Kaip jausitės, kai sutiksite savo sielos draugą?


Jūsų gyvenimo partneris bus tas žmogus, kurio tikrai nesitikėjote pamatyti šiame vaidmenyje. Jūsų sielos draugas ateis į jūsų gyvenimą tą akimirką, kai jums jo labiausiai reikės. Jo pasirodymas pakeis absoliučiai viską.

 

Esame įpratę tikėti, kad galime savarankiškai „pasirinkti“ savo sielos draugą. Tačiau meilė veikia kitaip. Asmuo, su kuriuo mums lemta nugyventi savo gyvenimą, nebus toks toksiškas žmogus, kuris jus paliko prieš daugelį metų. Jis tikrai jus įvertins ir primins, koks jūs nuostabus.

 

Radę savo sielos draugą, galėsite susidurti su tikru pasauliu. Jums nebereikės slėptis už kaukių ar atsisakyti troškimų dėl kito žmogaus. Užuot jaudinęsi, kaip viskas susiklostys, jūs tikrai žinosite, kad šis žmogus eis kartu su jumis per bet kokius jūsų gyvenimo sunkumus.

 

Nesaugumo jausmą pakeis ramybė. Jums nereikės laukti, kol partneris atsakys į jūsų žinutes ar skambučius. Viskas bus taip, kaip turėtų būti, ir visos jūsų pastangos bus įvertintos.

 

Kai pasakysite jam, kad jį mylite, jis jus mylės atgal, ir jūs žinosite, kad tai tiesa. Šis žmogus padarys viską, kas įmanoma, kad išvengtų nesusipratimų, o jei santykiuose vis tiek susidursite su problema, tiesiog atsisėsite ir kartu išsiaiškinsite, kas vyksta. Jums nebereikės valandų valandas verkti į pagalvę. Viskas, kas jus vargino anksčiau, dabar bus nesvarbu, nes pagaliau sutikote partnerį, kuriuo galite pasitikėti.

 

Kai surasite savo sielos draugą, visos ankstesnės idėjos apie santykius išgaruos. Dabar matysite dalykus tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, ir nesivadovausite tuo, ką anksčiau laikėte „normalu“.

 

Jums nebereikės dėti tiek daug pastangų, kad įtiktumėte savo sielos draugui. Jis ar ji iš karto jums pasakys, kiek daug jiems reiškiate. Jūs pats nebeatpažinsite žmogaus, kuriuo tapote (gerąja to žodžio prasme). Laimė gali pakeisti mus visus į gerąją pusę. Šis žmogus žinos, kada kažką nuo jo slepiate ir kada esate tikrai nusiminęs. Jūsų partneris galės pažvelgti tiesiai į jūsų sielą. Jūsų laimė ir jūsų partnerio laimė išryškės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Santykių kūrimas su žmogumi, su kuriuo lemta gyventi likusį gyvenimą, yra tikrai nuostabus dalykas. Jei susirgsite, partneris jus palaikys, o jei susidursite su rimtais gyvenimo sunkumais, visada turėsite patį ištikimiausią žmogų šalia savęs. Jums nereikės keistis, jūsų partneris to neprašys. Jūs būsite laisvas tapti tuo, kuo norite būti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šis žmogus patikės jumis ir jūsų neribotais sugebėjimais. Tai leis jums jaustis geriau nei kada nors jautėtės, ir niekas kitas jums nebus svarbu. Jūsų antroji pusė šiuo metu yra kažkur, o kai būsite pasiruošę santykiams, Visata tikrai atves jūsų sielos draugą į jūsų gyvenimą. Svarbiausia nepasiduoti, nes jūs jau esate kelyje į laimę.

 

Šaltinis: http://seimairnamai.eu/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite