Ezoteriniai patarimai: Kodėl negalima plauti indų svečiuose, o ir svečiams nepatikėti šio darbo


Jau senovėje buvo manoma, kad indai sulaiko savyje stiprią energetiką ir yra susiję su namų savininkais, o svetimų rankų prisilietimas plaunant indus gali atimti iš Šeimos Laimę.

Yra net keletas versijų apie tai, kodėl negalima plauti indų svetimuose namuose.
Žinoma, kad Vanduo ne tik laiko savyje neigiamą/teigiamą informaciją, bet ir gali ją nuplauti. Plauti bet kokius daiktus- tai jų nuvalymas ne tik fizine, bet ir energetine prasme, t.y., plaunant indus, jie ne tik nuplaunami nuo maisto likučių, bet nuvalomi ir nuo energetikos tų Žmonių, kurie iš jų valgė. Visi žinome, kad kiekvieni namai turi savo energetiką, dažniausiai jie užpildyti pastoviai ten gyvenančių Žmonių energetika. Padėdami namų Šeimininkams suplauti indus, svečiai užpildo namus būtent savo,t.y., svetima tiems namams energetika, deja, dažniausiai, negatyvia, nes sudėtinga rasti Žmogų, kuris būtų visapusiškai laimingas ir nelinkintis jokio blogio jokiems kitiems Žmonėms,kad ir nebūtinai namų, kuriuose svečiuojasi, Šeimininkams. O jeigu dar Svečias yra tuo metu blogos nuotaikos, įsižeidęs gal net dėl to, kad jį paprašė padėti suplauti indus, arba tiesiog pats savaime negatyvus, tada namuose gali prasidėti nemalonumai.
Be to, del namų Šeimininkų tingėjimo gali supykti Naminukas… :)

Senovėje po šventinių pasisėdėjimų prašymas padėti svečius suplauti indus net buvo laikomas nepadoriu, retkarčiais tai būdavo patikima artimiems giminaičiams arba draugėms. Buvo manoma, kad Žmogus, kuris plaus indus svečiuose, o dar jeigu blogos nuotaikos ar tiesiog antipatiškai nusiteikęs prieš Šeimininkus arba prieš ką nors iš svečių, gali rimtai pakenkti,- “išplauti” iš namų Laimę ir Gerovę, o taip pat Šeimos nariai gali pradėti konfliktuoti tarpusavyje, o ir gali prasidėti finansiniai sunkumai, “nusisukti” Sėkmė.
Yra dar tokia versija, kad svečias, kuris plaus indus (ypač lekštes) svetimuose namuose, “paims” sau iš tos Šeimos Gerovę bei užtraukti gali “porchią” (negatyvą, pakenkimą) ant pinigų”.

Ypac blogai plauti indus tuose namuose, kuriuose gyvena nors viena neištekėjusi Mergina, o ir jeigu jai nesiseka sutikti tinkamo Jaunikio. Manoma, kad ta, kuri padės jai suplauti indus, pasiims sau jos Jaunikį, arba “išplaus” jį/juos iš namų.
Kai kuriose šalyse net manoma, kad, siūlydamasi suplauti indus, Moteris tai gali daryti konkrečiai su tikslu pakenkti santykiams arba nuvilioti Vyrą, todėl ypač neištekėjusiai Merginai negalima patikėti savo namuose suplauti indų, kad nesugriautų Šeimos,- kad Vyras nepaliktų Žmonos.

Taigi, tikiuosi, kad dabar daugumai labiau aišku, kodėl nereikia plauti indų svečiuose, o taip pat nepatikėti indų plovimo savo namuose pašaliniams Žmonėms. Išimtis- tik artimi patikimi giminaičiai ir Šeimos nariai.

Jūsų Vilija Malinauskienė ( Vilija MK)
/surinkta iš rusiškų internetinių ir tautosakos šaltinių, vertimas autentiškas/

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite