Praėjus 2 mėnesiams po mirties, užbalzamuotas budistas nusišypsojo

Luangas Phoras Pianas gimė Kambodžoje ir visą savo gyvenimą nugyveno Lopburyje, Tailande. Buvo budistų vienuolis ir dvasinis guru. Žmonės, kurie jį pažinojo sakė, kad kiek vienuolį prisimena, ant jo veido visuomet buvo galima matyti šypseną, o pats spinduliavo puikia nuotaika.

 

Pianas mirė mirė 2017 m. Lapkričio 16 d. po sunkios ligos, tačiau dar prieš mirtį pasakė savo draugams, kad jis jiems nusišypsos ir po mirties.

 

Pagal tradicijas, vienuolio kūnas buvo užbalzamuotas ir pašarvotas uždarame karste dviems mėnesiams.

 

Kai atėjo laikas vienuoliui pakeisti drabužius ir palaidoti, išėmus kūną iš karsto žmonės pastebėjo, kad ant mirusio veido aiškiai matosi šypsena.

 

Jo pasekėjai teigia, kad šypsena Piano veide gali būti aiškus ženklas, kad jis pasiekė pagrindinį tikslą gyvenime – pateko į Nirvaną.

 

Vienuolio pasekėjai ir toliau meldžiasi už jį. Jie tai darys iki 100-os vienuolio mirties dienos, kai vyks paskutinė poilsio ceremonija.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Droniukas

Kaip viskas ir aišku čia

Žmo

Ką aš galiu pasakyti… Jei kažkam atrodo kad jis šypsosi – tebūnie. Na o aš manau kad mirusiojo oda, raumenys, sąnariai ir kt. džiūsta, traukiasi, praranda formą, vyksta ir dar kitokie kūno audinių irimo procesai apie kuriuos aš nežinau ir tiek.

juozas

Pilnai su tuo sutinku.

Slapyvardis_NULL

O jei kalba eina ne apie fizinio gyenimo parametrus ir energija grizusi prie savo kuno truputy patempe lupas vien del to, kad itikintu tai ka jam reikia (). Pagalvok kiek fiziniu procesu nezimom.. Baisu pagalvok kiek mazai mes zinom… o jau turim iphona ar kita top branda ir jau oi oi kaip viska zinom. Daktarai klysta, raletu mokslinikai klysta ir tik protigas pripazins…. // Nors pats manau, kad dauguma religiniu “nutikimu” apie kuriuos garsiai lojama tai ira tiesiog gudrus budas “parduoti” kultura.

Taip pat skaitykite