Kodėl taip svarbu turėti draugų?

Neseniai atliktame tyrime prieita prie išvados, kad tvirtos draugystės mūsų gyvenime netgi padeda gerinti smegenų sveikatą! Draugai padeda mums spręsti problemas, draugų turėjimas – mažina stresą. Draugystei vienodai svarbu ir mūsų psichinė sveikata.

 

Kodėl žmonės draugauja?

 

Dvasiška pagrindinė draugystės priežastis yra tai, kad ji gali mums padėti keistis ir augti. Draugai yra žmonės, kurie skambina mums vidury nakties dėl menkiausių priežasčių, ir mes negalime jų dėl to nekęsti. Verta pripažinti kad draugystė tai ne kažkoks materialinis turtas o visai kas kita…

 

Vienas iš svarbiausių daugelio žmonių sveikatingumo įrankių yra laiko praleidimas su jums patinkančiais žmonėmis. Nustatyta, kad reguliarūs ryšiai su šeimos nariais ir palaikančiais draugais jums padeda visokeriopai ir neatlygintinai. Jie netgi nustatė, kad pasakoti kitam asmeniui, kaip jaučiatės, netgi kai jaučiatės labai blogai, gali jums padėti jaustis geriau. Šiame straipsnyje aptariama paramos problema ir apibūdinami dalykai, kuriuos galite padaryti, kad sukurtumėte sau stiprių draugų ir sirgalių ratą. Jūs galite pajusti, kad neturite jokių palaikančių žmonių savo gyvenime, arba kad turite net per daug tokių žmonių, ir vistiek jaučiatės vienišas.

 

Jūs galite jausti, kad nepakankamas palaikymas ir vienatvė priverčia jaustis liūdniems ar net privesti iki depresijos. Ši problema gali tapti sunkesnė, jei jūs gyvenate vieni. Daugelis žmonių sutinka, kad jiems būtų naudinga turėti bent penkis artimus draugus ir rėmėjus savo gyvenime, kurie jiems tikrai patinka. Visiems reikia draugų, visi turi ir nori turėti draugų. Jie praturtina tavo gyvenimą.

 

Net jei esate antisocialus ir manote kad jūs nepatinkate aplinkiniams, įsigykite naminių gyvnunėlių, arba mėgaukitės atsipalaidavimu būdami vieni.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

sauniai parasyta… butina tureti draugu- gali issikalbet, pabut kartu arba =’ megautis vienatve’..

Taip pat skaitykite