Kokie įpročiai trukdo pasiekti užsibrėžtus tikslus?


Kiekvienas nori pasiekti tai, ką yra užsibrėžęs ir susiplanavęs. Žmogus stengiasi būti uolus, kasdien dirbti, kad išspręstų problemas, kurios padėtų jam judėti į priekį pasirinkta gyvenimo kryptimi. Ši taktika veikia, ji duoda tam tikrus rezultatus, tačiau ne visada tokius, kokie buvo suplanuoti. Žmogus gali būti veržlus, ryžtingas ir iniciatyvus, tačiau jo turimi įpročiai gali jam trukdyti. Žinoma, ne visi. Tiesiog kai kurie įpročiai gali dar labiau atitolinti žmogų nuo jo tikslų, neleisti jam jų pasiekti.

 

Bandymas gauti viską, kas įmanoma

 

Gyvenime yra daug galimybių, daug įdomių ir naudingų dalykų. Problema ta, kad išbandyti viską ir viską gauti yra tiesiog neįmanoma!

 

Jei žmogus siekia tapti visų pasaulyje esančių gėrybių savininku, jam tikrai nepavyks to padaryti. Svarbu, kad jis būtų tvirtas ir tiksliai žinotų, ko nori.

 

Tokiu atveju jis nesuklys jau pradiniame etape ir galės bent šiek tiek pasistūmėti į priekį.

 

Tikslų ir norų painiojimas

 

Tikslas – tai kai kas, ką reikia pasiekti. Kita vertus, noras dažnai būna kliūtimi kelyje į tikslą. Kad tikslas būtų pasiektas, būtina, kad norai jam neprieštarautų.

 

Pavyzdžiui, asmuo, kuris nori dirbti su žmonėmis, o ne sėdėti biure, gali visiškai paskęsti kasdienio gyvenimo rutinoje, atiduodamas save visą darbui su dokumentais.

 

Natūralu, kad jis negaus to, ko nori. Kita vertus, jei jis pakeis darbą ir pradės dirbti srityje, kurioje galės pritaikyti visus savo įgūdžius, galės pasiekti savo tikslus.

 

Netinkamo apdovanojimo paieška

 

Žmogų turėtų motyvuoti ne tik pinigai. Taip, išorinės ypatybės yra svarbios, tačiau jos neturėtų būti vienintelis dalykas, skatinantis asmenį judėti į priekį.

 

Pati galimybė įgyvendinti savo siekius turi įkvėpti žmogų ir priversti jį dirbti pasirinkta kryptimi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nesuteikimas laisvės savo svajonėms

 

Taip žmogus tik riboja save, neleidžia sau generuoti unikalių idėjų. Galima apmąstyti bet kokias idėjas, ieškoti būdų, kaip pasiekti dalykus, kurie visai neatrodo realūs.

 

Tik turint platų mąstymą galima judėti į priekį. O buvimas tam tikruose rėmuose ilgainiui gali lemti tik regresiją.

 

Visų šių įpročių reikėtų visiems laikams atsisakyti. Tik taip galėsite judėti į priekį ir įgyti tai, apie ką anksčiau tik svajojote.

 

Šaltinis: http://seimairnamai.eu/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dovydas

TAI PASKUTINIAI LAIKAI, NEPAVELUOK! KODĖL AŠ TURĖČIAU SKAITYTI /STUDIJUOTI BIBLIJĄ? ATSAKYMAS Mes turėtume skaityti ir studijuoti Bibliją, nes tai yra Dievo Žodis mums. Biblija yra tiesiogine ta žodžio prasme “Dievo įkvėpta” (2 Timotiejui 3:16). Kitaip sakant, tai yra pačio Dievo žodžiai mums. Yra daugybė filosofinių iškeltų klausimų, į kuriuos Dievas mums atsakė Šventajame Rašte. Koks yra gyvenimo tikslas? Iš kur aš atsiradau? Ar yra gyvenimas po mirties? Kaip patekti į dangų? Kodėl šis pasaulis yra pilnas blogio? Kodėl man sunku daryti gera? Be atsakymų į “didelius” klausimus, Biblija taip pat duoda mums praktiškų patarimų šiose srityse: Ko man ieškoti savo… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite