Moteris 27 valandas praleido įkaitusiame lifte, ją išgelbėjo vynas

Italijos miesto Paduja (Paduva) gyventoja 27 valandas dėka vyno išsilaikė įkaitusiame lifte. Apie tai pranešė laikraštis “Corriere del Veneto”.

 

Incidentas įvyko penktadienį, birželio 28 dieną. Ryte, 9.30 val. vietiniu laiku italė išsikvietė liftą, kad prie įėjimo pasitikti namų tvarkytoją, taip pat su savimi pasiėmė dėžę vyno, kurią planavo nugabenti į rūsį.

 

Staiga liftas sustojo ir tik tada moteris pastebėjo, kad nėra jokio avarinio iškvietimo mygtuko. Taip pat nelaimėlė nepasiėmė telefono, o atėjusi tvarkytoja neišgirdo pagalbos šūksnių – manoma, kad ji visą laiką buvo su ausinukais ir klausėsi muzikos.

 

Tą dieną lauko temperatūra pakilo iki 30 laipsnių, tačiau uždaroje lifto kabinoje ji pasiekė net 50 laipsnių! Moteris prisipažino, kad nulaužė vieno butelio kaklelį ir po truputį, nedidelėmis porcijomis gurkšnojo gėrimą, taip išvengdama dehidratacijos.

 

Po paros moterį aptiko dukra, kuri jaudinosi, jog mama neatsakinėja į telefono skambučius. Ji išgirdo šauksmus lifte ir iškvietė gelbėtojus, kurie moterį išvadavo. Pažymima, kad italei medikų pagalbos neprireikė.

 

Šaltinis: https://www.harmonio.net/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite