Moterys isterikės: 5 Zodiako ženklai, galintys sukelti tikrą isteriją

Kiekviena moteris kartais yra isteriška, suteikianti laisvę emocijoms. Tačiau yra tokių, kurios nė nemano, slėpti savo jausmų. Jos nuolatos kelia isterijas ir kuria dramas. Kai kurios tyčia, o kai kurios tiesiog negali kontroliuoti savęs. Tai dažnai sugadina santykius su brangiais žmonėmis. Šiandien mes peržvelgsime 5 labiausiai isteriškas moteris pagal Zodiako ženklą. Ar esate tarp jų?

 

Liūtas

 

Liūtės – natūros emocingos ir permainingos. Jos dažnai gali nesusivaldyti net dėl mažiausių smulkmenų, bet taip pat greitai ir atvėsti, suvokdamos, kad elgiasi neteisingai. Jos nepuls taikytis, tačiau elgesys bus švelnesnis nei įprastai. Šio ženklo atstovės taps švelnios tarsi murkiančios katės. Ir tada vėl atsitiks kažkas, kas jas išves iš kantrybės ir viskas vėl pasikartos dar kartą, ir taip toliau iki begalybės. Gerai, kad Liūtės greitai nurimsta ir pripažįsta, kad yra neteisios, tačiau taip nutinka ne visada.

 

Vandenis

 

Moteris Vandenius drąsiai galima pavadinti isterikėmis, tačiau, skirtingai nei Liūtės, jos niekada nepripažins, esančios neteisios. Dar daugiau – jos tikslingai sukelia isterijas, jei tai padeda manipuliuoti kitais. Taigi, bendraujant su šio ženklo atstovėmis, nereikėtų pasiduoti isteriškiems išpuoliams. Tai padės sumažinti jų skaičių. Jei moteris Vandenis sukelia skandalą, ir praranda savikontrolę, tada geriau netęsti ginčo ir leisti jai atvėsti.

 

Skorpionas

 

Ką čia bepasakysi apie Skorpiones, kurioms iškelti isteriją vienas juokas. Jas labai lengva išvesti iš pusiausvyros, tačiau tuo pat metu šio ženklo atstovės visiškai save kontroliuoja ir naudoja isteriją kaip ginklą. Kaip ir Vandenei, taip ir Skorpionei reikia parodyti, kad ji savo šaukimu nieko nepasieks. Tada tokių priepuolių skaičius smarkiai sumažės. Taip, emocijos dažnai gali paimti viršų, bet jei isterija kenkia jų planams, Skorpionės puikiai geba save suvaldyti Jausmai neturi galios šio ženklo atstovėms, pas jas viskas priešinga.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Avinas

 

Visi žino, kad moterys Avinai yra sprogstančios natūros. Jos pradeda veikti labai greitai, akimirksniu. Šio žvaigždyno atstovės isterijos metu nebekontroliuoja savo elgesio, tad gali smarkiai įskaudinti žmogų, ar netgi sužeisti. Tačiau prabėga šiek tiek laiko, ir jos atvėsta ir iš ką tik vykusios isterijos nelieka nė pėdsako. Jos vėl tampa linksmomis ir laimingomis, o prieš akimirką vykusio ginčo net nenori prisiminti, taigi atsiprašymo iš jų neišgirsite. Bet žinokite, jos apgailestauja dėl savo staigaus pykčio. Tačiau jei moteriai Avinui tikrai kažką atsitinka, šio ženklo atstovė gali taip save suimti į rankas ir išspręsti viską su pavydėtinu šaltakraujiškumu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jautis

 

Jaučio ženklo atstovės iš šalies atrodo ramios ir subalansuotos, tačiau tereikia jas pažinti arčiau, kai atsiskleidžia tikrasis veidas. Pasirodo, kad jos yra labai linksmos, atviros ir … isteriškos. Jei su nepažįstamaisiais, moteris Jautis kontroliuoja save, tai su savo artimaisiais ji atsipalaiduoja. Isterija gali kilti dėl pačių įvairiausių priežasčių. Vyrai dažnai pasiduoda ir išeina, nesugebėdami susidoroti su tikra moters Jaučio prigimtimi. Bet dar blogiau, kai šio ženklo atstovės kenčia. Ir tai jos gali daryti tol, kol pasipiktinimas pasiekia viršūnę. Ir šią sekundę geriau pabėgti. Jautis virsta įsiutusia furija, pasirengusia sunaikinti viską, kas yra jos kelyje. Jos palies labiausiai nemalonias temas, pažemins ir galbūt net panaudos fizinę jėgą.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite