NASA pasidalijo įspūdinga Marso nuotrauka: visiškai į raudonąją planetą nepanašus peizažas

NASA pasidalijo įspūdinga nuotrauka iš Marso, kuri parodo, kad raudonąja vadinama planeta turi ir daugiau spalvų.



Didelę Marso teritoriją dengia smėlio kopos. Jos dažnai dengia kraterių dugnus.

Prie Lyot kraterio NASA palydovo šių metų sausio mėnesį nufotografuota kopa spalva ir struktūra skiriasi nuo kitų.

Mokslininkai kol kas nežino, iš kokių medžiagų sudarytas šis žydras darinys, tačiau tai mums netrukdo pasigrožėti Marso spalvomis ir formomis.

Šaltinis: Technologijos.lt ir delfi.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
taspats

Visatos mastu laikas teka pagal savo dėsnius,gal būt jis netgi neegzistuoja.Pagal mūsų suvokimą “tiesiogiai”yra tai,ką dabar matome.Reikia būt penktoko lygio kad to nesuprastume.

taspats

Netyčia perkėliau komentarą iš kito straipsnio

taspats

komentaras kitam straipsniui-26 d.

Mistika

Data apie 2018.06.21 prieš pat jonines Širvintų raj. netoli Bubnių kaimo pasirodė praskriejanti apie 3-4 sekundes butybė primenanti žmogų drugį. Persigandusi vidutinio amžiaus moteris liudijusi, gryžtanti iš miškų netoli jos praskrido iš dešinės nuo miško pusės maždaug apie 2 metų žmogaus figūros butybė. Tariamai pasak jos pasivaideno tarsi buvo itin tamsus žmogus ilgomis kojomis aukšto ugio, sparnai priminė drugio ir skleidė labai aukšto tembro balsus, visiškai neprimenė jokio gyvūno skleidžiamus garsus, tai buvo kažkas neįprasto ir baugaus. Iki šiol niekas visoje apylinkėje nieko panašaus neišvydo ir negirdėjo…

Pyktis.

Panorejus galima beleko sugalvot.

Pykčiui vaikėzui

Kokiu dar beleko prisigalvojimų, pakeliauk po gamtą nei kad su savo tūpais draugliais sėdėjęs prie joninių laužo. Tokias vietas aplankęs kur mažai civilizacijos, visokie bruzgynai, apleisti kaimai. Yra tokių vietų kuriuose pabuvęs spiegtum kaip mergaitė.

Pyktis.

As ir taip matau,zinau ir suprantu kas yra gerai,o kas blogai. Nes as MASTAU!!!Tai aš ir noriu pasakyti,kad aš laižiau mamos subinės raukus.

Taip pat skaitykite