7 pėdų auksčio milžiniškas padaras, apibūdintas kaip pusiau žmogus, pusiau gyvūnas baugina vietinius po dviejų šunų papjovimo

Kaimynystės gyventojai įbauginti šio keisto padaro, kuris vaiksčiojo aplinkuj ant keturių ilgų kojų.
Tamsoje klajojantys siaubūnai mitas? Demonai egzistuoja tik Harrio Potterio knygose?
Taigi paaiškinkite šį apsireiškimą, ar tai tiesog mutavesis šuo ar kitas modifikuotas laukinis gyvūnas, kuris terorizuoja kaimynystės gyventojus.
Šis “padaras” jau yra nužudęs du šunis: vokiečių aviganį ir pitbulį. Dabar Santa Fe gyventojai, bijo ne tik dėl savo augintinių, bet ir dėl savo gyvybės, vietiniai spėjo užfiksuoti šį padarą, kuris atrodo neįprastas, stuburas atrodo lyg žmogaus, bet juda ant keturių ilgų bei plonų kojų. Taip pat stuburas atrodo lyg su kupra, kaip kupranugario, ilgas kaklas ir veidas primena laukinį plėšrūną. Dėja tai tik vienintelė užfiksuota šio mįslingo padaro nuotrauka, kuri sulaukė didelio dėmesio, YouTube lankytojai, pamatę šį vaizdo įrašą komentavo, kad ir seniau yra tekę matyti kažką panašaus, bet iki tol niekam nepavyko to užfiksuoti. Ar tai galėtų būti mitinė būtybė vilkolakis? Gyventojas užfiksavęs šį padarą teigia – Kad eidamas pro šoną ši būtybė atsisuko ir nušuoliavo kaip kengūra palei tiltą, nuo kurio ten pat ir nušoko kaip niekur nieko, aukštis buvo maždaug 15-20 pėdų. Pasak kito kaimynystės gyventojo, šį padarą, Filipinuose, vadina “Aswang” – kai žmogus transformuojasi į laukinį žvėrį ir teigia, kad tai gali būti pats Demonas.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
FAKE FAKE FAKE FAKE

FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE

fake

Nejaugi dabar pradesit rasyt visokius netikrus ivykius is youtube filmuku kai ten tikru nera? Jei butu tikras tai uz keliu valandu butu istrintas. Pats zaidziau laisvalaikiu su vaizdo efekto ir papildytos realybes efekto programom tai dar ne tokiu dalyku galima prideti net neturint labai daug profesionaliu ziniu.

Martis

tagi kad sukurtas eksperimentas koks

pasha tehnik

gariau jau anomalijos adminai ir toliau kurtu tas istorijas apie keliautojus laiku, bent idomu paskaityti ju spejimus apie ateiti, nei sitas pievas apie kazkoias plastmasines ar is kamens kurtas skulpturas..

Hmmm

Tao kodel fotkino, o ne filmavo?

Droniukas

Galima toky padara sukurti ir nufotografuot

Taip pat skaitykite