LAIKAS GRĄŽINTI SKOLAS

Jūs pastebėjote, kad kažkuriame gyvenimo periode jums lyg tai pradeda grįžti situacijos iš praeities? Tiesiog jūs gyvenate sau ramiai ir staiga – prasideda…

 

Vieną savaitę „staiga“ apsireiškia visi buvusieji arba gyvenimas pasisuka taip, kad, jau suaugus, jums tenka kažkuriam laikui grįžti į tėvų namus, o gal būt jus palieka artimas žmogus ir tai labai primena seną istoriją , kada jūs tokiu pat būdu palikote tą, kuris jus mylėjo.

 

Širdies skausmas, rimtos buitinės problemos, konfliktai darbe, atsisakymas padėti ir dar daug kitokių situacijų, tik dabar viskas priklauso ne nuo jūsų. Gyvenimas lyg suteikia galimybę jums pajausti tai, ką jautė kiti žmonės, kai jūs buvote jų skausmo ar kitų sudėtingų situacijų priežastimi. Aplinkybės gali šiek tiek skirtis, bet užtat jūs labai gerai suprasite, ką teko išgyventi žmonėms iš praeities dėl jūsų kaltės.

 

Dar būna, kad staiga iš kažkur atsiranda žmonės, kurie trokšta duoti tai, ko jums jau nebereikia, bet visi jūsų praeities „užsakymai“ Visatai staiga prisimenami.

 

Štai jums 18 ir jūs kažkodėl svajojate apie stiprų, „kietą“ baikerį, kuris atvažiuotų ir išsivežtų. Bet jis tada neatvažiavo, užtat atvažiavo dabar. Tiesa, jums jau 30 ar 40, šeima ir du vaikai. Bet atvažiavo gi, kaip ir užsakėte. O ta klasės draugė, kurią jūs mylėjote daug metų, bet ištekėjo už kito… Ir kartą, praėjus nemažai metų, jūs įeinate į interneto tinklalapį, o ten… „labas, kaip reikalai, senai nesimatėme su tavim…“ – žinutė nuo jos. Viskas pasikeitė, ne, „ne tai“. Arba norėjote didelio motociklo, daug metų kaupėte pinigus, vėliau susidomėjote sklandytuvais, dar vėliau lėktuvais, tapote pilotu. O su motociklais taip nieko ir nesigavo. O gal ne veltui?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Manau, kiekvienam žinomi tokie pavyzdžiai – mintys, paleistos mūsų į erdvę, grįžta vieną kartą žmonių, daiktų ar situacijų pavidalu. Kai kas iš jų suteikia ilgai lauktą džiaugsmą, na o kitkas – „oi, gerai kad tas noras tada ir neišsipildė…“ Bet vienaip ar kitaip gyvenimas mums grąžina viską, kas nepabaigta tam, kad galėtumėm padėti tašką.

 

Ir kažkurį gyvenimo periodą visi nerealizuoti norai pradeda griūti ant galvos ir tada pradedi iš tikrųjų suprasti frazės „Bijokite savo norų, jie turi savybę pildytis“ prasmę.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Su jumis tai vyksta tiesiog dabar?

 

Sveikinu, jūs pakliuvote į skolų grąžinimo etapą, kuris yra būtinas dvasiniam tobulėjimui.

 

Kaip visa tai veikia?

 

Ar jums būna taip, kad darbe ar namuose ateina toks įtemptas laikotarpis, kad ir „sirgti nėra kada“? Ataskaitos, svečiai atvažiuoja, remontą pabaigti reikia, giminaičio vestuvės ant nosies, vaikai į mokyklą pradėjo eiti ir ar maža kas gali atsitikti gyvenime. Tokiomis dienomis organizmas net nebando sirgti, nes supranta, jog dėmesio ir rūpinimosi dabar nesulauksi, daugiausia ką gausi, tai stiprių antibiotikų dozę, kad neatitrauktum nuo svarbių reikalų – ir organizmas „nusprendžia“ palaukti.

 

Ir štai ateina diena, kai jūs galų gale važiuojate atostogauti, kur tyla ir ramybė ir… antrą dieną atsikeliate su temperatūra, angina ar kitais, nelabai maloniais, sugadinto poilsio požymiais.

 

Kodėl viskas vyksta būtent taip?

 

Reikalas tame, kad bet kokios ligos gydymui reikalinga laisva energija, o padidinto apkrovimo metu jūs tiesiog jos neturit. Ir organizmas laukia, kada jūs išsilaisvinsite, sukaupsite šiek tiek jėgų, o tada galima ir apie esamą problemą pranešti – todėl, kad jūs tikrai užsiimsite jos sprendimu.
Atvažiavote ilsėtis – puiku. Saulė, šiluma, vanduo, ramybė, pasiruošę? Puiku, gaukite anginą ar karščiavimą, pradėkite atsikratyti susikaupusios žemos kokybės energijos ir išsigydyti.
Principas, manau, suprantamas. Jeigu jūs atidžiai stebėsite gyvenimą, tai gana greitai pastebėsite ligų ir likimo pamokų panašumą. Kai tik jūsų gyvenime pasirodys kokios nors žinios (=energija), laisvo laiko (=energija), noras išsiaiškinti situaciją, tai iškart atsiras daug daug „treniruoklių“ aplink. Kokia galėjo būti prasmė anksčiau jus išbandyti dėl šeimyninės ištikimybės, sąžiningumo ar kilniaširdiškumo? Kai gyveni miego režime, tai ir pamokų jokių nepamatysi. Ir išdavystės, ir išsiskyrimai, ir apgaulė biznyje, ir grubus elgesys su vaikais ir tėvais atrodo norma. O kai pradedi atsibusti, tai „o, mama, ką aš padariau“. O! Puiku! Pradedi suprasti.
Ir prasideda linksmybės.
Sąžiningo verslo nori? Puiku.
Galvoji, viskas taip ir praeis, ką iškrėtei anksčiau?
Ne… kažkam gal ir praeis – bet ne jums.
Užsimojote pakilti į aukštesnį gyvenimo lygį su ramia sąžine, pasiruoškite grąžinti skolas. Kaip? Dėl to nepergyvenkite, gyvenimas sugalvos. Jūs tiesiog turite suprasti kas vyksta, kad iš pergyvenimų ir depresijos neiššoktumėte per langą. Jeigu ilgai ilgai ritotės nuo kalno žemyn, dabar reikės pasistengti, kad užkoptumėte į jo viršūnę.
Ko dar norisi?
Tvirtos ir ištikimos šeimos?
Daugiau nenorite būti “vyru su sijonu”, norite tapti puikia motina ir žmona?
O, pagirtina. Bet turėkite kantrybės – pirma jums turi grįžti visos emocijos, kurias jūs daugelį metų dosniai dalinote savo namiškiams. Grįš per vaikus, per senus giminaičius, per vyrą, per kaimynus…
Kas dar?
Norite vesti, tik kad ji būtų puiki ir ištikima?
O jūs pats iki tol kuo užsiiminėjote?
Vaikštinėjote į kairę ir į dešinę?
O merginoms buvo skaudu, kaip jūs galvojate?
Skaudu, taip?
Tai kodėl jums gerą atsiųsti, juk jūs ją taip pat nelaiminga padarysite. Pradžiai priversime jus įsimylėti kokią nors kalę, kuri jums visus nervus ištampys, o jau vėliau pažiūrėsim, vertas jūs geros žmonos ar ne.
Ne, taip nesinori? Geriau vienam? Na, žiūrėkite, šeimininkas jūs…
Principą supratote, taip?Nesusigundykite žvalgytis į kitų žmonių gyvenimus ir postringauti, kad jie, štai, nedirbo su savimi, jiems ir taip viskas gerai. Jie irgi ir ūžavo, lėbavo, apgaudinėdavo ir dar daug kvailysčių darė.
Nereikia pergyventi dėl kitų žmonių, pas kiekvieną savos pamokos. Jeigu jums nesigauna taip, kaip jiems, reiškia, tam yra svarių priežasčių. Tvarkykite savo gyvenimą. Primygtinė rekomendacija – pradėkite išsamią savo šeimos istorijos ir jūsų vaiko-tėvų santykių analizę.
Tai ne tėvai kalti dėl to, kad vaikams kažkas nesigauna, tai vaikai pakliuvo į tą terpę, kuri atitinka jų atsiradimo metu mūsų gražioje planetoje išsivystymo lygį.
Pažvelkite į savo giminaičius, ypač į jų nelabai malonias savybes ir tiesiog priimkite – tai jūs. Jūs turite visa tai, galbūt nelabai norite to matyti, bet visa tai pasireikš visa jėga, jeigu jūs ir toliau ignoruosite tuos akivaizdžius ženklus.
Negatyvūs charakterio bruožai, pasireiškiantys giminėje, praktiškai visada parodo tas mūsų puses, kurias reikia nugalėti.
O visos kvailos istorijos gyvenime, į kurias jūs pakliūdavote, kai buvote „miego režime“, greičiausia ir susiję su tais jūsų trūkumais, kurių niekaip nenorėjote matyti savyje. O kai tik padedi daugiau- mažiau suvokti, kas kaip ir kodėl vyksta šioje planetoje, tai ir prasideda tas skolų grąžinimo etapas.
Atiduokite skolas savanoriškai, atiduokite su džiaugsmu, padėkite likimui atkurti pusiausvyrą jūsų gyvenime. Nelaukite, kol jis ateis norėdamas pelnytai nubausti, pradėkite patys dovanoti iš visos širdies.
Prašykite atleidimo visų, ką sąmoningai ar nesąmoningai įskaudinote. Prašykite taip, kaip sugebate šiame savo vystymosi etape. Parašykite laišką žmogui, paskambinkite, susitikite ir pasikalbėkite, užverkite su gerumu ir dėkingumu savo praėjusį gyvenimo etapą.
Jeigu jūs to nesiryžtate padaryti, tai bent mintimis paprašykite atleidimo, iš visos širdies linkėkite laimės, melskitės ar dar kaip nors išlaisvinkite save nuo to svorio. Padovanokite žmogui dovaną, padėkite žodžiais ar darbais, pasistenkite žmoniškai atkurti šį energetinį disbalansą.
Kartais skolos būna tokios kad, norint išsilaisvinti, jums prireiks net keleto metų sunkaus darbo. Bet ką padarysi, nori normaliai gyventi – ištaisyk tai, ko prikrėtei.

 

Atleiskite patys, atgimkite, keiskitės, analizuokite savo traumas, pagydykite giminės scenarijus, suaukite, klestėkite ir pradėkite judėti pirmyn.
NORAI mūsų iš dalies taip pat susiję su neišgydytomis traumomis. Štai gyvenimas ir neduoda jiems realizuotis – kol mes nors kiek nepaaugsime. O kai paaugome, tai jis ir atsiunčia mums „tris tonas saldainių“, kurių mes norėjome vaikystėje. Todėl, kad supranta, jog dabar mumyse pakanka sveiko mąstymo, kad nesusigadintumėme sveikatos tokiu saldumynų kiekiu. O ir mes patys jau suprantame, kad ne visko mums reikia, kas anksčiau atrodė vertinga.
P.S. Skolų grąžinimo etapas gali prasidėti bet kuriame amžiuje o trukmė priklauso nuo jūsų kruopštumo apmąstant ir keičiant gyvenimo būdą.

 

Dina Ričiards
https://econet.ru
Šaltinis: https://www.facebook.com/Menesiena.Burimai?fref=ts

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

gaila, kad visa tai suvokiam jau po laiko.. kaip reik ismokt suprast tuos gyvenimo siunciamus signalus??!… kai uzgriuva ”lavina kiaulystes desniu” neiseina suvokt kodel, o po kazkurio laiko vel kartojas ir vel nesupranti= tai reik laukt dar didesnes ”griuties”… misliu kurejas tas gyvenimas.

Taip pat skaitykite