20 netikėtų gyvenimo principų, kuriuos atskleidė žmonės, peržengę 60 metų ribą

Tikrai vertingiems dalykams suprasti prireikia viso gyvenimo. O, jeigu mes galėtume perimti nors dalį patirties ir išminties iš tų, kurie jos jau sukaupė, ir mums nereikėtų mokytis iš savo klaidų!

 

Siūlome įsigilinti į šiuos vyresnių žmonių, kurie sugebėjo realizuoti save ir tapti laimingi, išmintingus žodžius.

 

Vyrauja nuomonė, kad mėgstamas darbas, teikiantis džiaugsmą, yra geriausias darbas. Neteisingas teiginys. Darbą, kurį kantriai atliekate ir kuris yra jūsų pajamų oriam gyvenimui šaltinis, reikėtų vadinti geru. Mažai pasitaiko tokių laimingųjų, kurie suranda savo kelią ir kuriems iš tikrųjų teikia malonumą tai, kuo jie užsiima.

 

Mūsų metai – kaip paukščiai, mostelėjo sparnais ir pradingo už horizonto. Skubėkite! Kol esate jauni, atraskite, tyrinėkite pasaulį. Daiktai, pinigai – antraeiliai dalykai. Reikia tik kuprinės ant pečių ir palankaus vėjo. Užmerkę akis bakstelėkite pirštu vietą ant gaublio – ten ir skubėkite.

 

Nežiūrėkite į viską pernelyg rimtai. Net jeigu kai kuriais momentais gyvenimas atrodo beviltiškas ir be prošvaisčių, pasistenkite pasijuokti iš viso to ir iš to, kas jus į jį įstūmė.

 

Draugas ateis į pagalbą net tada, kai paskambinsite jam antrą nakties. Visi kiti – paprasčiausi pažįstami.

 

Svarbiausias žmogus jūsų gyvenime yra tas, kuris sutiko pasidalyti savo gyvenimą su jumis. Traktuokite tai taip.

 

Nepastebėsite, kaip jūsų vaikai užaugs, todėl praleiskite su jais kuo daugiau laiko.

 

Niekas dar nemirė gailėdamasis, kad per mažai dirbo. Būkite darbštūs, bet nekelkite darbo aukščiau už savo šeimą, draugus ir pagaliau net už save patį!

 

Galite nugyventi ilgą gyvenimą, galite – ir trumpą, niekas nežino. Kad ir kaip būtų, rūpintis savo sveikata reikia būtent jaunystėje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu pavargote nuo savo gyvenimo, paprasčiausiai sustokite, pagalvokite apie dabarties momentą, pasimėgaukite viskuo, kas gražu ir tikrai svarbu. Giliai įkvėpkite, atsipalaiduokite. Ir suprasite, kad viskas yra laikina.

 

Valgykite ir treniruokitės taip, tarytum būtumėte diabetikas su nesveika širdimi, tada niekada toks netapsite.

 

Turite tik vieną gyvenimą. Nepabuskite vieną kartą gailėdamiesi, kad jums jau 60, o dar neįgyvendinote nieko, apie ką svajojote visą gyvenimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Galbūt tai nėra toks svarbus patarimas kaip kiti, bet vis dėlto: valykite dantis reguliariai, dantų problemos – siaubingas dalykas.

 

Nevykdykite visų patarimų kaip Dievo įsakymų. Galite paklausti patarimo žmogaus, kurį gerbiate, po to dar kartą apsvarstyti savo situaciją ir priimti sprendimą.

 

Daiktai – tik daiktai. Nesilaikykite įsikibę materialių objektų, remkitės laiku ir įvykiais.

 

Žaizdos ir traumos, kurių patyrėte šiandien, primins apie save senatvėje, net jei manote, kad visai išsigydėte. Patikėkite!

 

Vertinkite kiekvieną momentą ir kiekvieną smulkmeną. Jaunystėje visada norime visko ir iškart. Bet kodėl nebranginame kiekvieno mažiausio momento? Mes juk ne amžinai būsime šioje planetoje, didžiausias malonumas, kurį sau galime leisti, – tai mėgautis kiekviena akimirka. Užuot rašinėję pranešimus, pakelkite ragelį ir gyvai pasikalbėkite su žmogumi. Aplankykite motiną visai be priežasties. Traukite į save kiekvieną momentą.

 

Apmokėkite visas sąskaitas ir venkite skolų.

 

Pavydas suardo santykius. Pasitikėkite savo antrąja puse. Jeigu ne ja, tai kuo daugiau galima pasitikėti?

 

Jeigu turite neįgyvendinamą svajonę, tai vis tiek reikia nors pabandyti priartėti prie jos įgyvendinimo. Nes su amžiumi ji taps dar labiau neįgyvendinama.

 

Kai ką nors sutinkate pirmą kartą, suvokite, kad jūs nieko nežinote apie tą žmogų. Jūs matote jo tautybę, lytį, amžių, drabužius. Pamirškite visa tai. Jūs nieko nežinote. Tai stereotipai lenda jums į galvą tik todėl, kad smegenys yra įpratusios viską skirstyti pagal kategorijas, tai riboja jūsų gyvenimą.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite