Šie žmonės atneša laimę ir sėkmę

Yra žmonių, kurie gali atnešti sėkmę ir laimę, išprovokuoti permainas jūsų gyvenime. Vienas rašytojas yra pasakęs, kad reikia prisišlieti prie stipraus žmogaus ir tada dalis jo jėgos teks ir jums. Ne, jūs netapsite energetiniu vampyru, neatimsite iš jo energijos. Toks žmogus skleidžia aplink save šviesą ir šilumą, tokia jo prigimtis. Reikia tiesiog laikytis greta, draugauti, bendrauti, mokytis iš jo, perimti jo įgūdžius – paprasčiausiai palankiai į jį žvelgti. Rodyti simpatiją. Jeigu šis žmogus pasirodė jūsų gyvenimo kelyje, reiškia, gavote puikią galimybę tapti laimingesnis ir pasiekti sėkmę. Puikus ženklas.

 

Kaip atpažinti tokį žmogų?

 

Iš jo sklinda ramybė. Jis nebūtinai dvasingas ar ypatingai pakylėtas, tiesiog šalia jo ramu. Džiugu. Jis tarsi užkrečia energija ir viltimi. Tartum vien savo buvimu greta jūsų sakytų: „Viskas bus gerai!“

 

Pabendravus su juo ilgam laikui išlieka žvalumas ir pakylėta nuotaika. Jus pradeda lydėti sėkmė. Tegu nedidelė, tačiau tikra. Sėkmingai klostosi derybos, sprendžiasi įvairūs klausimai, pasiseka gauti kokį nors leidimą ar reikalingą dokumentą.

 

Gali atsirasti pamesti daiktai, jums gali sugrąžinti skolą, kurios ilgai negrąžino, gali išmokėti premiją. Galite išlošti kažką malonaus, gauti dovaną ar kažką naudingai parduoti. Pagerėja finansinė situacija. Gaunate pelno. Galbūt visai nedidelio, tačiau pelno.

 

Jūs geriau jaučiatės, štai kas labai svarbu. Pavyzdžiui, nustojo skaudėti galvą. Pagerėjo sveikata. Neliko nė pėdsako to peršalimo, kuris ką tik taip smarkiai kamavo, arba pasveiko vaikas.

 

Tokio žmogaus patarimai labai naudingi. Jie realiai padeda. Net jeigu juokais kažką leptelėjo ar papasakojo apie save, jo žodžiuose atrandate sau labai gilios prasmės. Jis tarsi transliuoja naudingą, asmeniškai jums adresuotą informaciją.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jums norisi būti kuo arčiau šio žmogaus – nuo jo sklinda šiluma, jis skleidžia energiją. Iškart pajuntate jam simpatiją ir pasitikėjimą. O paskui apie šį žmogų dar ilgai galvojate, kadangi jis padarė jums išties didžiulį įspūdį. Jo paveikslas giliai įstrigo jums į širdį, nors iš pažiūros tai gali būti pats paprasčiausias žmogelis.

 

Jei tokį žmogų sutikote savo gyvenime – prasideda geresnis periodas. Net jeigu tai visiškai atsitiktinis susitikimas, net jei tiesiog trumpai persimetėte keliais žodžiais, susilietėte, vis tiek tai puiku. Susiliesdami su kita stipria ir sveika sistema, mes perimame jos savybes ir bruožus. Šį žmogų mes sutikome ne atsitiktinai. Mums jis ir pavyzdys, ir viltis, ir geras ženklas ateičiai, ir palaikymas. Pasistenkite gauti gerą patarimą, jeigu susitikimas trumpas. Netgi šito pakaks, kad atkurtumėte išsekusius resursus ir taptumėte stipresnis. Šis žmogus – gerų permainų pranašas. Svarbiausia – nepražiopsoti susitikimo. Nepražioplinti savo gerosios žinios…

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šaltinis: http://seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite