Jėzus šventikui nurodė 12 ženklų, kurie praneš apie pasaulio pabaigą

Padre Pio sukėlė daug ginčų ir įvarė baimės tarp tikinčiųjų katalikų, kurie atvyko iš toli tam, kad išgirstų jo žodžius ir jį gyvai pamatytų. Padre Pio buvo palaimintas šventuoju popiežiaus Jono Pauliaus II dar 2002m. Jis geriausiai yra žinomas už tai, kad jis demonstruoja stigmas – žaizdas ant rankų ir kojų, kurie nukentėjo taip pat kaip Jėzus Kristu, kai jis buvo prikaltas prie kryžiaus. Tačiau yra dar kai kas apie jį labai mažai žinoma, jog jis yra Dievo šviesos apšviestas. Jis tvirtino, kad bendravo tiesiogiai su Jėzumi, kuris jam pasakė, kad pasaulio pabaiga yra arti ir kad ji bus sukelta stichinių nelaimių ir paskatinta Dievo beviltiškumu, nes žmonija prisidės prie planetos sunaikinimo. Padre Pio teigė, kad Jėzus jam pasakė, kad žmonija atsisakė teisingo kelio ir pasirinko tik smurtą ir katastrofos vietą. Padre Pio teigia: „Kai pasaulis buvo patikėtas žmogui, tai buvo sodas. Žmogus jį pavertė atmosfera pilna nuodų. Niekas dabar jau neišvalys žmogaus namų. Reikia gilaus darbo, kuris gali būti tik iš dangaus“. Visa šią žalą sukėlė sunkioji pramonė ir kiti šiuolaikiniai gyvenimo aspektai, dėl kurių planetai padaryta negrįžtama žala. Dėl neatsakingo žmonių gyvenimo, Jėzus pasakė Padre Pio, kad jis daugiau nebegali pratęsti dieviškosios apsaugos, o vietoje to, žmonės susidurs su ateinančia katastrofa.

Taigi, 12 pranešimų apie ateinančią apokalipsę:
1. Pasaulis vaikšto griuvėsiais. Vyrai atsisakė teisingo kelio, vietoje jo pasirinkti žengti kitais keliais, kurie baigiasi smurtu dykumoje … Jei jie nenori gerti iš nuolankumo, meilės ir dosnumo šaltinių, tai bus katastrofa.
2. Siaubingi dalykai ateis. Aš daugiau negaliu užstoti vyrų. Dieviškoji malda artėja prie pabaigos. Žmogus buvo sukurtas mylėti gyvenimą ir baigėsi naikinančiu gyvenimu…
3. Kai pasaulis buvo patikėtas žmogui, tai buvo sodas. Žmogus jį pavertė atmosfera pilna nuodų. Niekas dabar jau neišvalys žmogaus namų. Reikia gilaus darbo, kuris gali būti tik iš dangaus.
4. Pasiruoškite gyventi tris dienas tamsoje. Šios trys dienos yra labai arti.. Ir šiomis dienomis jie bus tarsi mirę, be maisto, be vandens. Tada šviesa grįš. Tačiau daugelis bus vyrų, kurie to daugiau nebematys.
5. Daugelis žmonių pabėgs išsigandę. Tai bus be tikslo. Jie sakys, kad rytuose yra išsigelbėjimas ir jie važiuos į rytus, bet jie nukris nuo uolos. Jie sakys, kad vakaruose yra išsigelbėjimas ir jie važiuos į vakarus, tačiau jie pateks į krosnį.
6. Žemė drebės ir panika bus didelė… Žemė serga. Žemės drebėjimas bus kaip gyvatė: jie manys, kad ji visur dreba. Ir daug akmenų kris. Ir daugelis žmonių žus.
7. Jūs esate kaip skruzdėlės, nes ateis laikas kai žmonės net savo akis atiduos už duonos gabalėlį. Verslas bus apiplėštos, sandėliai bus sunaikinti. Vargšas bus tas, kuris tamsiomis dienomis bus be žvakės, be vandens puodelio ir nereikalingas tris mėnesius.
8. Žemė išnyks.. puikioji žemė. Šalys bus ištrintos amžiams iš geografijos žemėlapių… Ir su jomis istorija, turtas ir vyrai bus įtempti į purvą.
9. Žmogaus meilė tapo tuščiais žodžiais. Kaip jūs galite tikėtis, kad Jėzus jus mylės, jeigu jūs nemylite tų, kurie valgo prie jūsų stalo? Dievo rūstybė mokslininkų nepasigailės, tik žmonių su širdimis.
10. Aš nusivylęs… Aš nežinau ką reikia padaryti, kad žmonija atgailautų. Jei toliau eisite šiuo keliu, didžiulė Dievo rūstybė bus išlaisvinta kaip stiprus griaustinis.
11. Meteoritas kris ant žemės ir viskas spindės. Tai bus katastrofa, daug blogesnė nei karas. Daugelis dalykų bus atšaukti. Ir tai bus vienas iš ženklų.
12. Vyrai patirs tragišką patirtį. Daugelis bus paskandintų upėse, daugelis bus sudeginti ugnyje, daugelis bus palaidoti apsinuodijus… Bet aš būsiu šalia tyros širdies.
Per šį siaubingą laikotarpį Dievas nesikiš, kad išgelbėtų žmoniją, tačiau Jėzus teigia, kad bus šalia tų žmonių, kurie bus tyros širdies.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Sakantysis

ir kad niekas nezino to laiko kada tai ivyks net pats jezus zino tik dievas tevas.

Sakantysis

jezus nezino tik dievas tevas pasitasiau

Sakantysis

tai kad pasaulio pabaiga bus kaip ateis 2 kart jezus kristus + parasyta kad net pats setonas apsimeta sviesos angelu taip kad neaisku su kuo jis kalbejo…

helion

šios rašliavos “vertėją” reiktų už kekės ant stulpo pakabint. tokį vėmalą leist į eterį… gerbkit save ir kitus

boba

Nu bent aš taip nemanau. Manau kad žmonės tikrai pasitaisys. Per dvidešimt ar per penkiasdešimt metų – jie pasitaisys. Jaučiu tai širdimi. Ne jau Dievas su ta savo rūstybe negali palaukti? Ir Dievas pamatytų stebūklą – kad jo tvariniai pasitaisė.

akala

Gali… kiek kartu Dievas patraukė savo rustybę… Tačiau kažkada viskam turi ateit galas, duok Dieve jog viskas visiem gerai baigtusi. Žemė manau jau dabar gerokai pasikeitusi… Jis laukia labai ilgai pokyčio žmogaus, tačiau yra masė žmonių kurie verčiau žus nei pripažins tiesą… Manau jei norim visa tai atitolint (bent kažkiek) ir parodyt jog gali žmogus pasikeist kritinė masė privalo keisti požiurį į visa tai…

kokainas

Gerai inputes sventikas

kokainas

Gerai inputes sventikas

lietuvis

Čia tokie patys mitai, kaip pirmą dieną dievas sutvėrė tą, antrą tą, o trečią – dar kažką ir taip p i s o s i šešias dienas, o septintą ilsėjosi.

Pyktis.

;DDDDD

akala

neblogas bandymas…

koks

“Dievas yra buvo ir bus. Jei tau kažkas dėl to nepatinka , tai yra tik tavo asmenine problema” Ką reiškia “yra buvo ir bus”? Visų pirmą, įrodyk, kad jis aplamai egzistuoja. “Kodel paaškink Dievas turetu kreipti savo dėmėsį į kiekvieną tokį nelaimingą , nenusisekusį , bei labai susireikšminusį tipą ? Kažkaip nerandu nei vienos priežasties kodėl laimingas , galingas , turtingas ,protingas asmuo noretu kažko bendro tureti su savo priešyngybe ? Nusivylusiu , nelaimingu , piktu , nenusisekusiu bei greičiausia dideliu nevykeliu ” Šneki kaip egoistiškas pusprotis. Visų pirma, “laimingas, protingas” žmogus turėtų ATJAUSTI tą, kuriam ne taip sekasi, kuris… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Va protingo ZMOGAUS mintys. Ech,kad tokiu butu kuo daugiau. Linkiu tau kuo didesnes SEKMES tavo keliuos!

Atjautė

Tave ? Jau geriau ? Sėkmės jums buratinai.

Pyktis.

Slis ceburaska ti sto tut delajes?

koks

O kas svarbiau dvasiniam augime, jei net atjauta? top-5 svarba, tai tikrai. Jei atjautos nevystai, ir kalbi apie “galia” (kurios labiausiai reikia dvasiškai subankrutavusiems ), tai tau iki dvasinio progreso, kaip man iki marso. O turtas.. nėra amžinas, gali jo netekti. Patogu, bet nėra jokio garbės turte – tai nedaro tavęs geresniu. O apie “protą”, iš vis,, ne tamstai kalbėt…

trg

Gryni paranoidiniai kliedesiai parašyti.

honda

žiūriu kokio siauro protelio čia renkasi asmenys (tamsios būtybės su skylėta aura ), ką jie čia palikę. Ezoterinė tematika tokius negi traukia , gal delfis labiau tokiem tiktu, ten neblogai pl..au.na smegenis!

anonymous

baik čia pats skleist šėtono politika. Mat atsirado tikintis jog Dievas yra planšetėje. Kliedesiais kad žemė ir visa kas joje yra atsirado iš niekur… pačiam jos gerokai paplautos matau yra, tamsai tarnaujantys ir sekia tik, kad viska neigtu… Tp nieko nebuvo. Tada taip išeina jog mes neegzistuojam… Pamastykit geriau neraše nesamonių kompiuterių ereliai jus… :) ramybės ir daug meilės jum visiem…

Taip pat skaitykite