Trys simptomai, kuriems pasireiškus jūsų siela gali susirgiti

Šie trys simptomai, kurie šamanų manymu, yra kažkokios dvasinės ligos simptomai, vėliau, be abejo, pasireikšiantys ir fiziškai.

1. Baimė neigiamai veikia mus
Kaip mes jau žinome, baimė sukelia nerimą. Baimė, kaip taisyklė neturi jokio aiškaus apibrėžimo. Jei jūs jaučiate, kad baimė gyvena giliai jumyse, neleiskite jai neigiamai veikti jus, nes tai yra sielos ligos sipmtomas. Manoma, kad baimė gali taip paveikti dvasinę ramybę, kad jos pasėkmės paveiks ir fizinę savijautą. Be to, jums sunku atsispirti baimei dėl savo iracionalaus charakterio. Viskas, ką jūs galite padaryti, tai apsaugoti save,nusiraminti, bei pabandyti suvaldyti savo baimę, atsispirti jai. Nesislėpkite nuo jos, kovokite su baime ir jūs būtinai laimėsite mūšį. Tai itin svarbu jūsų dvasinei ramybei.

2. Jūs praradote tikėjimą
Mes gyvename tokiu metu, kai lengva prarasti tikėjimą. Tačiau tikintis žmogus net ir pačiais sunkiausiais laikais yra daug stipresnis dvasiškai. Būtina tikėti, nes tikėjimas mus tobulina ir formuoja. Tačiau jei jaučiate, jog praradote tikėjimą, atėjo laikas įvertinti to priežastis ir padirbėti su savimi. Vėl pradėkite tikėti ir jūs pajusite pozityvo ir vilties antplūdį. Taigi, nepulkite į egzistencijos krizę dėl kiekvienos problemos, su kuria susiduriate.

3. Savęs nepaisymas
Jei jaučiate, kad nepaisote savęs, tai, žinoma, nėra gerai. Tai blogai, nes atspindi jūsų negebėjimą pasirinkti prioritetų, tai kas yra svarbiausia. Tik tuomet, kai jūs pradėsite rūpintis savimi, galėsite mylėti ir rūpintis šiuo pasauliu. Todėl negalite nepaisyti savęs, ir jei pajusite jog tai darote, pabandykite peržiūrėti savo prioritetus bei grafikus tam, kad galėtumėte skirti laiko sau, bei darytis geresniais kiekvieną dieną.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pyktis.

E tu heiteri :D nevykeli :D labai tikiuosi,kad kiekvienas mano komentaras tau sukelia agonija. Palinkesiu tau visko kas blogiausia,kad tokie siuksles kaip tu isnyktu.

Mielas zmogau

Mielas zmogau,kam cia linki to “” gerio “”. Kuriam komentarui ? O as linkiu,kad visi butu laimingi !

Pyktis.

O as ne.

Visiems...

DIEVAS…nedaleis iki saves,nors Kvantine fizika nustate,kad zmogus turi SIELA,( jau to uztenka).O gal uz kokiu 100 metu bendraus su ANAPILIU,bet tai cia tik Dievas Visagalis.Mes sito pasaulio nepazystam,yra milijonai nezinomybiu,o jus norite zinoti kito pasaulio.Juk yra diena ir naktis,juoda ir balta,geris ir blogis…taip yra Zeme yra ir DANGUS.ir tt.

Pyktis.

Bandziau suprast tavo komentaro minty…bet nesupratau….
Ka cia norejei pasakyt?

God

Kas tai per samanai apsisaukeliai? Jo tiketi butina pasakom, nes kitaip neis minios suvaldyti. Tegu irodo, kad dvasia apskritai egzistuoja, nes jei yra toks dalykas kaip dvasia ir anapusinis pasaulis turi buti aptinkami prietaisu specialiu ir galimybe turetu buti stebeti ta veikla su moksliniais prietaisais, o dabar irodymu nera. Jei tai tarkim kita dimensija tai stebejimo prietaisai aptikt turetu ir kodel zmones mano esantys isskirtiniai su dvasiom kazkokiom kai ju prietaisai neaptinka kas per mistika? Ok sakysit dvasiu nuotraukos, bet tas neirodimas irgi, nes visos kaip paaiskeja klastote.

Pyktis.

Jeigu ir galetu tai irodyti jie to tikrai nepasakytu. Juk tada aukstyn kojom viskas apsiverstu. Tad net neturek tokiu vilciu,kad “mokslininkai” su savo prietaisais atrade kazkokia tiesiogine sasaja su anapusiniu ar bet kokiu kitu pasauliu mums to tikrai nepasakys.

God

Tikiu, kad nesakys, o gal jau yra rasta tiesiogine sasaja su anapusiniu pasauliu, bet visi tyli. Girdejau edisonas megino sukurti telefona su mirusiais bendravimui tai kas cia zino gal kokiam pamisusiam mokslininkui pavyko panaudojus siuolaikine technika. Zinant kiek melo is mokslininku tai nenustebsciau jei tokia technologija slepiama kaip ir kitos technologijos su is to juodojo biudzeto. Taip tai baisu ta nezinomybe, nes kai pats nesu mates nei vieno isejusio seimos nario pradedu atmetinet baznycios paistalus bei nei vieno antgamtisko ivykio.

Pyktis.

Juk baznycia yra viena is mases valdymo priemoniu…juk Jezus sake “manes ten nera” tai yra baznycioje.
Juk parasyta “Nedirbsi sau jokio drožinio, nei jokio paveikslo, panašaus į tai, kas yra aukštai danguje, čia, žemėje, ir vandenyse po žeme. Nesilenksi jiems ir negarbinsi jų”
O kas darosi baznycioje? ;D

God

Pritariu dar pridursiu baznycios kunigai labai auksa megsta bei brangius daigtus, nes iejus i zokrastija jei teisingai parasiau yra apple kompas. Tas nustebo kai giminaitis prase padet nueiti ten, nes kunigai neturetu turet brangiu daigtu. Turbut labai gerai aukas renka?Manau pas mus baznycioje yra iliuminati simbolis ant lubu jei neapsirinku akis trikampyje.

Pyktis.

Na jeigu tiki i dieva ir i visa ta Bibline pasaka tai turek minty,kad Liuciferis suviliojo ir pasiglemze visa pasauli. Visi yra jo itakoje. Ir mes visi einame i prazuti. O kunigai ir baznycia yra to pacio Liuciferio tarnai kaip ir daugybe zmoniu. Ir taip ta akis yra iliuminatu simbolis. Ji simbolizuoja visazinybe visa matancia ir pan. Tie patys iliuminatai,masonai ir pan organizacijos yra to paties Liuciferio irankis pasaulio valdymui ir pavergimui. As manau tu matai ant kiek yra isaukstintas materializmas? Tai va Liuciferis yra materialinio pasaulio viesptas. Bet zinok,kad nors Liuciferis yra puoles ir is jo atimta daug galios… Skaityti daugiau »

God

As nezinau del Dievo, bet netikiu ka tos biblijos raso ir ka kunigai pasakoja, nes isvartyti gali kaip tik nori jei buvo originali biblija iki iliuminatu tai jos niekas nemates. Taip pilnai suprantu materializmo issaukstinimas blogai ir bunant kitokiam valdymui be materializmo butu galima daug daugiau pasiekti bei i geri atsigrezti.

Pyktis.

“As nezinau del Dievo” Tai apsispresk. As pvz ne tai,kad tikiu,bet tiesiog zinau,kad jis yra. Bet as jo nekenciu. “netikiu ka tos biblijos raso ir ka kunigai pasakoja, nes isvartyti gali kaip tik nori jei buvo originali biblija iki iliuminatu tai jos niekas nemates” Na kaip sako tai Biblija yra dievo zodis. Kunigai pasakys bet ka kad tik jiems is to nauda butu. Isties dieva mylinciu ir jam tarnaujanciu kunigu trbt vienas kitas… Jeigu gerai pamenu tai iliuminatai buvo ikurti 1776m. Ir mazdaug nuo to laiko prasidejo visas briedas apie NWO ir pan. Manai tikroji Biblija kazkur tikrai yra. Bet… Skaityti daugiau »

God

Del Dievo tai netikiu, bet kai yra velnias kuriam tarnauja iliuminatai tada iseina turetu buti ir Dievas. Bet, kad rimtai patikeciau turetu ivykti didelis stebuklas. Manau tikrai kazkur archyvuose paslepta guli tikroji biblija jei dar issilaikiusi.

Pyktis.

“Del Dievo tai netikiu” Netikejimas irgi yra tikejimas :D Tada tu ateistas. Tikintys i darvino teorija. “bet kai yra velnias kuriam tarnauja iliuminatai tada iseina turetu buti ir Dievas” Liuciferiui tarnauja ne tik iliuminatai,bet ir daugelis zmoniu net to nezinodami. Be dievo nebutu nieko. Nes jis visur ir visada. “Bet, kad rimtai patikeciau turetu ivykti didelis stebuklas.” Stebuklas? Cia nelygu kas kaip paziures ir ivertins. Naujos gyvybes uzuomazga,kad ir kokia ji butu argi ne stebuklas? Argi is po ziemos gniauztu bundanti gamta su savo fauna ir flora nera stebuklas? Kiek zmoniu yra atidave gyvybes uz kitus? Argi tai ne stebuklas?… Skaityti daugiau »

God

Taip esu ateistiniu paziuru, bet darvino teorija gali buti klaidinga, nes niekas nezino kada tiksliai atsirado zmones bei aptinkami irodymai, kad zmonija galimai egzistuoja daug seniau negu buvo manoma. Gamtos prabudimas po ziemos tikrai nera stebuklas, nes tai naturalus gamtos reiskinys. Kai pamatysiu savo stebukla tai suprasiu, nes zinosiu. Del biblijos originalo taip pat pirma mintis buvo rasyti vatikano rusiuose bei ten panarse dar daugiau aptiktume pasleptu daigtu.

Pyktis.

“Taip esu ateistiniu paziuru, bet darvino teorija gali buti klaidinga, nes niekas nezino kada tiksliai atsirado zmones bei aptinkami irodymai, kad zmonija galimai egzistuoja daug seniau negu buvo manoma” Darvino teorija ne gali buti,bet ir yra klaidinga :D tai va niekas nezino,bet drasiai teigia,kad mazdaug tada ir tada afrikoj atsirado zmogus ir pasklido po pasauli. Irodymai? ;D kokie? As tau ir galeciau pateikt paciu ivairiausiu “irodymu” :D “Gamtos prabudimas po ziemos tikrai nera stebuklas, nes tai naturalus gamtos reiskinys” Bet juk sis teiginys nera tavo nuomone ar tai supranti? Juk tau man ir visiems kitiems yra nuo mokyklos suolo aiskinami… Skaityti daugiau »

cortesas

„Geris“ visada salia.Matai,kaip teisingai mąstai,o neapkenti ne Dievo ar kad ir kas jis toks būtų,o savęs.Juk tai paprasčiausia psichologija,pasiknaisiok savyje ir atrasi neapykantos šaknis.Beje,kad gėrio didžioji didžiuma nepastebi ir netgi nenori pastebėti,tai tu čia teisus milijoną kartų.Taip yra todėl,kad tokie žmonės tarnauja Šėtonui,kuris apmoka materialinėmis gėrybėmis,tikrasis Dievas suteikia galimybę žmogui pakilti aukščiau šio materialinio pasaulio ir tapti aukštesniu kitame dvasiniame lygyje,o ne atidirbinėti karmines nuodėmes vėl ir vėl įsikūnijant šioje raudų pakalnėje

Pyktis.

“neapkenti ne Dievo ar kad ir kas jis toks būtų,o savęs.Juk tai paprasčiausia psichologija,pasiknaisiok savyje ir atrasi neapykantos šaknis” Tos saknis man yra akivaizdzios…bet as esu vergas…neapykantos,pykcio ir pan vergas…negrazu apie save gerai sneket,bet…mano supratimas gan didelis,o ambicijos dar didesnes…bet negalejimas kazko pakeist (turiu minty ne tik save) mane varo i nevilti. “o ne atidirbinėti karmines nuodėmes vėl ir vėl įsikūnijant šioje raudų pakalnėje” Del sito nelb noreciau sutikt. Man nesueina galai,kad kas is to jeigu as nieko neprisimenu is praeito gyvenimo? Kokiu blogybiu as ten buvau pridares? Kaip man jas ispirkt? Ir pan. Sia tema niekad nesidomejau gal todel… Skaityti daugiau »

cortesas

gali tikėti,gali netikėti,bet super akivaizdu kas valdo šį pasaulį ir kurlink einama…pyktis labai teisingai aprašė esamą padėtį

Pyktis.

