induistams ir musulmonams. Prieš atliekant apeigas, tėvai turi prisiekti šventovėje.

 

Nekas Singhas, Indijos guru, naudoja brutalų mušimą, kad išgydytų bet kokius susirgimus, net vėžį. Jo gydymas susideda iš spyrių ir žmogaus stovėjimo ant galvos. Vyras teigia, kad deivė Kali suteikė galių jam gydyti, naudojant fizinį smurtą.

 

Nors dvasinis gydytojas buvo patekęs į policijos akiratį, nuo atsakomybės pabėgo.

 

Kita panaši tradicija – neįgalių vaikų „laidojimas“ juos užkasant iki kaklo šešioms valandoms per saulės užtemimą. Tai daroma, norint išgydyti vaiko neįgalumą, kaip manoma, sukeltą saulės užtemimo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nors buvo atlikta tyrimų, norint įrodyti ryšį tarp purvo terapijos ir užtemimo, konkrečių išvadų neprieita. Tačiau daug motinų teigė, jog jų vaikai patyrė sveikatos pagerėjimą, įvykdžius šias gąsdinančias procedūras.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
dwd

AS MANAU bet kuris vaikais [asakys kad jis jauciasi geriau , kad tik nereiktu pakartoti gydymo proceduru…

Mindexxxxl

vaikas tai aiskei stanga kilnoja kaip jis dar gyvas jogas tas.

aaaaa

Tie Indai, visi jie kitokie,čia kaip kita rasė,kaip Musulmonai.. ^^

Taip pat skaitykite