Pradėk dieną vidinėj tyloj ir ramybėj

Kasdienybė dažnai užgožia mintis apie vidinę kūrybą. Kaip suprasti, kas yra vidinė kūryba? Tai gebėjimas suformuluoti sklandžią, darnią, harmoningą dieną, kuri padėtų geriausiai atsiskleisti žmogaus gabumams, talentams. Žmogaus vidiniai siekiai visados sutampa su žmogaus noru gyventi sveikai ir laimingai. Bet tarp to vidinio siekio ir tikrosios išraiškos atsiranda daugybė dalykų, kurie trukdo formuoti harmoningą dieną. Tai visos iškilusios problemos, iškilę negatyvūs jausmai, džiaugsmo ir vilties trūkumas, Kūrėjo įtakos jūsų gyvenimui atmetimas ir t.t.

 

Ir vis tik reikia sugrįžti prie minties, kad ir jūs esate kūrėjai. Tik nuo jūsų gebėjimo keisti savo mintis, valdyti savo jausmus ir daryti tam tikrus veiksmus, priklauso jūsų diena. Jūsų gebėjimas įsiklausyti į savyje esančią tylą ir ramybę, gali padėti suharmonizuoti savas mintis ir jausmus.

 

Skirkite laiko ryto maldai ar meditacijai. Susižiūrėkite, kokių spalvų yra jūsų energinis laukas. Ir tam nereikia būti aiškiaregiu. Reikia tik gebėjimo suvokti, ką jaučiate, ką mąstote ir reikia turėti valios atsisakyti tam tikrų minčių ir jausmų. Suharmonizavę savo energinį lauką, jūs jau padarote didžiulę įtaką savo dienai. Reikia prisiminti, kad veikia traukos dėsnis: panašus panašų traukia. Jeigu jūsų energinis laukas subalansuotas – nurimusios aistros, išsilaisvinta iš nuoskaudų, iš pykčio, o mintys pozityvios – jūs suformuojate šviesias energijas savyje ir tokias pat pritraukiate iš aplinkos. Ir jūsų diena sušvinta.

 

Subalansavus savo energinį lauką, jūs į save lengviau priimsite dieviškąsias energijas, Kūrėjo sąmonę, kuri papildys jūsų žinojimą tikslesnėmis tiesomis. Tada gebėsite sugalvoti aiškesnius problemų sprendimų būdus, lengviau įžvelgsite kas ir kodėl vyksta aplinkoje, aiškiai suformuosite sprendimus, kurie teisingai įtakos jūsų gyvenimą. Kaip Mozė perskyrė jūrą, taip ir jūs perskirsite savo jausmų jūrą ir išeisite į išminties kelią, į aiškų žinojimą, kaip reikia gyventi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ryto tyla ir ramybė, įsitvirtinusi jūsų energiniame lauke, padeda subalansuoti šalia esančių žmonių energinius laukus ir taip tvirtinasi rami harmonija jūsų aplinkoje. Toks paprastas užsiėmimas – pradėti rytą su malda ar meditacija – visiškai keičia žmonių energinį lauką ir yra įtakojama kolektyvinė sąmonė. Tai yra viena svarbiausių jūsų dienos užduočių – suformuoti šviesų savo energinį lauką, kad ta šviesa ir pozityvumas paliestų ir kitus žmones. Šviesus energinis laukas savyje įtvirtina tam tikras vertybes, tam tikras idėjas, kurios lengviau pasireiškia žmogaus veiksmuose, kalboje. Ir tariamas žodis, kuris turi tvirtą ryšį su vidine būsena, geba virsti materija. Štai taip jūs tampate savo gyvenimo kūrėjais.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šaltinis http://pazinimolink.com/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite