Kaip iš paprastos druskos pasidaryti apsaugą


Druska laikoma svetingumo ir gerovės simboliu, bet ją naudoja ir efektyviai gynybai nuo blogio. Paprastos druskos pagalba galima apginti ne tik save, bet ir savo namus, išsivaduoti nuo bet kokio negatyvo ir pritraukti į savo gyvenimą gerovę. Amuletai iš druskos populiarūs nuo neatmenamų laikų. Unikali druskos savybė pasireiškia dėl ypatingos kristalinės struktūros. Tai leidžia druskai sugerti energetiką ir pakeisti ją. Be to, druska visiškai ištirpsta vandenyje, dar viename puikiame energijos laidininke. Visa tai leidžia druską naudoti amuletų kūrimui, kurie padeda susidoroti su negatyvia energija ir transformuoją ją į teigiamą.

APSAUGA IŠ DRUSKOS NUO NUŽIŪRĖJIMO

Apsisaugoti nuo nužiūrėjimo galima užkalbėtos druskos pagalba. Iš pradžių reikia stiklinėje šventinto vandens ištirpinti žiubsnelį druskos ir tarti:
„Blogį nuo savęs pašalinu, apsaugą atkuriu. Druska visą negatyvą paima, mane švariu palieka.“
Nugerkite gurkšnį, o likusiu vandeniu nusiprauskite, kad pašalintumėte negatyvą. Tada paimkite nedidelį maišelį, priberkite į jį druskos, įdėkite džiovinto pelyno, šakelę šermukšnio ir tarkite:
„Blogis manęs nepalies, pro šalį praeis. Kol amuletą nešioju, bet kokią bėdą atspindžiu.“
Susikurtą amuletą reikia nešioti su savim, kad niekas negalėtų jums pakenkti. Tokius maišelius pasidaryti galima ir namų apsaugai. Juos kabina virš lauko durų arba deda ant palangių, kad blogis negalėtų įeiti į namus.

APSAUGA IŠ DRUSKOS NUO PAGADINIMO

Saują druskos padėkite ant balto popieriaus lapo. Uždekite žvakę ir įsižiūrėkite į jos liepsną. Įsivaizduokite apsauginį barjerą, kuris jus supa ir uždengia nuo bet kokio negatyvo. Paimkite žiogelį, palaikykite virš liepsnos, po to įdėkite į druską. Suberkite druską su žiogeliu į maišelį ir tarkite:
„Nei viena pikta mintis manęs nepalies, nei vienas pavyduolis į mano pusę neatsisuks. Druska mane apsaugos, žiogelis bėdas nuvys.“
Žiogelį palaikyti druskoje per naktį, po to įsegti į vidinę drabužių pusę. Laikas nuo laiko tokią apsaugą įdėti į druską kad atsikratyti neigiamos energetikos. Naudotą druską šiuo atveju suberti į kanalizaciją ar pakasti po sausu medžiu.

APSAUGA NUO PIKTŲ ŽMONIŲ

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Susikurti barjerą nuo negatyviai nusiteikusių žmonių galima druskos pagalba. Tam reikia išsitrinti kūną druska sumaišyta su vandeniu ir tarti:
„Druskos apsaugą kuriu, bet kokią bėdą nuginu. Druska blogio nepraleis, mane apsaugos, piktiems žmonėms negatyvą sugrąžins.“
Išsimaudykite po drungnu dušu. Tokią procedūrą pakartokite kiekvieną kartą, kai susiduriate su negatyviai nusiteikusiais žmonėmis. Druska padės atkurti natūralią apsaugą ir neduos blogiui pakenkti jūsų sveikatai ir energetikai.
Bet kokį amuletą, susikurtą iš druskos, reikia kartas nuo karto atnaujinti. Druska gali pakeisti spalvą, pasidaryti tamsi nuo sukauptos neigiamos energetikos. Tokiu atveju ją reikia supilti į kanalizaciją ar užkasti laukymėje. Bet koks amuletas, susikurtas savo rankomis, jus patikimai saugos, jeigu jo niekam neperduosite ir nerodysite.
Sėkmės!

Šaltinis: Fb: Mėnesiena: Būrimas kortomis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite