Ką iš tikrųjų reiškia posakis: nori būti laimingu, tai būk

Mūsų visuomenėje yra priimta pirma siekti tikslų, o paskui mėgautis nauja būsena, kurią sąlygoja gauti rezultatai. Tačiau šis procesas apgaulingas. Jei nepasiekiam tikslo – stipriai nusiviliam. Taip trokštamiems pojūčiams iškeliame rimtas, kartais net neįveikiamas sąlygas. O kam to reikia?

 

Keldami sąlygas laimei, meilei, džiaugsmui ir ramybei, susikuriame daugybę kliūčių. Jei kažkas nepavyksta ar palieka antroji pusė, puolame į neviltį, sakydami, kad jau niekada nebūsiu toks laimingas. Bet ar tai tiesa? O gal tik laikinas proto žaidimas?

 

Pasak įvairių ezoterinių mokymų, Visatoje viskas vyksta kur kas kitaip nei mes galvojame.

 

Galbūt jau teko girdėti, kad jausmai ir emocijos, tiksliau, mumyse vyraujanti energija prišaukia atitinkamas situacijas ir įvykius. Jei vos tik nubudę esame pikti, tikrai papulsime į situacijas, kuriose galėsime šią emociją išreikšti. Taip Visata pildo mūsų norus. Sakysite, jog tai visai ne norai? O kaip jai žinoti, kad jūs pykdamas svajojate būti laimingu. Juk tai visiška minčių ir būsenos priešprieša.

 

Taip, kaip pasąmonė nesupranta „ne“, taip ir Visata atspindi jūsų būsenas situacijose.

 

Tad, jei nori būti laimingas – būk

 

Todėl ši tiesa yra labai paprasta. Tik nusprendęs būti laimingu be jokių sąlygų, gali iš tiesų tokiu tapti. Tik esama būsena kuria materiją. Tai tiesioginė žinutė, kurią ištransliuojate kas akimirką. Jei vieną minutę būsite savimi pasitikintis ir laimingas, o kitą – jau keiksnosite likimą, taip ir gyvensite lyg amerikietiškuose kalneliuose.

 

Kadangi mūsų protas veikia laiko ritmu, todėl nesistebėkite, kad užtrunka „užsakymai“. Mūsų žemėje viskam reikia laiko. Vienintelis dalykas kuriam nereikia laiko, tai sprendimui būti laimingu. Tiesiog dabar giliai atsikvėpkite ir nusišypsokite. Jaučiate palengvėjimą? Ar buvo sunku? Turbūt, ne.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Būsena formuoja materiją. Todėl imdamiesi naujų darbų ir planų nekelkite sąlygų, nesusiekite jų su laukiama būsena. Džiaukitės dabar, nes tik šią akimirką esate iš tiesų gyvas, jaučiantis ir kvėpuojantis.

 

Suprantama, kad gana sudėtinga jaustis turtingu, kuomet kišenėj vėjai švilpia. Bet gausos būseną galite susikurti ir kitaip. Apsidairykite aplink, kiek gamtoje daug visko, kokia įvairovė, kiek gyvybės. Pajuskite materialaus pasaulio pilnatvę, tuomet dėkokite, dėkokite ir dar kartą dėkokite. Tik dėkingumo būsena gali išvesti iš sunkios padėties, stenkitės įžvelgti nors menkiausią pozityvų dalyką, už kurį galite padėkoti. Taip augs gausos ir pilnatvės būsena, o Visata prisiderins prie jūsų pakilios būsenos bei kurs naujas galimybes.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Parengė Rūta Steponavičienė

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anubis

+ Ir būsiu

Anubis

Aš buvau laimingu :)

paprika [aitrioji]

gal zmogus negali jaustis laimingu todel, kad laime sieja su pinigais?….. ir visas jegas skiria tam, kad kuo daugiau uzdirbt, kuo prabangesni busta, automobili turet..ir ta laime subliuksta vos pamacius, kad kiti turi daugiau, gyvena prabangiau.. .. o visata irgi dykai gerybiu nedalina- privalu vykdyt savo pareigas, tarnaut ne savo igeidziams, bet stengtis laimingus padaryt tuos, kurie salia..

Taip pat skaitykite