Testas: koks mitinis padaras pirmiausia atkreipė Jūsų dėmesį?

Pažvelkite į paveikslėlį ir daug negalvodami pasirinkite, kuri mitologinė būtybė visų pirma patraukė Jūsų dėmesį. Jūsų pasirinkimas gali daug ką atskleisti apie Jūsų charakterį.

 

1. Drakonas

 

Esate ramybę ir paslaptingumą skleidžianti asmenybė. Žmonės Jus domina, tačiau pats niekada jiems visiškai neatsiskleidžiate. Labiau mėgstate veikti, o ne kalbėti. Imdamiesi kokių nors planų, Jūs tiesiog stengiatės viską gerai atlikti, šlovę ir finansinį atlygį nustumdami į antrą vietą. Nemėgstate didelio viešumo, minios, mieliau laiką leidžiate vienas arba su artimaisiais.

 

2. Vienaragis

 

Esate vienas iš tų žmonių, kuriems labai svarbus sąžiningumas ir tiesa. Nemėgstate manipuliuoti žmonėmis, juos išnaudoti saviems tikslams – taip pat neleidžiate to daryti ir su savimi. Atrodote ramus, santūrus bei orus, tačiau jei kas norės pakenkti Jums brangiems žmonėms, susidurs su Jūsų pykčiu.

 

3. Sirena (undinė)

 

Atrodo, kad sirenos yra gražios ir taikios būtybės, tačiau jos garsėja jūreivių viliojimu į pražūtį. Jei pasirinkote šią būtybę, esate ypatingai jautrus, sugebantis įsijausti į kitus žmones, būti šalia jų net ir tokiu atveju, jeigu nepritariate jų pasirinkimams. Turite daug išminties ir žinote, kaip galite padėti kitiems. Esate dosnus, kūrybingas, turite daug idėjų.

 

4. Feniksas

 

Tai iš pelenų atgimstantis sutvėrimas, įkūnijantis atsinaujinimo, atgimimo jėgą. Jei pasirinkote jį, esate optimistas, visada su džiaugsmu pasitinkantis naujas galimybes.

 

Visada, nepriklausomai nuo aplinkybių, sugebate išlaikyti pakankamai motyvacijos. Nebijote iššūkių ir iš kiekvienos situacijos sugebate pasiimti kažką gero.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Elfė/fėja

 

Šios būtybės yra nedidelės, kaip manoma, glaudžiai susijusios su gamta, augmenija. Jos dažnai esti kaprizingos ir dažnai negatyviai nusiteikusios žmonių atžvilgiu.

 

Jei pasirinkote elfą, esate energingas, su Jumis nepavyks panuobodžiauti. Greitai mokotės, įgyjate naujus įgūdžius, mėgstate naujoves, nuotykius ir “dūstate” nuo rutinos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

6. Kentauras

 

Jūs esate lyderis, nebijantis atsakomybės bei siekiantis vadovavimo. Nebijote imtis iniciatyvos net ir tada, kai kiti pasimeta bei išsigąsta. Žinote, kaip juos suburti, palaikyti, motyvuoti. Aplinkiniai Jumis žavisi ir gerbia.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite