Prakeiksmų rūšys


ČIGONŲ PRAKEIKSMAS. Pavadinimas kalba pats už save. Tai visda sudėtingas pakenkimas. Jeigu gatvėje prie jūsų pristoja čigonė, nesustokite, nesakykite nei žodžio ir, kad ir kaip ji jus prakeiktų, nekreipkite į ją jokio dėmesio – viskas bus gerai. Be, jeigu jūs jai davėte nors centą ar daugiau, o paskui susivokėte ir pagailėjote, pradėjote barti ją – pagadinimas, o gal ir giminės prakeiksmas jums garantuotas.

BAŽNYTINIS PRAKEIKSMAS. Į šią grupę įeina prakeiksmai, nepriklausomai nuo tikėjimo, „uždedami“ pažeidus kokias nors religines normas. Tai prakeikimai, atskyrimai nuo bažnyčios ir kitos kultinės nuobaudos.
Šiuo atveju prakeiksmą „uždeda“ kulto tarnautojai. Tokie prakeiksmai turi poveikį iki septintos kartos. Prakeiktas gali būti ir giliai tikintis žmogus, pažeidęs kokias nors religines normas. Šiuo atveju jis tarsi nubaudžia pats save už padarytas nuodėmes.

GIMINĖS PRAKEIKSMAI. Tokio žmogaus giminėje būtinai bus sergančių psichinėmis ligomis ir neurozėmis, chroniškomis moteriškomis ligomis ir nevaisingumu, paveldimomis endokrininėmis ligomis, sutrikusia hormonine sistema, kenčiantys nuo alkoholizmo, neadekvataus elgesio giminaičiai ir tie, kuriems nesusiklostė asmeninis gyvenimas (močiutės, motinos, dukters gyvenimas tarsi vieno scenarijaus – negali sukurti šeimos ar ją išsaugoti). Jeigu jūsų giminėje akivaizdūs tokie atvejai, pasireiškiantys ne vienam giminaičiui, tai yra fizinis įrodymas to, kad su jūsų gimine ne viskas tvarkoje.

TĖVŲ PRAKEIKSMAS. Jo pasekmės pačios sunkiausios. Jiems priklauso šeimyniniai konfliktai, be jokios kontrolės ištarti palinkėjimai. Motina įniršusi pasiuntė vaiką velniop – po to jį įtempė į rūsį, prievartavo. Nekalta, jos manymu, frazė pritraukė tragiškus įvykius. Greitai ir griaunančiai suveikia todėl, kad tai savas kraujas, energetinis giminės fonas ir vaikui nėra jokio reikalo susikurti prieš motiną papildomos apsaugos. Štai ir pramušė mama barjerą vaiko energetiniame laike, atvėrė kelią tamsioms jėgoms.

• Paveldėjimo atėmimas vaikams ateityje pritraukia tokį prakeiksmą kaip „vienatvės vainikas“, nevaisingumą ir ankstyvą mirtį.

• Paleistuvystės prakeiksmas (nepatinka tėvams jų vaiko išrinktasis ar išrinktoji) sukuria ateityje prakeiksmą „vienatvės vainikas“, giminėje gimsta vaikai su vystymosi sutrikimais ir „atidirbimą“ per kiekvieną septintą kartą.

• Brolis pakeikia brolį – bus giminėje prakeiksmas chroniškam alkoholizmui.

• Nepasidalino šeimoje paveldėjimo – giminės prakeiksmas ir psichinės ligos.

• Sesuo nuo sesers „atmušė“ jaunikį – giminės prakeiksmas „vienatvės vainikas“, Nepatraukli išvaizda kiekvienoje penktoje kartoje.

• Vaikai pakeikė tėvus – garantuotas giminės prakeiksmas, giminės išmirimas, kurį lydi ankstyvas vaikų mirtingumas.
Revoliucijos, karo ir pokario laikotarpiais, kada brolis užmušdavo brolį, sūnus atsisakydavo tėvo, padėti giminės prakeiksmų pamatai daugybei šiuolaikinių šeimų – iš čia narkomanijos padidėjimas, alkoholizmas, daugybė žmonių, turinčių psichinių nukrypimų.
BUITINIAI PRAKEIKSMAI. Įprastos „užsikrėtimo“ negatyvu formos. Užtenka įsivelti į konfliktinę situaciją ir, jeigu jūsų priešininkas energetiškai stipresnis už jus, galima gauti buitinį pagadinimą, kuris sekančiose jūsų giminės kartose pasireikš kaip buitinis prakeiksmas: nesugebėjimas tvarkyti namų ūkį, neryžtingumas, nesidomėjimas normaliu gyvenimu, nusiritimas iki savižudybės.

Todėl, jeigu po konfliktinės situacijos jūs pasijutote blogai, reikia iškart apsilankyti bažnyčioje, kreiptis į specialistą, arba bent nusiprausti po dušu ir tekančiu vandeniu (galima dar naudoti paprastą druską) nusiplauti visą neigiamą energiją.

Giminės struktūra nepriskiriama karmos supratimui. Tai toks negatyvas, kurį „neša“ fizinis kūnas, o ne siela. Todėl po apsilankymo pas specialistą jūsų savijauta pagerės maždaug penkiasdešimčia procentų.


Šaltinis: Fb: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kaip visi

Magija veikia tol kol mes visi ja tikime, nustokime tiketi sitais isgalvotais desniais, ir ji nustos veikti, visur galioja laisvos valios desnis , kol mes leidziame toms jegoms veikti tol jos veikia, o tai yra tikime jomis me isileidziame jas i vidu i musu prota ir samone. O isileidus kazkokias jegas i save jos pridaro daug bedu. Kol mes nesuprasime kad mes kuriame musu matoma ir jauciama realybe tol mes ir toliau lipsime ant to paties greblio… Magija naudoja musu kolektyvine samone ir jos kurybini potenciala, ir tai ir yra musu jega galia ir stiprybe. Visa sita irodo vienas is… Skaityti daugiau »

viper

Na mielieji, mes absoliuciai visi esame prakeikti, kadangi kazkas kazko nekencia tad…

Taip pat skaitykite