Zmones sraiges greiciu bunda is jiems sukurtos “pasakos” bet kol ivyks “nusvitimas” mes jau busim praktiskai prazuve. Tie vienetai kurie supranta daug daugiau uz likusius jie nieko nepadarys nes like stos muru uz ta iliuzija kurioje jie gyvena.
Kaip sakiau mes esame vergai kurie nuolankiai vygdo savo ponu valia…

God

Pritariu daugumai geriau gyventi iliuzijoje nei pradeti mastyti ir atsimerkti pries tai kas vyksta. Tikiuosi, kad tas persilauzimas ivyks daugumos.

Pyktis.

Jis ivyks kai bus per velu.

cortesas

nu va,gali ir protingai parašyti:)

cortesas

beje,ir pats kryžiaus ženklas yra primestas,Kristus neliepė garbinti jo kančios,čia žydai sugalvojo krikščionybę

Pyktis.

Tikrai taip.

cortesas

reto kvailumo komentaras

God

Cortesas, o tu turbut tiki visom pasakom apie samanus ir i dvasinius dalykus be irodymu? Pradek mastyti karta. Juk tokius lengva valdyti kai tiek paveikti melo ir uz gryna tiesa priima be diskusijos.

God

Ir pagalvok kodel baznycioje aiskiai matomoj vietoj yra nupiesta iliuminatu simbolis. Bei ant staltiesiu kur jie apdengia sventoriu yra net keli simboliai tos akies nupiesti.

Pyktis.

Jeigu nematai,negirdi,neuzuodi ar nejauti savo zemiskomis juslemis kazko tai nereiskia,kad to nera. Pvz galeciau pateikt daugybe. Bet geriau pats pamastyk.

God

Na, bet reiskia, kad greiciausiai neegzistuoja. Nematau tikslo tiketi tuo ko negalima patvirtinti. Todel esu ateistiniu paziuru, nes man atrodo neprotinga tiketi tuo ko greiciausiai nera.

Pyktis.

Nu gerai pateikziu pvz nes nelb mastai :) paimkim pvz ora,deguoni. Tu ji uzuodi? Girdi? Matai? Ne. Tu jauti kaip jis ieina i tave kai ikvepi. Garsa bet koks. Muzika ar tiesiog pokalbis. Tu ta garsa matai? Uzuodi? Jauti? Ne. Tu ji girdi. Kvapai. Bet kokie. Kvepalu,geliu aromatas ar kas tik nori. Tu ji matai? Girdi? Jauti? Ne. Tu ji uzuodi. Tai va. Ir tu pvz yra daugybe. Tas pats spalvu spektras. Infraraudonieji ir pan. Mes daug ko nematom,be nereiakia,kad to nera. Ir mes laaaabai daug ko nzn nes zinios tai galia,itaka. O tokiais dalykais niekas nenori dalintis.

God

Supratau tavo pavizdi. Tiesa daug ko mums nesako ir nesakys kol bus visokiu iliuminatu itaka. Belieka tiketis, kad ju itaka nelabai ilgai tesis juk ir kita puse turi sustipreti.

Pyktis.

Ju ir ne tik ju itaka bus iki laikų pabaigos…kadangi mase miega nei tu nei as nei saujele tokiu kurie supranta kazka daugiau nei likę tai kas vyksta nieko nepakeis. Gali bandyt kazka “pakeist” bet as visiskai isitikines,kad niekas nepasikeis. Galbut pritrauksi bureli salininku…ir tiek. Nes pvz kai as uzklausiu kazka kas liecia NWO ar bet kokia kita tema kuri siejasi su konspiracija praktiskai visi iki vieno tai nuraso kaip kazkokia nesamone. Nors realiai nei vienas is uzklaustuju nebande gilintis i kazka pan. Visas reikalas yra beveik tobulai sudeliotas. Tad belieka “gyvent”

God

Galima bent bandyti kazka daryti, kad pasikeistu, nes ir maza grupele salininku jau bus pradzia. Forumuose kai nuraso sitai nesamonem nors akivaizdu kas vyksta kai kurie yra uzsimerke, o kai kas ju nariai juk viska jie darys, kad savo veikla nusleptu ir toliau savo testu. Itariu didzioji dalis forumu yra taip pat ju itakoje.

Taip pat skaitykite