Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

sutapimai
Astrologinė prognozė spalio 18-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Draugų, pažįstamų, kolektyvo įtaka jums sustiprės, tačiau tai nebūtinai išeis į gera. Jeigu bus galimybė, po darbų nueikite į turiningą renginį, atitrūkite nuo rūpesčių.

JAUTIS. Tikriausiai teks kalbėtis profesiniais, verslo klausimais, dalyvauti susirinkime. Jeigu susikoncentruosite ties viena svarbia jums sritimi, ilgainiui pasieksite, ko trokštate. Atsargiai kelyje bei viešumoje, nes avarijų ir incidentų grėsmė gana didelė.

DVYNIAI. Regis, nerimaujate dėl kelionės, egzamino, susitikimo su užsieniečiais ar teisinės problemos. Nesklandumų išties gali pasitaikyti. Laikykitės eismo taisyklių.

VĖŽYS. Regis, bus kalbama apie mokesčius, paskolas, paveldėjimą, draudimą. Galbūt pavyks grąžinti ar atsiimti skolą, ir tuomet tarsi akmuo nusiris nuo krūtinės. Džiugins kelionių prisiminimai ar jų planavimas. Kažkuo pasitarnaus informacija internete.

LIŪTAS. Tikriausiai ginčysitės su oponentais, reikšdami savo pilietinę poziciją, dėl kažko maištausite. Būtų gerai, kad bent jau nekonfliktuotumėte su gyvenimo partneriu, artimaisiais, antraip galite neišvengti agresijos, „karo virtuvėje“.

MERGELĖ. Būsite tikri darbštuoliai, dėl savęs ir kitų pasiryžę kalnus nuversti. Deja, jums ne viskas seksis. Ten, kur reikia paskubėti arba turėti aukštesnę kvalifikaciją, gali kilti problemų.

SVARSTYKLĖS. Regis, jus vilios pramoginiai renginiai, sportas, loterijos, kūrybinė veikla. Žalos gali pridaryti vaikai, avantiūras mėgstantys asmenys, aistringi gerbėjai ar pan. Arba jie širs ko nors nelaimėję, o jums teks guosti.

SKORPIONAS. Šiandieninės dangaus įtakos skatins jūsų impulsyvumą, liežuvio aštrumą. Saugokitės agresijos, traumų, ugnies. Jeigu jums reikia pagalbos ar patarimo, visų pirma kreipkitės į artimos aplinkos žmones.

ŠAULYS. Rūpesčių gali sukelti straipsnis, interviu, egzaminas, transporto įvykis. Regis, pamokymų ir patarimų sulauksite iš artimos aplinkos asmenų. Stenkitės būti atlaidesni tiems, kas jus nuskriaudė, įžeidė ar nesupranta. Atsargiai kelyje.

OŽIARAGIS. Norėsis mėgautis gyvenimu, meile. Regis, atversite savo širdį ar piniginę asmeniui, kuris paglostys jūsų savimeilę. Galbūt gausite honorarą ar kt. atlygį. Kita vertus, labai lengva nevykusiai prarasti pinigus, patirti nuostolį.

VANDENIS. Ir naktį, ir dieną būsite nerimastingi, kupini įtampos, o gal ir agresijos. Aštrių emocijų turbūt sukels dominančio asmens poelgis. Save ir kitus saugokite nuo traumų, ugnies.

ŽUVYS. Ši diena gana nepalanki sveikatai, tad turėtumėte labiau ja rūpintis. Jeigu kažkur išvykstate, turėkite su savimi vaistinėlę, nepamirškite būtinų dokumentų ir nepraraskite budrumo kelyje. Tikėtinas įdomus renginys ar susitikimas.

Geros dienos!

Šaltinis: VE.LT

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite