20 svarbiausių gyvenimo pamokų, kurias verta suvokti kuo anksčiau

Kiekvienas mūsų susiduria gyvenime su pačiomis įvairiausiomis situacijomis. Tuomet turime įvertinti, kokiu keliu sukti ir kaip geriausiai pasielgti, rašo 15min.lt.
 
Po tam tikro laiko dažnas pagalvoja, „o, kad būčiau žinojęs tai tuo metu, kai to labiausiai reikėjo“. Iš tikrųjų yra nekintančių tiesų, kurias galite pritaikyti bet kuriame savo gyvenimo tarpsnyje, kad jaustumėtės harmoningai.
 
– Ne kiekvienam, kurį sutiksite savo kelyje, jūs patiksite, tačiau tai nereiškia, kad visiems nepatiksite. Norėjimas patikti visiems – ydingas. Verčiau atraskite žmones, su kuriais jums gera.

 

– Šeima – tai nebūtinai tik kraujo ryšiais susiję žmonės. Gali būti, kad šeimą jūs atrasite ir kituose žmonėse. Yra tokių, kuriuos sutikę jaučiatės lyg namuose. Laikykite juos arčiau širdies.

 

– Kai kada žmogus, kurio tu nori, nejaus tau to paties, ką jauti tu. Ir dažniausiai tai nebūtinai yra susiję su tavimi. Paleisdami tuos, kurie nenori būti šalia mes suteikiame progą atsirasti šalia tiems, kuriems mūsų reikia.

 

– Pats geriausias būdas atrasti meilę – išmokti būti su savimi vienatvėje.

 

– Niekada nepriimkite žmonių į savo gyvenimą kaip savaime suprantamų dalykų, kadangi nežinote, kada jie išeis.

 

– Klausykite savo artimųjų, kai jie sako tai, ko jūs nenorite girdėti. Jie taip kalba iš pačių geriausių paskatų.

 

– Visada atsiras geresnių už tave, todėl negaišk laiko save lygindamas su kitais žmonėmis.

 

– Niekada nepamirškite tų, kurie turi mažiau, ir išmokite būti dėkingi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Pasakiško gyvenimo nebūna. Kaip ir idealių žmonių. Stenkitės gyventi harmoningai ir patirti kuo daugiau įdomių nuotykių.

 

– Jūs niekada nebūsite laimingi, jeigu laikysitės įsikibę to, kas jus skaudina. Išmokite tai paleisti.

 

– Jeigu jums šiandien bloga diena, visada galite rasti būdą išsilieti, kad ir paverkti į pagalvę. Tai padarę nepasiduokite nevilčiai – susiimkite ir eikite tik į priekį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Pats geriausias būdas atrasti meilę – išmokti būti su savimi vienatvėje.

 

– Jūs esate visada atsakingi už savo elgesį – nesvarbu, ką tuo metu jaučiate. ir jūs turite elgtis kaip įmanoma geriau. Daugelis žmonių paprasčiausiai neverti jūsų laiko ir energijos.

 

– Prisiminkite, kad jūs visada turite mokėti apginti save, kadangi niekas kitas to nepadarys. Jeigu kažkas jums kenkia – netylėkite ir parodykite tam žmogui jo vietą. Ir nepamirškite, kad nereikia šaukti ar naudoti jėgą, jeigu norite įrodyti savo tiesą.

 

– Kuo labiau pripažinsite savo klaidas ir trūkumus, tuo labiau žmonės jus vertins ir gerbs.

 

– Mes dažnai pasimetame savo mintyse ir patenkame į chaosą, todėl nors retkarčiais palikite savo telefoną, ausines ir kitus išmaniuosius įrenginius namuose. Pamatysite, kad savo gyvenime jūs labai daug praleidžiate!

 

– Nėra nei vieno žmogaus, kuris kas rytą atsibustų laimingas. Bus tokių dienų, kada jūs tiesiog egzistuosite, todėl vertinkite laiką, kada esate viskuo patenkinti ir ramūs, o ne akcentuokite tik blogus dalykus.

 

– Mokykitės būti laimingi patys su savimi, kadangi tai santykiai, kurie tęsis visą gyvenimą.

 

– Tai, ką kitas žmogus apie tave galvoja, – ne tavo reikalas.

 

– Kuo labiau stengsitės kažkam padaryti įspūdį, tuo mažiau tai seksis. Todėl negaiškite laiko ir būkite savimi. Tinkami žmonės ateis į jūsų gyvenimą ir įvertins jus.

 

– Permainos yra įmanomos visada – bet kokiu laiku, bet kurią akimirką.

 

15minlogo

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite