Karo ekspertas įvertino, ar V. Putinas ryšis panaudoti branduolinį ginklą


Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas rugsėjo 21 dieną dar kartą priminė, kad Rusija gali panaudoti branduolinį ginklą. Tačiau jo naudojimas nesuteiks jokių pranašumų įsibrovėliams, mano karo ekspertas Piotras Černikas.

 

Černiko teigimu, jei Putinas suvoks, kokia pabaiga jo laukia, jis gali priimti bet kokį sprendimą. Jis pridūrė, kad jei Hitleris būtų turėjęs branduolinį ginklą, jis tikrai jį būtų panaudojęs.

 

„Jei taip atsitiks (bus panaudotas branduolinis ginklas), tai jau nebebus Ukrainos problema. Viskas vyksta globaliai ir Jungtinės Amerikos Valstijos bus priverstos reaguoti į šį iššūkį“, – teigia karybos ekspertas.

 

JAV nereaguotų į Rusijos branduolinio ginklo naudojimą, tai paaštrintų konfliktus visame pasaulyje, ypač tarp Kinijos ir Taivano, Indijos ir Pakistano, Šiaurės Korėjos ir Pietų Korėjos.

 

„Nuo 1962 metų – vadinamosios Karibų jūros krizės – branduolinė problema yra aukščiausiame taške“, – reziumavo Černikas.

 

Taigi, Černikas mano, kad Putinas gali panaudoti branduolinį ginklą, jei suvoks, kad jam bet kuriuo atveju artėja galas. Tai primena Rusijos propagandistų mąstymą – „kam tas pasaulis, jei jame nėra Rusijos“. Tik Rusija šiuo atveju yra Putino režimas – jei Putinas savo valdymo pabaigą laikys Rusijos pabaiga, kodėl jis neturėtų panaudoti branduolinio ginklo?

 

Šaltinis: http://technologijos.lt/

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Arūnas B

Gaila lietuvos tremtyniu

Dovydas

❗❗❗DRAKONO PRABUDIMAS Didysis suspaudimas ir skėrių ataka jau čia pat! Nedelskite susitaikyti su Kristumi, skaitykite Šv. Raštą ir atgailaukite, kad nereikėtų nerimauti dėl išlikimo, nes Biblija sako – trečdalis pasaulio žus! ☢️ ,,Galite visa tai perduoti ateinančioms kartoms. Pasakokite apie tai savo vaikams, o jie tepasakoja savo atžaloms, nes daugiau niekada nebus tokio skėrių antplūdžio, kaip šis“. Ar tai jums neprimena kitos Šventojo Rašto ištraukos? Alyvų kalno pamoksle, užrašytame Evangelijos pagal Matą 24-ame skyriuje, Viešpats Jėzus kalbėjo apie būsimuosius laikus. Tą metą Jis pavadino didžiojo suspaudimo laikotarpiu. Kristus sakė, jog to nėra buvę nuo pasaulio pradžios ir daugiau nebebus. Taigi… Skaityti daugiau »

Arūnas B

Gydikis Gyvuli

Segi

Putka jau paruose 2megu branduolines

poezijos pavasaris

Jei išėjus ima lyti,
Rusas kaltas čia, brolyti!
Jei premjeras nupindėjęs,
kaltas rusas niekadėjas.
Jeigu dirbti nėra noro.
Kalti rusiški ofšorai.
Jei sulūžo vonios kranas,
Kaltas rusiškas Ivanas.
Jei alga kaip pas zulusą,
Paieškojęs rasi rusą.
Jeigu pensija mažiausia,
Rusas kaltas kuo tikriausiai!
Ir už karštį. Ir už šaltį,
Tiktai rusą tenka barti.
Ponas Dievas kūrė rusą,
Kad gadintų mūsų tūsą.
Jei ne rusas, ne kaimynas.
Būtų Tatos sausas klynas.
Ir į kelnes jis nedėtų,
Tėviškėlė sužydėtų.

Olialia

Tūpa jobana beždžionėė išperdė eilėrašti

Ponas

;DDDDDD nu ir prajuokinti ;DDD

Arūnas B

Morza reikalaujanti kulkos

teisybės ministerija

Jankiai kiek žiojasi,tiek meluoja.Tik nesenai klykė,kad Bučoje rusai šaude civilius,paskui tyliai pripažino,kad tai darė ukrai. Visa gerkle bliovė,kad rusai šaudo i ZAE, ir vel tyliai pripažino,kad-ukrai. Žviegė,kad ukrainoje”nėra”nato bazių ir biolaboratorijų-pripažino tai jav senato posėdyje. Jav aiškino,kad karas vyksta tik tarp rusų ir ukrų,bet ir vel pripažino,kad jav,es,jk kariauja prieš Rusiją,bet ukrų žemėse. Jav šaukė,kad neteikia ukropams žvalgybinių duomenų,bet ir vėl pripažino,kad ne tik teikia,bet ir nurodo kur šaudyti ! Galima vardinti tai be galo,bet faktas tas, kad ir dėl Iziumo jie pripažįsta,kad ten palaidoti ukrų kariai, žuvę pavasarį ir kuriu ukranacių valdžia nepanoro pasimti! Bet feikinė antis jau paleista… Skaityti daugiau »

Arūnas B

Kas tave išmoke rašyti Lt

fted

Ir kaip tokius dalbajobus kaip tu žemelė nešioja..

Leo

Tikras Putinistas

Edb

Tu gal dalbajobas? Tu bl nesupranti del ko tas karas vyksta?

Ponas

Bukaproti tu….tau reikėtų suprasti,kad visa šita hui,ni.a vyksta tik todėl,kad yra vedama naujoji pasaulio tvarka. Ir visi iki vieno yra vienoje valtyje,putinas,baidenas ir kiti nu,o,kru,sos issi,gimel,iai. Visi jie yra koresai atliekantys jiems paskirta vaidmenį. O dabar pabandyk issikratyti tuos šikalus iš savo prie,sik,tos makaules ir suvokti tai.

Ommen

Užsikimšk ir nusišauk Z-patriotė – fsb turbūt jau išdavė kuo?

keykeykeyclan

Anyone hear about the news about the pretend_grimm was raped by a chimpanzee and baboon then gave birth to a chimpanzoon?

Taip pat skaitykite