Mokslininkai įsitikinę: kuo daugiau tatuiruočių turi žmogus – tuo jis agresyvesnis

Neįtikėtinas tyrimo išvadas pateikė Didžiosios Britanijos mokslininkai iš Raskino universiteto. Išstudijavę žmones, kurie turi pasidarę tatuiruotes, buvo išaiškinta, kad jas turintys žmonės yra agresyvesni už tuos, kurie jų neturi.

 

Maža to, buvo padaryta ir dar viena išvada. Mokslininkai pastebėjo, kad kuo daugiau tatuiruočių turi žmogus, tuo labiau jis agresyvesnis.

 

Tyrimo autoriai stebėjo žmones, kurių amžius – nuo 20 iki 59 metų. Iš tiriamųjų 25,7 procento turėjo bent vieną tatuiruotę.

 

Šiame tyrime žodį “agresiją” mokslininkai įvardino kaip “verbalinės agresijos lygį, pyktį ir maištingumą”.

 

“Vienas iš paaiškinimų kodėl gali egzistuoti toks ryšys yra tai, kad žmonės, turintys aukštesnį reakcinį maišto lygį, gali reaguoti į liūdesį, agresiją ir liūdnus įvykius, darydamiesi tatuiruotes”, – sakė profesorius Wien Swami, kuris vadovavo tyrimui..

 

Tačiau kol kas tvirtai atsakyti kas lemia tokią koreliaciją mokslininkai negali.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesutinku!

Nesąmones rašot :D Čia tas pats kas sakyti, kad tatuiruotė yra ženklas, jog žmogus sėdėjo kalėjime. Mokslininkai ištyrė!!!!

Galvos Remontas

Nu tai visi zonskai agresyvus nėra kuo čia stebėtis arba per daug gta lošia

As as as as

Gryna teisybe ! Zinau net kelis vyrus,kurie turi pilna kuna beveik taturuociu….nenuspejami,laaabai agresyvus,pikti,balsa kad pakels net susiguzti.Begu nuo tokiu.Ar protingas zmogus issijuoktu is savo kuno,na galima ..maza grazu…ar 2.. bet tik ne visa kuna isdarkyti.Baisu !

Tatoo on me

Aš turiu tatuiruočių, dirbu darbą su vaikais, esu gavęs nemažai pagirimo raštu už kvalifikacijos kelima. Todėl visiškai nepritariu jūsų teiginiams.

Taip pat skaitykite