Žmogus, kuris net 7 kartus pergudravo likimą

Kroatijos muzikos mokytojas Franė Selakas gimė 1929 m. ir tapo žinomas ne tiek dėl savo profesinių nuopelnų, kiek ir dėl įspūdingo sugebėjimo pabėgti nuo mirties, iki jos likus vos kelioms sekundėms.

 

Pasak paties Franė, jam tai jau sėkmingai pavyko padaryti net 7 kartus. Ir, kaip kitiems beatrodytų, kiekvieną kartą jis bijojo ne mažiau, nei prieš tai.

 

Pirmasis susitikimas su mirtimi galėjo įvykti 1962 m. Kai traukinys, kuriuo keliavo Selakas, nuvažiavo nuo bėgių ir nukrito į ledinę upę. Šios katastrofos metu žuvo 17 žmonių, bet tik ne muzikantas. Jis sugebėjo pasiekti krantą ir atsipirko tik šoku, hipotermija ir rankos lūžiu.

 

Jau kitais metais jis iškrito iš lėktuvo. Kabinoje įvyko slėgio sumažėjimas, nes dėl neaiškių priežasčių atsidarė orlaivio durys. Žuvo 19 žmonių, o Franė sėkmingai nusileido ant… kupetos šieno. Šįkart patyręs tik sumušimus ir šoką.

 

Po trejų metų vyro vėl laukė likimo posūkis: autobusas, kuriuo jis vyko į Splito miestą, įkrito į upę. Kaip jau galite atspėti, Selakas netapo vienu iš aukų, bet ir vėl atsipirko tik įbrėžimais bei mėlynėmis.

 

1970 m. Franė automobilis užsidegė ir jis sugebėjo iš jos ištrūkti likus mažiau nei minutei iki sprogimo. 1973 m. istorija beveik pasikartojo – automobilis užsidegė kelyje, palikdamas nudegimus ant vairuotojo kūno ir atimdamas iš jo plaukus.

 

Iki kito nutikimo Selakas ramiai gyveno beveik 22 metus. Bet amžinai tai tęstis negalėjo – jį partrenkė autobusas. Viskas kaip pagal scenarijų: baimė, šokas, mėlynės.

 

Po vienerių metų – vėl automobilio avarija. Franė sugebėjo iššokti iš nuo uolos skrendančio automobilio, nusitvėręs už medžio, augusio ant skardžio krašto. Praktiškai 100 metrų žemiau jo, sprogo nukritęs automobilis.

 

Dabar šiam laimės kūdikiui jau 89 metai ir jam vis dar sekasi. Po visų šių išbandymų jis nusprendė įsigyti loterijos bilietą. Ar jau suprantate, kaip visa tai baigėsi? Beveik 1 milijoną dolerių, laimėtą su šiuo bilietu, Franė išdalino draugams ir giminaičiams.

 

Kaip jis pats sako: laimingas ir be šių pinigų.

 

Šaltinis: http://www.neveroyatno.info/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

turejo zmogus nebaigtu darbu zemeje =padalinti milijona!!!

Taip pat skaitykite