2019 m. horoskopas Mergelei

2019 m. Mergelėms bus labai palankūs. Žvaigždės žada asmeninį tobulėjimą ir darnius santykius su artimaisiais. Šie metai Mergelėms buvo kiek įtempti, teko ieškoti vidinės ramybės ir veiksmingų atsipalaidavimo būdų. Laimei, 2019-ieji Mergelėms bus atokvėpio metai. Galų gale sulauksite pripažinimo – galbūt darbdavys sutiks pakelti jums atlyginimą ar paaukštinti. Tai, ko tikslingai siekėte, tikrai nebus pamiršta ir už tai sulauksite atlygio.

 

2019 m. Mergelės bus optimistiškai nusiteikusios, į sunkumus žvelgs gerokai paprasčiau, o tai teigiamai atsilieps santykiuose su aplinkiniais. Jei praeityje buvo nesutarimų su draugais ar giminaičiais, Kiaulės metais turėsite puikią progą tai ištaisyti. Jei turite naujos veiklos sumanymų, jūsų idėjos bus tinkamai įvertintos, tikėtina, kad gausite vertingų patarimų, kaip galėtumėte jas įgyvendinti. Atminkite, kai kurie darbai bus atliekami kur kas paprasčiau, jei tiesiog paprašysite kitų žmonių pagalbos.

 

Nuo balandžio iki rugpjūčio gali tekti daugiau padirbėti, tačiau šiuo laikotarpiu jausite energijos antplūdį ir galėsite nuveikti daugiau nei bet kada.

 

Jei planuojate įsigyti būstą, tam bus palankiausias balandžio mėnuo. Taip pat šį mėnesį galite planuoti įvairius stambius pirkinius, investuoti. Rugpjūčio mėnesį Mergelės turėtų būti atsargesnės pasirašydamos sutartis, nes tai padės išvengti apgaulių.

 

Ateinančiais metais Mergelės turėtų jaustis gana gerai – jokių papildomų sveikatos sutrikimų žvaigždės nenumato. Vis dėlto vertėtų daugiau dėmesio skirti svorio kontrolei, ypač rugpjūčio–rugsėjo mėnesiais. Šiuo laikotarpiu priaugti kilogramai nenorės labai greitai ištirpti, todėl pasistenkite sveikiau maitintis ir daugiau judėti.

 

Šaltiniai horoskopai.patarimupasaulis.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite