Parapsichologas teigė, kad 2021 m. Žemę apims „dulkių rūkas“.


Krzysztofas ​​Jackowskis jau išleido du vaizdo įrašus, susijusius su 2021 m. Lapkričio 25 dieną buvo paskelbtas vienas vaizdo įrašas, kuriame Yatskovsky atsakė į dažniausiai užduodamus žmonių klausimus.

 

Kelias dienas, pasak parapsichologo, jis surinko visus pojūčius ir jausmus, kurie matomai yra susiję su kitais metais. Jam tai asocijuojasi su „dulkių rūku“, o, tada jau seka visiška tyla. Šios dulkės nesukelia jokių teigiamų emocijų. Dar labiau kelia nerimą po jos pasirodanti tyla. Visa tai truks 3,5 metų, tačiau iš jų jau praėjo 10 mėnesių.

 

Parapsichologas taip pat tarė keletą žodžių apie koronavirusą. Jis mano, kad pandemija tęsis iki kovo. Vakcina bus rasta, tačiau ne visos Europos šalys sutiks skiepyti žmones. Tada Yatskovsky sakė, kad gatvėse matė didžiulias riaušes ir didžiulį kariškių skaičių.

 

Netrukus baigsis ir politinė kova. Tai įvyks pasirodžius vakcinai. Kitų metų pradžioje nereikėtų tikėtis ekonominės krizės, tačiau ji gali kilti ateityje.

 

Kokios prielaidos kyla dėl „dulkių rūko“. Kiti prisiminė paslaptingą Nibiru planetą. Kita versija laikoma „branduoliniais pelenais“, kurioms šalys grasina viena kitai nuo Pirmojo pasaulinio karo pabaigos. Tačiau yra tokių, kurie „dulkių rūką“ suvokia kaip alegoriją, neva parapsichologas paprasčiausiai vadina tai, ką matė. Niekas nežino, kuri versija pasirodys teisinga, todėl belieka laukti 2021-ųjų ir tikėtis geriausio.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite