Kodėl kai kuriems netinka zodiako ženklų charakteristikos?


Šiame straipsnyje bus pateikta trumpa ir suprantama informacija, kodėl kai kuriems netinka zodiako ženklų charakteristikos. Visi nors kiek žino tam tikras tradicines visų zodiako ženklų savybes, pvz.: Avinas ugningas, užsiplieskiantis, Skorpionas gali būti kerštingas ir t.t. Tikriausiai visi pažįstame tokių žmonių, kuriems visiškai nebūdingos tam tikros zodiako ženklų savybės, pvz. Svarstyklės ugningos ir užsiplieskiančios, ar Avinas, kuris gyvena pasyviai, sunkiai apsisprendžia. Taip gimsta mintys, jog horoskopai tai nesąmonė, nes neatitinka aprašymai. Tokioje situacijoje, turiu jums priminti, jog visuomenėje vartojamas terminas Zodiako Ženklas parodo TIK planetos Saulė buvimo vietą visame horoskope! O tai yra itin maža dalis informacijos. Pagal zodiako ženklą galima spręsti labai mažą dalį apie žmogaus asmenybę.. Taigi.. Panagrinėkime plačiau 🙂

SAULĖS POZICIJA

Saulės pozicija horoskope – jūsų tradiciškai žinomas zodiako ženklas. Saulė gali būti stipriai išreikšta, tuomet bus stipriau juntamos tos zodiako ženklo savybės, o gali būti silpnai – kai gali pasireikšti neigiamos savybės, ar išvis nepasireikšti. Saulė horoskope parodo, koks žmogus esate kai negalvojate „Kokiu būti?“ „Kaip elgtis?“ tai rodo, koks jūs esate, kai būnate tiesiog SAVIMI. Gimėte Mergelės ženkle? Saulė buvo Mergelės ženkle. Tai – jūsų energijos šaltinis, jūsų vertybės. Kada galima būtų sakyti: „Šis žmogus yra „tikra“ Mergelė?“O ką reiškia daugumai „tikra„? Žmogus gali būti pažįstamas įvairiose srityse: koks jis darbe, koks jis namuose, koks jis su vaikais, su sutuoktiniu, kaip jis save pateikia viešumoje ir t.t. Žmogus yra šiek tiek skirtingas, skirtingose situacijose. Tai yra normalu ir žmonės tai pastebi. Dažniausiai „tikras“ tam tikro zodiako ženklo turėtojas yra vadinamas toks žmogus, kuris skleidžia daugelyje sričių to ženklo savybes.

Pažiūrėkite tokį pavyzdį, kai daug planetų yra būtent Mergelės ženkle.



Tokio žmogaus sprendimai ir asmenybė (Saulė) nori reikštis per „Mergeliškas“ savybes, jo veiksmams pilnai atitinka jo vidiniai jausmai, įpročiai (Mėnulis), jis mąsto ir jaučia per Mergelės savybes. Toks žmogus kalba ir bendrauja (Merkurijus), kaip Mergelė. Jo meilės supratimas, rodymas (Venera) taip pat per Mergelės savybes. Socialiniai siekiai, pasaulėžiūra (Jupiteris) taip pat norės reikštis per Mergelę. Vieninteliai aktyvūs veiksmai, veiklumas, kaip žmogus sieks tikslų (Marsas) yra Liūte, tai neatitiks Mergelės savybių. O dabar pažiūrėkite kitą variantą:



Šio žmogaus Zodiako ženklas yra Vandenis (Saulė). Deja, bet jame kiti žmonės labiausiai matys Ožiaragio ženklo savybių. ASC – pirmas įspūdis apie žmogų, kokią jis kaukę dedasi prieš kitus – Ožiaragis. Jo vidinis pasaulis, kaip jis jaučia, mąsto, kas jam suteikia komfortą (Mėnulis) – Ožiaragis. Kaip jis myli ir rodo meilę (Venera) – Ožiaragis. Kaip jis siekia savo tikslų, koks jo aktyvumas (Marsas) – Ožiaragis. Toks žmogus tik kalbės, bendraus (Merkurijus) ir jo sprendimai, vertybės (Saulė) bus reiškiamos per Vandenį. Taigi, visi pastebės tokio Vandenio žmogaus ir stiprias Ožiaragiškas savybes.

HOROSKOPO SVARBA

Svarbūs ir kiti astrologiniai rodikliai, kaip Būstai, Aspektai ir kiti. Nenoriu jus užkrauti sunkiai suprantama informacija, tik norėjau parodyti, kaip svarbu yra matyti PILNĄ HOROSKOPĄ, pilną planetų išsidėstymą jūsų gimimo metu, ne vadovautis sausais Zodiako ženklų aprašymais. Kiekviena planeta yra atsakinga už tam tikrą mūsų sritį ir labai svarbu, kokiame ženkle yra ta planeta ir kokia jos pozicija (stipri, silpna, teigiama, neigiama ir t.t.). Negalima teigti, jog jei Zodiako ženklas Skorpionas, tai žmogus kerštingas, Saulė gali būti labai teigiamai išreikšta, o kitos svarbios planetos gali būti visiškai nelinkusiuose kerštauti zodiako ženkluose. Ir net nebūtinai. Jei Saulė skorpione yra tikrai itin pozityvi – skorpiono neigiama savybė kerštauti nepasireikš (žinoma, tokiu atveju reikia žiūrėti ar kitų, svarbių planetų nėra skorpione – ir vėl grįžtame prie to, jog be pilno horoskopo nagrinėti zodiako ženklus yra beprasmiška.. )

Šaltinis: Samantha Zachh

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite